МС публикува стенограмата от срещата Борисов – Путин

Пленарните разговори едно към едно
Обновена: 13 ное 2010 21:58 | 13 ное 2010 21:58,
84
МС публикува стенограмата от срещата Борисов – Путин
Снимка: БГНЕС

Министерският съвет публикува стенограмата от пленарните разговори между министър-председателя на България Бойко Борисов и руския премиер Владимир Путин

Преди срещата Борисов заяви, че тя ще бъде записана, за да има „пълна прозрачност“, за водените разговори.

Още по темата

Днес представители на двете страни подписаха споразумения за създаване на съвместното акционерно дружество за изграждането на българския участък от газопровода „Южен поток“.

Стенограмата от пленарните разговори може да видите тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
27
 
4
 
! Отговори
Петър преди 13 години
Злобейте комунисти! Народа се кефи, че Путин си тръгна като ***. Още на пресконференцията излъчвана директно по БНТ си личеше, че има ако.
54
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сега пък не сте доволни от стенограмите на Първанов.Защото се опитваше да брани позицията на страната?Защото това са поредните слухове за него, които се оказаха неверни?Защото го плювахте до безобразие и го обвинявахте в предателство, пък той повече е защитавал позицията на България на предишните разговори, отколкото Борисов на вчерашните разговори?
53
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Tova koeto ca postignali e mnogo xybavo,sega ve4e se GORDEA 4e sam B.G"Ми ела си обратно тогава, какво седиш в Австралия!
52
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Никакви разговори не са това, това са само едни слова, които можеха и на нарочна прескоференция да си ги прочетат.
51
3
 
8
 
! Отговори
Брависимо преди 13 години
БОЙКО БОРИСОВ: А у вас има газ, затова разменяме газ за туризъм.Само така, газ за туризъм. :))
50
2
 
7
 
! Отговори
до Australia 55 преди 13 години
по-полека с радостта або! да не пожълтиш гащите без време!
49
1
 
1
 
! Отговори
100% преди 13 години
Ne viarvam !
48
2
 
7
 
! Отговори
Мента пиарска преди 13 години
Ама що не дава телеифонните и тези на 4 очи стенограми.... те са интересни
47
6
 
4
 
! Отговори
M.P AUSTRALIA преди 13 години
Tova koeto ca postignali e mnogo xybavo,sega ve4e se GORDEA 4e sam B.G
46
27
 
26
 
! Отговори
Miren преди 13 години
Бюджет 2011 не е бюджет на реформите. Това е бюджет на самоцелния рейтинг, който трябва да обслужи президентската кампания и ще е последният бюджет на ГЕРБ. От него следват глад, репресии, МВФ и нови избори.След обсъждане на проектите на републикански бюджет и бюджетите на НОИ и НЗОК и съпоставяне с финансовата политика на останалите страни в ЕС, стигнахме до извода, че сегашното правителство на Република България няма експертен капацитет и политическа воля да предложи ефективен пакет от мерки и финансови инструменти за изход от тежката социално-икономическа криза в страната ни.Бюджетът на ГЕРБ и Атака ни повлича към икономическа катастрофа, чрез:1. Насърчаване и легитимиране на контрабандата;2. Устойчив ръст на измамите с европейски средства;3. Силово разчистване на икономически терени за нуждите на гангстерски групировки тип котараци;4. Верижни фалити на предприятия и фирми и ликвидация на цели отрасли;5. Съсипване на образованието, науката и здравеопазването и задълбочаване на демографския срив;6. Нови рискове и заплахи за националната сигурност, в т.ч. пълзящ радикален ислямизъм.Бюджет 2011 осъжда пенсионерите на нищета, а младите на принудителна емиграция. Той е сглобен толкова зле, че ощетява едновременно всички социални групи и обрича България на нови санкции от Европейската комисия и нова зависимост от МВФ.Бизнесът е поставен в примката на властта и кредитната блокада, а страхът е сковал държавната администрация.Алчността на избрани банкери създава реална заплаха от внезапни фалити на няколко банки, поддържани на изкуствено дишане с държавни пари.Настояваме премиерът Борисов незабавно да предприеме действия за цялостно преосмисляне на управленската политика, приключване на проверките на уличените в корупция Цветан Цветанов и Андрей Иванов и отстраняване на корумпираните от властта.Всякакви опити за поредно бягство от истинските проблеми на държавата ще принудят РЗС да сезира отново европейските институции за корумпираните управници и да предприеме ефективни протестни действия.РЗС има готовност да се ангажира с нов тип управленска програма и алтернативен правителствен екип с конкретна структура и имена.Поддържаме неотклонно искането си за предсрочни избори за ВНС с цел приемане на нова Конституция за Трета българска република.
45
27
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Борисов ли е?!Заради него сме на тва дередже бе,братя българи толкова ли сте прости,че да го харесвате като управник!!!
44
31
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По-голям *** и *** от ББ никога не е бил премиер на България.
43
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
A kato stana duma za Qatar, kakvo se slu4i s redovnata liniq Sofiq-Doha, koqto boiko obe6ta i be6e uredena za esenta??? mai Qatar airways predpo4etoha Bucuresht...
42
24
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Боко може да има редица недостатъци, обаче има и доста качества."Играе тенис. Играе футбол. Реже ленти на откривания. Прави първи копки. Мени си мнението на ден по няколко пъти. Мисълта му тече несвързано. Това са само част от качествата на милият ни премиер :)
41
5
 
6
 
! Отговори
ринго преди 13 години
да ама нашият е по добър футболист..
40
14
 
36
 
! Отговори
Гуги преди 13 години
А Първанов го осъдиха чак сега след 2 години да си даде стенограмите. След като добре са ги обработили, предполагам. Боко може да има редица недостатъци, обаче има и доста качества. Досегашните страдаха от серозна липса на качества, това трябва да го признаем...
39
0
 
16
 
! Отговори
пипс преди 13 години
Стига тая параноя от миналото? Ти говориш сякаш за отминали времена от Хитлеристко? Военни винаги е имало и ще има, винаги може да има и правитилственни мерки за сигурност, отклонени улици, спряно движение? Но това не е всеки ден? Това все пак е държавно посещение. А какво оправдава отклоняването на движение за мач, рок-концерт, гей-парад? Посещението на Путин е полезно най-малкото че пряко могат да си поговорят управниците. А има не толкова важни неща, на които също се осигурява такива мерки?
38
5
 
4
 
! Отговори
VIVA преди 13 години
PARVANOV POBEDI ! DA VI SA ZDRAVI ZADNICITE ! BOKO, ROKO,KOITO KOMUNIST DA E , TOVA STE E REZULTATA!
37
4
 
15
 
! Отговори
Реалист преди 13 години
Миналото си е минало ,да добре е да не се забравя и наи вече грешките да не се повтарят. Вие какво предлагате . Всеки които си отвори остата за Русия бил комунист ,бил незнам си какъв ще заробва България и един куп глупости се изписаха спрете се бе хора докога със тия комплекси . Германци, Французи, Италиянци и те ли са комунисти и продажници . Е да при нас е по различно ама нали , Русия не можем еи така да я загърбим . Губим и губим МНОГО . ПРАГМАТИЧНО ,УМНО И БЕЗ ГРАМ КОМПЛЕКСИ ТОВА Е ПЪТЯТ
36
2
 
20
 
! Отговори
ХАХАХАХА преди 13 години
БОЙКО БОРИСОВ: Затова ние правим Южен поток с Русия, а не правим с Катар.ВЛАДИМИР ПУТИН: С Катар ще бъде малко трудно. То може да се доставя втечнен газ от Катар, обаче трябва да се мине през Босфора и Дарданели с големи танкери, при сегашните услуги това е почти невъзможно.