МС публикува стенограмата от срещата Борисов – Путин

Пленарните разговори едно към едно
Обновена: 13 ное 2010 21:58 | 13 ное 2010 21:58,
84
МС публикува стенограмата от срещата Борисов – Путин
Снимка: БГНЕС

Министерският съвет публикува стенограмата от пленарните разговори между министър-председателя на България Бойко Борисов и руския премиер Владимир Путин

Преди срещата Борисов заяви, че тя ще бъде записана, за да има „пълна прозрачност“, за водените разговори.

Още по темата

Днес представители на двете страни подписаха споразумения за създаване на съвместното акционерно дружество за изграждането на българския участък от газопровода „Южен поток“.

Стенограмата от пленарните разговори може да видите тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
2
 
! Отговори
Радо преди 13 години
Лека от мен,беше удоволствие и за мен.
34
0
 
2
 
! Отговори
Мунчо преди 13 години
Радо,удоволствието беше мое!Ще си лягам!Радвам се,че един човек може да говори спокойно по тези въпроси!Просто се радвам,че има хора като теб!!!!
33
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
СЕРГЕЙ ШМАТКО: Бих искал да кажа още няколко думи за нашето сътрудничество в сферата на културата и на хуманитарните науки. Сега върви работата за подготовката на споразумение за културно сътрудничество и догодина тук ще бъде проведена седмица на руската култура, бих казал с упор на духовността.Господин министър-председател, още един път да изразя нашата признателност, че по време на празнуването на 65-годишнината от победата над фашизма тук в България дойдоха много известни руски колективи и руската култура, руската естрада, тук бяха представени съответно.БОЙКО БОРИСОВ: И Болшой театър гостува. Ако не, ще гостува.Разбира се, това е добро и в сферата на културата, науката, образованието, мисля, че има и добри традиции. Аз съм убеден, че и по-добре може да се развиват, повтарям, прагматичните ни отношения.
32
0
 
25
 
! Отговори
ПП преди 13 години
цитат: БОЙКО БОРИСОВ: И Балшой театър гостува. Ако не, ще гостува. - е няма равен на него!!!
31
10
 
6
 
! Отговори
Радо преди 13 години
уважавам мнението на другите и не си длъжен да си съгласен с мен,или аз стеб,истината е в спора.Но признай си че ние нямаме политици,сединствено Костов може да се сравнява със Стамболов,също противоречив политик,но признат,за Костов трябва да мине време,иначе и аз не го харесвам.Всичко което излъчваме ние,е тип Бойко,прости и нямащи идея за какво става въпрос,без национални идеи и идеали,свичко се свежда до личностния интерес,който както може.Нямаме политици,това е.
30
17
 
19
 
! Отговори
бай ганьо преди 13 години
скрийте тая стенограма,че ще вземат са я преведат в някойзападен вестник и ще ни се смеят къв *** ни управлява.
29
5
 
6
 
! Отговори
Мунчо преди 13 години
Уважам правото ти на мислене,но не съм съгласен!Политиката е сложно нещо и изисква много неща и фундамента е широка обща култура,правно образование или икономика/политология/ и др. но не и средно образование и докторантура по разгъване на маркучи,езици, гъвкавост а не дебелашка простащина!!!
28
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не мога да разбера от стенограмата - за какви производители на оръжие става дума и защо Путин казва - вашите производители ..... но скоро това може да секне.
27
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е как няма да ти напомня за миналото - Бойко се възхищава на Тодор Живков, освен това и прилича външно на него. Също толкова е ***, но доста по-некадърен. Възпитаник на Развъдника за милиционери в Симеоново. Идва един друг - пак "антикомунист" като него - подполковник от КГБ. Как да не се обърка човек и да не е покрусен. Наистина днес София приличаше на гробище, въпреки хубавото време. Нещо мъртвешко с дъх на минало се носеше из въздуха, раздиран постоянно от милиционерските сирени. Кофти.
26
0
 
6
 
! Отговори
bg преди 13 години
Na g-20 maimunite Erdogan i Obama beha edin do drug.
25
0
 
10
 
! Отговори
bg преди 13 години
Dnes maimunite Uorlik i Erdogan sa dulboko potopeni.Ne gi tursete za nishto.Ne sa v dobro nastroenie.
24
3
 
8
 
! Отговори
Радо преди 13 години
За Костов си прав за конкретния случай,но за такива единични случаи почти всички са правили изключение.Нека не забравяме колко поразии направи Костов,така че макар да отклони Албанските бежанци,което си е наистина важно,на фона на мизериите му,се губи в помията.Колко от нас го помнят с това,и колко с фараонското му самочувствие.Иначе,да,Бойко е простоват,но каква е разликата между простия ***,и превзетия интелигент,Станишев и Първанов са сдържани,но не по-малко хамави
23
12
 
5
 
! Отговори
БСП-КГБ Е МАФИЯ преди 13 години
Направо не мога да повярвам ! Цяла София бе в покруса , нещо мрачно напомняше за миналото !
22
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя Бойко добре че не се роди жена - все със свалени *** щеше да си ходи. Кой каквото му поиска - дава на всички.
21
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Путин си свърши работата, при това за 20 минути. Дойде и каза. Бойко също даде своя принос - изслуша го и подписа, каквото му казаха. Така работят "равноправните" партньори.
20
14
 
14
 
! Отговори
Мунчо преди 13 години
Ще ти отговоря,макар че не го харесвам!Костов по Косовската криза отказа на САЩ България да приеме албански бежанци!Единственият български политик от новата ни история който отказа на американците!!!!Иначе си прав-ужасно прав!Но като бб няма!Толкова *** и арогантен човек!Просташко поведение,просташки изказ и маниери,просто-***!
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
и първата Мутра също
18
3
 
10
 
! Отговори
Радо преди 13 години
***,аз не съм нито гербер,нито Нарцис,нито ***,всички са един дол дренки,комунизма в БГ никога не си е отивал,но хайде посочи само един наш политик,който като застане пред чужд такъв,не започва да чупи китки,само един.
17
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Путин - за производството на руски въоръжения без съответните руски лицензи, "досега вашите производители все още могат някъде да го продават, но скоро това може да секне"
16
15
 
24
 
! Отговори
Мунчо преди 13 години
Ти нормален ли си?Бойко благоразположен към Путин?Ха-ха бе вие ГЪРБ-авите живеете в някакъв измислен свят!Разберете,че ББ е пълна скръб като управник и не Русия зависи от България а ББ от Русия и макар,че е арогантен като селски пъдар,виждате как се гъне пред всеки чуждестранен фактор!Това е,ББ е респектиран защото в чужбина тъпашкият изказ не се цени и самият той не ползва езици и освен да кима с глава като *** друго не може да прави и това прави лошо впечатление,уверявам Ви!Смешен е,много!!