Мокро шоу в парламента

Депутат от РЗС плисна вода към колега
Обновена: 20 яну 2011 14:56 | 20 яну 2011 12:42,
253
Мокро шоу в парламента
Снимка: Булфото

Депутатът от РЗС Емил Василев плисна вода към Тодор Великов, независим народен представител, по време на изказването на Великов от парламентарната трибуна. 

Потърпевшият в това време четеше писмо до Яне Янев, в което се споменава за заем от 100 000 за предизборна кампания. 

В отговор председателят на парламента Цецка Цачева отстрани Емил Василев за три пленарни заседания и даде пет минути почивка.

Вчера Василев обяви гладна стачка като протест срещу търговията с гласове на депутати в подкрепа вота на доверие към правителството.

Още по темата

Преди днешния инцидент в НС председателят на БСП и на ПГ на Коалиция за България Сергей Станишев заяви от парламентарната трибуна, че премиерът иска вот на доверие от себе си и от Волен Сидеров. 

Станишев посочи, че министър-председателят иска вот на доверие от тези народни представители, които изпълняват безпрекословно всичко, което им каже. 

Според социалиста Бойко Борисов се поставя в ясна зависимост, става заложник на партия "Атака".

Не си правете илюзия, че с този вот може да "захлупите" скандалите и недоверието на хората, посочи лидерът на БСП. 

"Слагате в момента похлупак на едно врящо гърне, което рано или късно ще гръмне, защото вашето правителство подклажда огъня под него всеки ден", предупреди той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
215
0
 
6
 
! Отговори
Камарад прикрий се преди 13 години
Гледай той да не ти се изсере отгоре, както преди това направиха Луканов, Виденов, Костов, Царя, Станишев, Доган и Първанов. Ама май техните *** за теб са били пролетен дъжд, с подхранващи елементи за растеж.
214
5
 
7
 
! Отговори
борисОФ преди 13 години
бойко каза е като "една жена каза". всеки може да каже,че някой го е накарал да направи нещо, а дали е така. още повече големия мъжкар се изцепи,че не е президента да не си изпълнява обещанията. та кой го е накарал тогава, че не разбрах. той си е поел ангажимента, защото михов се е обадил ПАК!
213
11
 
18
 
! Отговори
CRAMOTA преди 13 години
СРС-тата са истина!Даже от Прокуратура и МВР не посмяха да кажат че не са истина!А Оригиналите унищожени от МВР!Колко удобно.Заместника на Танов призна че разговорите са факт!Значи Боко лъже!Е, защо Бойко Борисов не е клиент на Прокуратурата?!
212
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е да, ББ иска подкрепа от ГЕРБ и Атака А ОТ КОГО СЕ ДЪРЖЕШЕ СТАНИШЕВОТО ПРАВИТЕЛСТВО??ОТ ДПС!!ББ поне е подкрепян от българи,а и всеки премиер-министър иска подкрепа от своите и от тези,които са се обявили в негова подкрепа,не виждам нищо необичайно тук.Но като чух как на тютюнопроизводители са плащани по 450лв.на декар ПОМОЩ+ИЗКУПНА ЦЕНА 8-10лв.ОНЕМЯХ -значи на българите земеделци средният,а на помаклъка зомбиран давааааай да даваме И СЕГА РЕВАТ,А ЗАЩО???айде марш у лево да гледате Овци......
211
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Юберменш " ти си по опасен и от ***.
210
5
 
4
 
! Отговори
............... преди 13 години
ах и норчето милата и тя си отвори човчицата, божкееее, много мъка в тва правителство, бе!!!!
209
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
213 ти си от категорията психопати. Иначе даже родния си език не знаеш или го знаеш колкото един ***.
208
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вя рно е че се борят с престъпноста и корупцията но също е вярно че и Цветанов краде и е забъркан в корупционни сделки
207
3
 
7
 
! Отговори
някой преди 13 години
До: 211Разбирам, и мен ме интересува същото. Но самият факт че един общоизвестен психопат сега защитава Бойко Борисов в Народното Събрание е показателен сам по себе си.
206
12
 
14
 
! Отговори
Юберменш преди 13 години
Простотия, това е поредното доказателство, че България е чисто и просто едно подобие на държава. Има някакво параванно правителство от ***, някакъв оскотял и още по-*** електорат, и една прослойка от нормални хора, които си събират нещата да се махат...
205
19
 
17
 
! Отговори
БившКоренякСофиянец преди 13 години
Хайде де, няма ли да се намери ЕДИН честен Прокурор да поиска ареста на Борисов?!Само един!Един честен прокурор в цялата страна!Бойко е престъпник! Арестувайте го!
204
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 205 ! Сега, мене не ме интересува КОЙ КОИ КНИГИ Е ЧЕЛ... Мене ме интересува, не особено, в БГ да няма психопати , ако разбираш, ок ?Цюрих
203
2
 
3
 
! Отговори
Бай Григор преди 13 години
Във живота е като в представление,най -често ,най-добрите места се заемат от най-лошите хора! Мисълта не е моя а е на Питагор, но колко е актуална и днес!
202
3
 
12
 
! Отговори
друг антикомунист преди 13 години
До: антикомунистА на мене хич не ми е жал за хората, които оплюха СДС, оплюха ОДС, оплюха ДСБ и продължават да плюят по Иван Костов и в момента!!!Ама - *** народ - проста държава, няма да се учудя ако изберат Азис за президент и Тони Стораро за министър-председател.
201
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да ви кажа, в парламентите на много държави се поступват дори! При това, масово.И ако прескочим банановите парламенти - имало е случей в Австрия, Германия и Словакия! Доста сериозни збивания.Така че, една чаша с вода, не е новина!Другия път, да го удари със стол! Нали за това е имунитета!
200
11
 
18
 
! Отговори
АнтиГЕРБЕР преди 13 години
Жал ми е за всички ПРОСТИ хора, който гласуваха КОМУНИСТИТЕ И МИЛИЦИОНЕРИТЕ от ГЕРБ !
199
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какво означава РЗС ? Аз не зная.
198
6
 
9
 
! Отговори
някой преди 13 години
До: номер 190Какво му е култивираното на премиера че не го виждам?Или можеш да наречеш "култивиран" човек, който през живота си е прочел няколко книги които се броят на пръстите на ръцете, предимно романчета на Карл Май?Като не ви харесва Иван Костов, сега му сърбайте попарата на Бойко!
197
7
 
8
 
! Отговори
НЕКАДЪРНИЦИ преди 13 години
ПАРЛАМЕНТЪТ НИ ДОКАЗА, ЧЕ ИЗОБЩО НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ И ВОТ НА ДОВЕРИЕ. В МОМЕНТА, ПОД ПРЕДЛОГ ДЕБАТИРАНЕ НА ВОТА НА ДОВЕРИЕ, БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО СЕ ИЗВЪРШВА ОТ ПАРЛАМЕНТАРНАТА ТРИБУНА НАГЛА ПРЕДИЗБОРНА ПАРТИЙНА АГИТАЦИЯ.По Конституция:Чл. 68. (1) Народните представители не могат да изпълняват друга държавна служба или да извършват дейност, която според закона е несъвместима с положението на народен представител.В момента Цв.Цв. използва парламента като митингов площ
196
11
 
13
 
! Отговори
БившКоренякСофиянец преди 13 години
СРС-тата са истина!Даже от Прокуратура и МВР не посмяха да кажат че не са истина!А Оригиналите унищожени от МВР!Колко удобно.Заместника на Танов призна че разговорите са факт!Значи Боко лъже!Е, защо Бойко Борисов не е клиент на Прокуратурата?!Тиквата в ЗАТВОРА!