Мокро шоу в парламента

Депутат от РЗС плисна вода към колега
Обновена: 20 яну 2011 14:56 | 20 яну 2011 12:42,
253
Мокро шоу в парламента
Снимка: Булфото

Депутатът от РЗС Емил Василев плисна вода към Тодор Великов, независим народен представител, по време на изказването на Великов от парламентарната трибуна. 

Потърпевшият в това време четеше писмо до Яне Янев, в което се споменава за заем от 100 000 за предизборна кампания. 

В отговор председателят на парламента Цецка Цачева отстрани Емил Василев за три пленарни заседания и даде пет минути почивка.

Вчера Василев обяви гладна стачка като протест срещу търговията с гласове на депутати в подкрепа вота на доверие към правителството.

Още по темата

Преди днешния инцидент в НС председателят на БСП и на ПГ на Коалиция за България Сергей Станишев заяви от парламентарната трибуна, че премиерът иска вот на доверие от себе си и от Волен Сидеров. 

Станишев посочи, че министър-председателят иска вот на доверие от тези народни представители, които изпълняват безпрекословно всичко, което им каже. 

Според социалиста Бойко Борисов се поставя в ясна зависимост, става заложник на партия "Атака".

Не си правете илюзия, че с този вот може да "захлупите" скандалите и недоверието на хората, посочи лидерът на БСП. 

"Слагате в момента похлупак на едно врящо гърне, което рано или късно ще гръмне, защото вашето правителство подклажда огъня под него всеки ден", предупреди той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
4
 
17
 
! Отговори
антикомунист преди 13 години
Жал ми е за хората които бяха излъгани да гласуват за РЗС.
194
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Честно казано, я се поставете на мястото на ББорисов. Около него почти само крейзи хора. Как да се управлява държавата като в нея всички са болни, нервни и ЗЛИ ? Като някакъв змиярник на пепелянки !
193
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
РЗС кефи, нема такива психопати!Всичките са за освидетелстване, направо са пътуващ цирк, а главният клоун Яне води трупата!
192
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хъммм, Боко с другарЕ не са ми любимци, но коментари като 182 са недопустими.Тук *** няма ли?Моди, альооооооО! "Самосезирай" се! :)
191
1
 
4
 
! Отговори
до № 182 преди 13 години
Ти си болен пич, наистина!Прегледай се, ако наистина го мислиш това освен че си болен ти сси и опасен- за себе си и за хората около теб.Съвсем сериозно ти говоря, не е нормално такова изказване.Живееш в някакво общество, има деца и възрастни хора около теб, ако не си обърнеш сам или не ти обърнат внимание наистина мчоже да пострадат хора около теб!
190
7
 
9
 
! Отговори
Бо преди 13 години
Станишев е прав. Просто Борисов иска да замаже положението. И да тушира съмненията, породили се в душите на лошия човешки матеиал, гласувал за него. А на тези душици нагласения вот е достатъчен.
189
8
 
10
 
! Отговори
ИДИОТ преди 13 години
КОЛКО ЖАЛКИ СА :ЗАЕКА-СТАНИШЕВ,В СЯНКА ПЪРВАНОВ,ЗЛОБАТА НЯМА ГРАНИЦИ,ЧЕ НЕ СА ВЪВ ВЛАСТА,ПОНЕ СЕГА ВСЯКА КИРЛИВА РИЗА Е НА ЯВЕ,НЕДОСТОЕН СИ ЗАМИНАВА ОТ ВЛАСТА.БРАВО БОЙКО!ЩО ЗА ИЗРАЗНИ СРЕДСТВА"ВРЯЩО ГЪРНЕ","ЗАХЛУПВАНЕ"НА СКАНДАЛИТЕ,АКО СА СКАНДАЛИ ТРЯБВА И ГИ ГНАЕ ЦЯЛ НАРОД,А ВИЕ ЧЕРВЕНИ ИЗЕДНИЦИ ОЩЕ С НОКТИ И ЗЪБИ СЕ БОРИТЕ ДА СЕ ДОКОПАТЕ,НО......МАСЛАРКА,ОВЧАРКА,УЙЬОВИЧ,И Т.Н.ГОЛЯМАТА СОФРА СВЪРШИ!
188
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
аре и боленчо с тех :))))))))))))))))))
187
1
 
3
 
! Отговори
1234 преди 13 години
до 191 анонимнико, на тебе сигурно другаде ти е бъркал, щом така му се кефиш, а? гиди палавнико :))))))
186
1
 
5
 
! Отговори
4 км :: преди 13 години
По кратката процедура - за плискане с вода в Бг Парламент - ГЛОБА. И да не ни занимават с крейзи хора !!! Има психиатрии за *** болните !
185
3
 
11
 
! Отговори
анонимен1912 преди 13 години
Какво искате от сганта ***, вербовани от мутри и нарекли се РЗС
184
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БОЙКО ИМ БРЪКНА В МРЪСНИТЕ МОЗЪЦИ!
183
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Все пак Герб са долу горе култивирани хора моля! Иначе имаме всякаква *** като расисти, нацисти, националисти, комунисти и т.н. Ние сме много зле най вече психически Бг общество е болно и нервно, тресе се , няма живот ! Само си губя времето тук.Джорасик Парк !
182
8
 
22
 
! Отговори
123 преди 13 години
Бавна и мъчителна смърт на клоуните от РЗС.
181
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Как се повтаря историята след 100 години сблъсък на ГЕРБ- тесни социалисти и БСП широки социалисти.
180
11
 
25
 
! Отговори
кики преди 13 години
Аман от платени писачи в тоя форум! Стега сте го благославяли тоя бе! Нали излезе от редиците на БКП!!!! Как може да сте толкова прости????? ТАЯ ДЪРЖАВА НЯМА ОПРАВИЯ!
179
8
 
18
 
! Отговори
арго преди 13 години
Той самият Бойко си призна за чадъра над Мишо бирата, че е казал това само експертите на МВР, дето продадоха СРС не си доказват вината.Бойко сам каза, че Първанов го е помолил да проведе тези разговори.Какво толкова има за умуване.
178
16
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Герб бъркат народното събрание с цирк. Двете мутри така са дресирали народните си представители , че и маймуните от цирка показват по-голямо достойнство.
177
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** мръсни ***!!!
176
1
 
9
 
! Отговори
Ред и спокойствие преди 13 години
Да въведат глоби в парламента ! За заливане с вода - 50. 000 лв глоба, за здравната каса. А който е луд - има психиатри. У нас има много луди и кандидат - луди.