"Галерия" имат интерес от взрива!

Борисов: Да задържат конспираторите
Обновена: 10 фев 2011 14:47 | 10 фев 2011 13:05,
747
"Галерия" имат интерес от взрива!
Снимка: БТА

"Никой освен тези хора (в. "Галерия") няма интерес от този взрив, коментира в Министерския съвет премиерът Бойко Борисов.

Още по темата
Той каза още как депутатът Тодор Великов (влязъл в НС с РЗС, но се отцепил от тях и сега е независим – бел. ред.) е присъствал на разговори, в които са говорили да се правят такива неща, за да привличат общественото внимание.

"Аз ви моля да отидете и да намерите депутатите, които са присъствали на разговорите, когато са си планирали подобни взривове, за да излезе, че някой ги атакува", призова  Борисов.

"Ако им сложим охрана, ще кажат, че ги следим", каза премиерът в отговор на въпрос дали трябва да се постави охрана на работещите във вестник "Галерия".

Той обаче призова мозъчния тръст на взривовете да внимават и когато си играят с такива игри, да не убият хора.

"Радвам се, че поне са го направили професионално и не са убили невинни хора", каза Борисов и призова службите да действат:

"Незабавно да се стегнат и да задържат конспираторите", заповяда им премиерът.

"Един ден, когато се разкрият извършителите, аз предполагам, че те ще бъдат същите, които са пребили журналиста Огнян Стефанов. 1997 г, взривиха мой близък – точно в деня, когато Богомил Бонев правеше една от успешните си акции. Прекалено плоско е. Преди няколко дни, когато поискахме да покажат записа с Менда Стоянова, се оказа, че някой им откраднал джипа - най-ценните им флашки били в джипа. Аз мисля, че вие сте сериозни хора и няма да се поддадете на тези провокации", каза Борисов.

"Знам, че тези хора това могат, това правят. За това са обучавани. За всички в Европа е ясно – каква държава заварихме, с каква организирана престъпност, и какво направихме през последните месеци", каза премиерът.

Според Борисов това, че е предприет верен път, дразни някои хора.

Накрая премиерът Бойко Борисов обяви, че е говорил с вътрешния министър Цветан Цветанов и с председателя на ДАНС Цветлин Йовчев и им е казал, че от това - дали ще бъдат задържани извършителите на този акт, зависи оценката, която Борисов ще им даде.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


747
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
711
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ТОЧНО ТАКА Е!
710
8
 
22
 
! Отговори
123 преди 13 години
Видяхте ли по новините тъй-наречената агитка-протестиращи срещу правителството до "атентата" срещу Галерия. По-жалки хорица, събрани за по 5 лв. и нямащи ни най-малка представа за какво са там не съм виждал. Дори не е смешно...
709
9
 
20
 
! Отговори
............. преди 13 години
"""Змията хапе когато е настъпена"""Герб благодаря ти за всичко!За красива България!За Бойко Борисов!!!!Против мафията........Българина вижда и преценява!Заблудените не са заблудени,а платени!!!!!!
708
20
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цоко и Боко се надпреварват кой по яко да се изцепи! Оставка.
707
14
 
16
 
! Отговори
Боко преди 13 години
Тикво, скрий се някъде!
706
15
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Благодаря ти Бойко, бог да благослови теб и България.от българския народ
705
22
 
12
 
! Отговори
ДИМИТЪР преди 13 години
БОЙКО БОЙКО КОГО ИСКАШ ДА ЗАБЛУДИШ-В БЪЛГАРИЯ ОСТАНАХА САМО *** НО НАЛИ УМНИКО И НИЕ ЧЕТЕМ.ТЕЗИ НА КОИТО ИМ ПИСНА ТВОЯТА ПРОСТОТИЯ И ИЗБЯГАХА.НАЛИ НИКОЙ НЕ ХАЕ В ТВОЯТА СМЕШНА ДЪРЖАВА.Я СЕ ВГЛЕДАЙ В ЦЕЦИ КАК ВИНАГИ ГОВОРИ С НЕДОМЛЪВКИ КАТО *** КОЙТО КРАДЕ ДЪРВА.И ТИ НА ТОВА МИНИСТЪР ЛИ МУ ВИКАШ.НАПРАВО СИ СТАНАЛ ЗА СМЯХ.АКО СПРЕШ ДА ГОВОРИШ БЪДИ СИГОРЕН ,ЧЕ ЩЕ НАМАЛЕЯТ ИНФАРКТИТЕ И ЩЕ КРАДЕТЕ ПОВЕЧЕ ПАРИ ОТ ХОРИЦАТА.АКО СИ НАВИТ МИ ОТГОВОРИ mitkogo***abv.bg И БЪДИ СИГУРЕН ЧЕ НЕ СЪМ ПОДЛЕ
704
6
 
21
 
! Отговори
ПР специалист преди 13 години
Имам нЕкои съображения:1. Защо сутринта, а не следобяд , когато там е селскостопанската агитка ?2.Защо 400 гр , а не 4 кг ?Ми да се направим на жертви, нали ?
703
8
 
14
 
! Отговори
Кон с каруца -център преди 13 години
Баси простотията. ..........Селскостопанската бригада решила да привлече малко внимание и деня на визитата на онез лапнишарани от ЕС прави един малък фоеверк под надслов - Правителството ни преследва............ Правителството ,ако иска да се заяжда с тях ще им прати данъчни........по - опасни са от малкото тротил, *** нема медиен шум, нали ?
702
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хубаво е, че днес и в Европа разбраха какви хора управляват в България. Въпреки платените вестници и социологически проучваня, възхваляващи непрекъснато Вожда-Строител (да ви напомня случайно за една Корея, дето е по-насевер от другата).Срамно е, че 22 години след световния крах на комунизма, в България той се завръща под формата на мутро-милиционерска дикататура, режисирана от ДС-генералите.
701
4
 
2
 
! Отговори
Tanya преди 13 години
Malko mi e bolno za edna chast ot pisheshtite po forumite.Nei,dechisa babini,daite go po gramotno......
700
2
 
7
 
! Отговори
TANYA преди 13 години
To i za desata e qsno,koi e na dynoto na taq gnusotiq..... No q vigte kolko zaradvana,4e i dori usmihnata beshe gospoga Patrashkova .....Ne byrzai,skypa ....ne podsenqvai dori i 64 godishnite babi4ki kato men,ne si i pomislqi,4e nqkoi se e vyrzal..Haide,bydete zdravi....
699
3
 
15
 
! Отговори
sass до 703 преди 13 години
Това същество Патрашкова е от женски пол, но не е жена.
698
4
 
26
 
! Отговори
Еxjoy преди 13 години
Патрашкова беше супер доволна тази сутрин. Сега си представете реакцията на жена, чието работно място е било взривено малко преди това... Подчертавам жена!!! Всеки нормален човек би се притеснил в такава ситуация и първото което ще ти мине през ума е какво би станало ако бомбата беше гръмнала малко по-късно??? Нагласена и плоска работа. Не вярвам службите да разкрият виновните, Алексей е в тази игра повече от 30 години и малко са хората в страната с неговия теоретичен и практически опит.
697
0
 
3
 
! Отговори
sas до до688 преди 13 години
Нещо разтревожен ми се струвяш. Май ти пари под ***.
696
2
 
4
 
! Отговори
dedo преди 13 години
Продължение от 700: по този начин създадените фирми с държавни средства ако трябва да участват нормално в търгове, ще спечелят дедовия. За целта трябва да се овладеят и трите вида власти - законодателната - за да си напишат законите с вратички и лобистки; изпълнителната власт - тя раздава дебелите пари за изпълнение на дадена поръчка, а законодателната - за да нашите момчета - башибозуци да не ги осъдят. Това е начина на живот за БСП и ДС и понеже отминава, те приритват силно...
695
2
 
3
 
! Отговори
dedo преди 13 години
698, положението е следното: да се обучи един човек да е специалист в дадена област, е доста скъпо и времеемко. В България сме свикнали да отидем, да вземем някакво висше образование с преписване и т.н. и полуграмотни да отидем да работим нещо - така са 95% от излезлите от български университети. Ясно е, че после свободната конкуренция би ни смачкала, за това се разчита някой да ни сложи някъде. И когато някой друг иска да разбие схемата, ясно е, че мнозина ще приритат.
694
2
 
2
 
! Отговори
до 688 преди 13 години
това са факти.
693
2
 
1
 
! Отговори
до 688 преди 13 години
до първия сложил минус - кое от написаното не е вярно ?
692
8
 
7
 
! Отговори
до 688 преди 13 години
не ми позволи системата да Ви отговоря подобаващо . но да считате обиране на държавата при оставен ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ / обявен и от герб / от осем милиарда . трикрактно увеличена минимална заплата от 2001 - 67 лв и 2009 240 лв . увеличен срок и сума на майчинството / намален от герб / явно имате умствен проблем - синдром на герб - късопаметност .