ГЕРБ нe иска връщане към криминалната истеричност

Опозицията се опитвала да извади правителството от равновесие
Обновена: 11 фев 2011 15:35 | 11 фев 2011 15:35,
122
ГЕРБ нe иска връщане към криминалната истеричност
ГЕРБ са единни, твъри Красимир Велчев. Снимка: Булфото

ГЕРБ няма да позволи политическо и престъпно изнудване, нито пък ще позволи в държавата да се върне криминалната истеричност на годините на прехода.

Това заяви председателят на ПГ на управляващите Красимир Велчев по повод взрива пред редакцията на "Галерия“.

Битката срещу правителството вече не е само политическа, а зад нея прозира битката за големия финансов ресурс от сивата икономика, каза Велчев.

От ГЕРБ считат, че "Коалиция за България", ДПС, "Синята коалиция" и РЗС действат координирано, искайки оставки на ключови фигури в кабинета.

"В нас все повече се засилва подозрението, че кръговете от опозицията – отляво и дясно, пригласяйки на организираната престъпност, волно или неволно се опиват да извадят правителството от равновесие", категорични са от партията.

Тя подкрепя политиката на правителството и категорично застава зад действията на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов.

В декларацията се отбелязва, че зад "зрелищния инцидент" пред редакцията прозира икономическият и политическият рекет на съмнителните кръгове в държавата, които се опитват да отклонят България от европейския й път.

"Това е опит за подмяна на дневния ред, подмяна на справедливостта със страх. В собствените си егоистични цели за политическа реабилитация, враговете на ГЕРБ се проявяват като врагове на държавността", категоричен е Велчев.

„На онези, които се опитват да внушат, че престъпността няма респект от МВР, можем да кажем, че всичко, което се случва, е следствие именно от респекта, който МВР – с подкрепата на ГЕРБ, създаде“, каза още той. 

Още по темата

Той призова тактиците на сценария, които внушават недоверие към МВР, да разберат, че главният им режисьор се е провалил.

В четвъртък президентът Георги Първанов коментира по повод взрива пред редакцията на в. „Галерия“,че е „сериозно разтревожен от това, че няма респект към МВР“.

От ГЕРБ остро осъждат опитите за подмяна на дневния ред на българското общество с подмятане на компромати, скандали и чрез агентурни методи.

Депутатите на партията ще продължат да работят за решаването на реалните проблеми и ще останат единни, без да се поддават на провокации, посочи Велчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още по темата: взривГЕРБгалерия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
0
 
0
 
! Отговори
Брояч преди 13 години
И пак грешка в изчисленията. Психолозите ми потвърдиха, че доста от антиГЕРБ коментарите са написани от един и същи човек, жалко, язък ми за броенето...
118
0
 
0
 
! Отговори
Брояч преди 13 години
Коментари 118 от тях около 98% против ГЕРБ, на пръв поглед, лошо, но като се замислиш, тези около 110 втвърдени АНТИГЕРБИСТИ, дори и да гласуват против ГЕРБ, няма да се забележи. Какъв е смисълът да плюете тогава!?
117
0
 
1
 
! Отговори
wldia преди 13 години
Подкрепям N95 tanja, 64год. и допълвам, че коментаторите тук наистина се упражняват, както тя пише, във фалшиво красноречие, защото са си мекерета, получаващи хонорар от централата на Позитано и пишат с ясно определената цел и стремеж с приказки /така както със злодеянията и бомбите/ да предизвикат хаос и размирици- защото това е, което е необходимо на хора като Първанов и сие, например вече разжалвания собственик на Пловдивския панаир. Голяма мъка им е и са готови да плюят, да рушат, да убиват!
116
0
 
1
 
! Отговори
rumen221 преди 13 години
Приятели,Алексейчо, или както там ти е мюсулманското име Неказвай Хоп, моето момче, преди да прескочиш трапаВие сте големи Плагиати!!!Хитрер взриви германска радиостанция, край Полша и така започна Втората световна война- Днес има ли наивник който да не разбра защо съда, контролиран от Първанов пусна от ареста Алексей Петров бившия двоен агент на ДС, в Турското съпротивително движение, известно ни днес като ДПС? - Нима няма досатъчно доказателства, че е една от главите на Червения Октопод (червен от кръв, а не от политика)? - Как така Хамстера отново вилнее със специалните си подслушвателни техники и взривове, остава да започнат само персоналните убийства с чукове и куршуми, а Първановата ДАНС блокира?Очевидно: - Гоце и Командира провеждат координирана акция, както някога на Кръглата маса, за компрометиране и сваляне на правителството, само че сега сме 2011 година и няма никакви изгледи да станем Турска провинция! Не че правителството е кой знае какво, но по-добро до 4-5 години не се вижда...
115
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Господина от снимката Велчев първо да вземе да се научи да чете пък после да се произнася. Също така да каже какво прибира от големите строителни фирми и защо претиснява кметовете на ГЕРБ да манипулират търгове за общественни поръчки?
114
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само за последните 10 дни Цветанов трябва да даде отговор : 1.Кой взриви редакцията на вестник Галерия2.Кой подпали домът на Петко Сертов3.КОЙ ОТРОВИ СЛАВИ ТРИФОНОВ4.Кой заплашва Бареков5.Кой потроши джипа на Валери Симеонов6.Кой запали колите на телевизия СКАТ7.КОЙ СПОРЕД НЕГО ТРЯБВА ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА
113
1
 
7
 
! Отговори
ИЗБИРАТЕЛ преди 13 години
А бе Велчев,както ти, така и много голяма част от върховното управление на ГЕРБ, лъхате на посредственост.ОчевАдни са използваните от Вас шаблони,които Ви вкарват в"киреча".Кой Ви подменя дневният ред?"Компроматите" не ги ли създавате Вие? Решавате реални проблеми?До твоето изказване, е статията за определяне цени на такситата.Ха сравни средната чиста заплата на Българина,от която си плаща всичко, с предложението за чиста заплата от 1000лв.на водач, на база бензин?За други въпроси няма място!
112
0
 
11
 
! Отговори
зАЩО???? преди 13 години
До там ли стигнахме? Отговорете Г-а депутати! ДА СИ МЕРИМ ФУИЩАТА В ПАРЛАМЕНТА. {{{{{{ *** народ +++ прости политици==ЗАГУБЕНА ДЪРЖАВА.}}}}}. Лично мен ме е срам, че съм гражданин на тази държава. За съжаление човек не избира държавата си. Срам и позор. А ВСИЧКИ ДРУГИ ПРИКАЗКИ, ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА ГРИЖАТА КЪМ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ, са си:МИЖАЙ ДА ТЕ ЛАЖИМ.П.П.ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ГРАДАЦИЯТА:Първо: Си изясниха в парламента, кой *** кой нормален; Второ: Започнаха да си мерят ОНАЯ работа. ЕЙ, бога ми, очаквам в най-скоро време да започнат да ДОКАЗВАТ кой Е-Е по-добре. Ще е хубаво да стане по време на парламентарен контрол. Нали го излъчват пряко - ще бъде голям сеир за народеца.МОЛЯ за извинение за употребата на не толкова прилични изрази.РИБАТА ЗАПОЧВА ДА СЕ ВМИРИСВА ОТ ГЛАВАТА.
111
1
 
7
 
! Отговори
Срам ме е!!! преди 13 години
От българския политик, който вместо да кове закони и да милее за просперитета на българския народ:Си мери мераците от трибуната на Народното събрание!Дава дефиниции по сексуална ориентация.Този който когато децата се чудиха защо нямат подарък за Коледа и Нова година и пенсионерите се чудеха как да си купят една пържола, си развяваше байрака в Бразилия и Япония и разправяше какъв ТИГЪР сме в Европа.
110
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Депутатът и общински лидер на ГЕРБ в Горна Оряховица Мирослав Петков крадял ток от уличното осветление в града."ГЕРБ си е класа:)
109
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Те тези от ГЕРБ са всички за затвора и то само за двете криминални подмени за наркотиците:)
108
1
 
3
 
! Отговори
олимпиец преди 13 години
Има вид маймуни/с червени ***/,колкото по-на високо се изкачват-толкова повече им лъсва г...т.АМАН от вас бе!
107
1
 
2
 
! Отговори
абе преди 13 години
към 100:какви грешки, то си стана мила традиция това, парламента гласува един текст, а в държавен вестник си публикуват друг, неграсуван... айде първия път да речем можеше да мине за грешка, но след това вече н еможе да се говори за грешка, а за безочие... след като заменените текстове ограничават правата... как не сгрешиха един път в обратната посока
106
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Жалки тьпчовци, ГЕРБ ви брькна в крадливите гьзове, но това е положението- свиквайте
105
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
След като сразиха корупцията, контрабандата, кризата, и олигархията, ГЕРБ се заема с опозицията!
104
6
 
21
 
! Отговори
СССРейчо преди 13 години
Красимир Велчев е поредният ГЕРБави милиционерски нахалник, поддръжник на мутри и мафиоти !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
103
5
 
5
 
! Отговори
БОЖЕ помогни им преди 13 години
Каквито коментарите - такава и държавата! Всеки ментално дефектен материал с позиция по всичко. Приличате на онези дето се бутаха да носят лозунгите по манифестацийте при социализма , ама май сте същите ***!
102
6
 
14
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
Този взрив е дело срещу медиите.Направил го е някой *** зомбиран гербер които не иска да осъзнае ще благодарение на това управление сме много по зле от преди и оплюва всеки които се осмели да каже истината .От феновете на мутрата премиер Бойко тиквата на България всичко може да се очаква.Те също като своя лидер не са добре със главата си.Недай си боже да се случи най лошото със Патрашкова .Тогава пак ли ще ми защитавате неадекватното управление на герб което е съставено от убийци
101
4
 
14
 
! Отговори
разумно тълкуване преди 13 години
"Премиерът обвини в петък българските медии за имиджа на правителството в ЕС", ама нали този имидж беше ненадминато положителен (пак според Премиера), то излиза ...
100
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Толкова забавни коментари има тук, че напоследък дори не чета новините :) те са си едни и същи.