Сидеров чака "ислямски килимчета" и на "Московска"

Кокинов да хване "хубавеца с ножа", поиска лидерът на "Атака"
Обновена: 25 май 2011 08:42 | 25 май 2011 08:24,
247
Сидеров чака "ислямски килимчета" и на "Московска"
Снимка: Архив Булфото

Ако това е предизборна кампания, значи  аз от 2005 г. съм в такава кампания, защото от тогава аз правя подписка и протести срещу шума пред джамията, обяви пред ТВ 7 лидерът на "Атака" Волен Сидеров по повод критиките срещу партията му заради боя пред мюсюлманския храм в петък миналата седмица.

"Това е звуков терор, звучащ от централната софийска джамия. Ние сме изразители на съпротивата на хората, които негодуват, но сега получихме провокация от ислямисти. Нека Кокинов, преди да забрани "Атака", да хване хубавеца с ножа, който не беше един", каза още лидерът на "Атака".

Според него, в мюсюлманския храм от много време се събират фундаменталисти. Ако така си трае общината, ще видим килимчета и на "Московска", предупреди Волен Сидеров.

"Полицията не беше взела мерки. Там, където стана боят е сграда, на която пише клозет и не е територия на джамията. Наш активист постави тонколони, заради които скочиха с тръбите и изкъртени олуци от собствената им джамия", разказа Сидеров.

Теорията за скачените съдове с ДПС я чух от дежурните всичколози. Тя не е вярна, вметна Сидеров.

Той обясни, че през първата половина от мандата на ГЕРБ те проявили джентълменство да не поставят въпроси от дневния ред на "Атака" като турцизацията и геноцида над българите. Не знам те оцениха ли го или не, но ние не сме забравили тези въпроси, каза той.

Още по темата

Почти всички политици, без Борисов, избързаха с коментара и с това, че ме заклеймиха, коментира още Сидеров. Ля се кръв по лицето на българска депутатка, но не чух коментар по този въпрос Даже чух едно нагло изявление от Камен Костадинов, че си тя си получила каквото е търсила, което е цинично, продължи той.

Събитията, за които говорим, по никакъв начин не се отразяват на гласовете за ДПС, смята лидерът на "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
232
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сакън, недей!! И на Московска килимчета!!! А ние от къде ще минаваме! Докато не забранят ДПС, трябва да подкрепяме Волен Сидеров!
231
0
 
2
 
! Отговори
българка преди 12 години
На всички вече е ясно, че причината за напускането на тримата дупедавци е ПАРИ и то много пари. Да не се опитват да ни баламосват, колко разочаровани били от действията на Волен! Но не им изнася да признаят за заемите, които трябва да връщат. Журналята, разровете се малко де! Отидете в Ловеч,Добрич и Ямбол.
230
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
231, истинската причина, поради която тези тримата-Кирил Гумнеров, Огнян Пейчев и Валентин Николов напуснаха Атака е спонсорство от по 200 000 лв. на калпак от страна на ГЕРБ. Да им е честито!
229
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Миналото трябва да се помни и няма нищо нелепо в това
228
6
 
1
 
! Отговори
обезумели сте преди 12 години
Дайте заради това, че прадядо им е клал сега ние да ги заколим! Замислете се колко нелепа е тази омраза
227
1
 
0
 
! Отговори
До 204 преди 12 години
*** неграмотен първо се научи на правопис и как да построяваш изреченията, пък после ми давй акъл. *** смотан. Последният път най-деликатно се опитах да ти обясня, че си ограничен, но явно ти не разбираш от този език.
226
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
v evropa sa zabraneni burki feredjeta i tn a tuka kilimi mi poslali za molitvi pak i hodjata go slu6a zela sofia nali sme evropa za6to e taka tuka stiga tolerantnost na tia djagali rezani
225
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
si4ki v anadola tam im e mjastoto na taja sgan stiga tolerantnost
224
2
 
4
 
! Отговори
1 преди 12 години
С предателските действия на общината и правителството се предрешиха изборите. Не може в православна България шепа самозабравили се чалмалии живеещи в родовообщинен строй да се налагат на всички. Есента патриотите ще вземат общинската, а после и цялата власт в държавата. Крайно време е.
223
3
 
2
 
! Отговори
Нова Зора преди 12 години
Погледнете лицата на "патриотите"! Каква благородна ярост блика от тях :))))))
222
2
 
6
 
! Отговори
дебелия преди 12 години
АТАКА,АТАКА ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ......АТАКА
221
8
 
3
 
! Отговори
TPA преди 12 години
TALIBANSKA PARTIA ATAKA ( TPA)
220
5
 
3
 
! Отговори
koki преди 12 години
c закон да забрянат вече групичката атака с лидерчето Болен Сидеров и телевизия скат на боленчо
219
3
 
1
 
! Отговори
STOP NA ATAKA преди 12 години
Депутатите Валентин Николов, Кирил Гумнеров и Огнян Пейчев обявиха пред журналисти, че напускат парламентарната група на "Атака".На спонтанен брифинг в парламента те се разграничиха от действията на "Атака" от последните седмици, коитопо думите им са недопустими за цивилизована страна.Тримата обясниха, че напускането на групата е дълго обмисляно решение.Валентин Николов посочи, че то е свързано с действията на партия "Атака" и нейното ръководство на Великден при храм-паметника "Александър Невски", на Атонския манастир, в Батак, разправиите с посланици на различни държави и "екшънът" пред джамията в центъра на София (сблъсъците пред джамията "Баня Башъ" на представители на "Атака" с мюсюлмани по време на петъчната им молитва)."Не емоцията, а чашата преля", обясни той. Не може в съвременна, европейска България по този начин да се постъпва, с такива хулигански прояви и да се заклеймяват всички като терористи, ислямисти, добави Николов.Той отбеляза, че тримата не са били уведомени за митинга пред джамията, но и да са знаели, нямало да присъстват.
218
1
 
6
 
! Отговори
Мурат преди 12 години
204 когато човек е с ограничен умствен багаж, за да го компенсира прибягва до дивашки крясъци, обиди и ксенофобия. Разбира се за тебе е трудно да го асимилираш. Просто ми е жал за тебе и за лидера ти. Когато една държава е бедна и не може да се гриже за пациентите си т.е. им се прекъсне лечението, то някои от тях се вживяват като депутати.
217
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 204 комунизма направи повечето българи безбожници ако хората нямат вяра те остават без пътеводител в живота сегашното положение на българския народ е дело на комунистите това което не стана за 500 години комунистите го направиха за 45 години религията е бетона на един народ не бива за своето безбожие някои българи да си изкарват от мюсюлманите от тия които тука пишат подигравателно и озлобливо за мюсюлманите не вярвам някой да ходи редовно на църква те всъщност са атеисти за тях няма нищо свято не бива българщината да се пази чрез антиислямизъм а напротив трябва да се утвърди вярата в бога защото само чрез религията българите ще намерят изгубената си самоличнос
216
5
 
6
 
! Отговори
до 227 преди 12 години
Браво само така стига толкова писна ни от *** и помаци (турци). стига толерантност - трябваше да има толерантност по време на турското робство , ама няма - тези са си за анадола или Аушвиц подчертавам АУШВИЦ !
215
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Съгласна съм със Сидеров, че трябва да се премахнат микрофоните и излизането на мюсюлманите, на който и да е, на вън, на улицата. Живеем в България. Това трябваше да стане много отдавна. Защо непрекъснато толерираме турци , ***. Нека да се държим с тях, като с нашите българи. Непрекъснато ние сме им виновни. Обраха държавата и пак всеки си мълчи и им лиже задниците. *** не си плащат тока, крадат и пак....няма с какво да издържат семействата си. А българите? Да се спрат помощите.
214
3
 
8
 
! Отговори
до 213 преди 12 години
аз като садя домати(българи,деца) садя долкова колкото са ми меобходими,но ако не изчистя плевелите(***) нямя да изкарам добра реколта.дано да разбереш какво съм искал да ти кажа.
213
1
 
5
 
! Отговори
Aбоба преди 12 години
Когато станат 70% от населението защо да не управляват държавата, тогава АТАКА и да я има и да я няма каква разлика ще има?