ГЕРБ сам-саминка, но пък силна

Управляващите се отчетоха с декларацийка
Обновена: 6 юли 2011 15:24 | 6 юли 2011 13:00,
363
ГЕРБ сам-саминка, но пък силна
Снимка: архив Булфото

През четирите години от своето съществуване ГЕРБ доказа, че е солиден, отговорен и успешен политически проект.

Това каза в декларация от името на Парламентарната група председателят й Красимир Велчев.

За това време безспорно успяхме в нещо, което бяхме заложили от самото начало – да заслужим с откритост и отговорност доверието на хората. Затова днес, след две години управление, ГЕРБ е партия, която има най-широка обществена подкрепа.

Декларацията:

По волята на избирателите ние нямаме сигурно парламентарно мнозинство, но и в живота няма сигурни гаранции за успех.

Ние получихме доверието на 1,670 млн. български избиратели, които поискаха да имат самочувствие, да живеят и успяват, да бъдат управлявани като европейци. Без да допускаме компромиси в името на политическа стабилност и партиен комфорт.

Днес обаче, след две трудни години, в етап на световна финансова криза, без гарантирано мнозинство, с лъжливи и лицемерни политически атаки от всички партии, с компроматни похвати, от страна на засегнати икономически интереси.

ГЕРБ е сама, сама но по-силна. По-силна, защото не предаде доверието на избирателите си и не изтъргува гласовете им въпреки политическите оферти, които получавахме.

Всичко това няма да ни разколебае да отстояваме нашите принципи на управление, завърши словото си Красимир Велчев.

Накрая той се обърна към опонентите на ГЕРБ и отляво, и отдясно с призива: "Опитайте се да бъдете по-честен и по-отговорен наш коректив!"

По думите му ГЕРБ заявяват, че ще продължат да работят, без да допускат компромиси в името на политическата стабилност и партиен комфорт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


363
Още по темата: ГЕРБКрасимир Велчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
313
2
 
7
 
! Отговори
Знае човека преди 12 години
Велчев е бивш състезател по спортни танци. Това му е занаята. Той разбира от политика толкова, колкото Влайко от с. Горно Ботево на урочасал х.й. Въпреки всичко Велчев стои по добре от Тиквата. Танцьорът поне не се е занимавал с прасета, кучета, наркотрафик, насилие и т.н., ако се вярва на бившия американски посланик. Самият Мутрев вярва на САЩ-посланиците, държи им пояса дори. Защо ние да не им вярваме ? Примерно.
312
19
 
4
 
! Отговори
ЕС.... преди 12 години
ИСКАТ, ГЕРБ И БОРИСОВ!НЕ ИСКАТ КРАДЛИВИТЕ РУСКИТЕ ДУПЕДАВЦИ..ДОГАН ,сърГЕЙ И ЦАРО....!АКЦИЯ "ШОК", ПРЕКРАСНО ПОКАЗВА ,...НАКЪДЕ ОТИВАТ НЕЩАТА!ОТ "ИНТЕРПОЛ", ВЕЧЕ ПРИБИРАТ "ЧЕРВЕНИЯ МУТРЕНСКИ КОНТИНГЕНТ"....И НЯМА ДА ИМА , ...КОЙ ДА ВИ ВЪРШИ "ЧЕПНАТА РАБОТА"!....И НА "ТРАКТОРА", ЩЕ МУ МОНТИРАТ ВЕРИГИТЕ....ХА,ХА,ХАААА!!ИДВА ,ВРЕМЕ....!
311
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ/дс след БСП/дс - са ИСТИНСКО национално бедствие!
310
3
 
29
 
! Отговори
*))) преди 12 години
ГЕРБ отдавна не е в графата "малка злина"... Превърна се в стихийно бетствие, потоп, който заплашва да погълне всичко що е ценно, морално и етично, за да се върнем в ерата на кромяньонците...*)))
309
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ и ПРОЗРАЧНОСТ ??? Такава комбинация няма !!!
308
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** мръсни герберастии!
307
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Леле какви пуберски словесни *** от страна на некадърните управляващи!
306
6
 
15
 
! Отговори
Откровенно преди 12 години
През четирите години от своето съществуване ГЕРБ доказа, че е солиден, отговорен и успешен политически проект.Това каза в декларация от името на Парламентарната група председателят й Красимир Велчев.Ето резюме на останалата част:- Ние вече над 20 години практикуваме този занаят натрупване на капитал и манипулация на властта. В това отношение никой не може да ни съперничи. Вие нямате пари. Нито своя власт. Няма и да имате, няма и да ви позволим!Ние безкрайно ви мразим! Тази ненавист ни дава сили да ви се усмихваме мило, да печелим вашето доверие и да ви ръководим, демонстрирайки загриженост за вас и вашите деца, за бъдещите ви внуци и правнуци, които така и няма да се родят.Засега главното е да се задържим поне още 2-3 години. Ще разложим младежта и ще погубим нацията. Това е наш девиз! Ние ще лишим обществото от младеж, като я разложим със секс, рок, насилие, алкохол, пушене и наркотици, т.е. ще лишим вашето общество от бъдеще. Ние ще ударим по семейството, ще го разрушим, ще съкратим раждаемостта. Хитлер е бил глупаво момченце. Той е действал направо, открито. Оставил е кървави следи. Ние действаме много по-хитро: не оставяме следи. Не се е родил. Няма виновни. От затворите ще пускаме углавните престъпници, за да има повече убийства, грабежи и нестабилност в обществото.
305
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пак замириса на гейберастко срано и повръщано.
304
23
 
11
 
! Отговори
ИЗОБЩО , НЕ СИ .... преди 12 години
..ПАДАМ ПО ГЕРБ И БОРИСОВ, НО ....ТОЙ Е ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ ,ПРЕД :... "ЧЕРВЕНИЯ СЪСЕЛ"--сбърканото херсонско отроче на Цк на БКП,... ДОГАН-ЕФЕНДИ-- най-успешния агент на ДПС/ДС... И ЦАР-***--с доказано "крадлив пиар"....!ИЗОБЩО НЕ ИСКАМ ДА КОМЕНТИРАМ...."ТРАВЕСТИТИТЕ" И "НАЦИОНАЛНИТЕ ***" ОТ НС/...доказани , като "активни руски" дупедавци/!ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ!ПРОСТО НЯМА ДРУГ , ДОСТОЕН .....ЗА МОМЕНТА!
303
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Докога ще се мъчите да ни пробутвате този ДС-проект за реставрация на комунизма, наречен ГЕРБ? То не бяха управляващи СДС-та, НДСВ-та, БСП-та, сега пък ГЕРБ, а то едни и същи крадливи *** се мотат в тях! В БГ политиката трябва да влязат свестни хора, иначе просто по-добре отсега да закриваме държавата!
302
12
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДНЕС 6.07 2011г. СВАЛЯМ ДОВЕРИЕТО СИ КЪМ Б.Б.,ДОКАТО НЕ СЕ ОСВОБОДИ ОТ НЕКАДЪРНИТЕ СИ КРАДЛИВИ МИНИСТРИ И ДЕПУТАТИ ОТ ГЕРБ!ВИЗИРАМ Ц.Ц, С.Д ,АНДРЕЙ ИВАНОВ,ЛЪЧО МОЗЪКА И МН.ДРУГИ ПОДОБНИ,ПРИРОДНИ ИЗКОПАЕМИ!
301
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен до БайГаньо преди 12 години
Не, не е заради това...а защото на самата нея и се е случило да има проблеми с багажа...Те проблемите може и от Летище Брюксел да са дошли,ама как да каже такова нещо???? Да не говорим,че четох из форума как на някой от регистриран багаж му изчезнали злато, накити и т.н...Хора, ценности НЕ СЕ СЛАГАТ В РЕГИСТРИРАН БАГАЖ!!!И пари също...
300
7
 
32
 
! Отговори
Castor преди 12 години
Освен да крадат като за световно, нищо не са направили! По - големи *** не са управлявали!
299
12
 
40
 
! Отговори
ПЕУНИК преди 12 години
2г. БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ НАСТОЯЩА МУТРА БИВШ ФУНКЦИОНЕР ОТ СИЛОВАТА ГРУПИРОВКА СИК! ДА ВИ Е ЧЕСТИТ ПРЕМИЕРЪТ ! ПРОСТИЯТ *** НАРОД ТОВА ЗАСЛУЖАВА!
298
4
 
4
 
! Отговори
999 преди 12 години
Дааааааааа.
297
3
 
20
 
! Отговори
Бай Ганю преди 12 години
Боже ,боже колко мъка има на този свят.Слез боже и си ги пребери тези недоносчета дето мърсят земята. За да не ни се смее света. Стигна се до там че българин в кавички да иска Европа да затвори летище София. Това е защото не я сложиха за здравен министър. Той Царв не я хареса а тя иска от Падаря
296
6
 
12
 
! Отговори
петров преди 12 години
ясно е, че Борисов загуби доверие, трябва да се отърве от Найденов, Дянков, Младенов и Сергей Игнатов. Да сложи за финансов министър Григорий Вазов, да сложи земеделски министър Цветанов, да сложи за министър на социалната политика Томислав Дончев и за министър на образованието проф. Петър Славейков и ще изкара мандата. лошото е, че без подкрепа и коректив министрите се самозабравят и бъркат ли бъркат, рокади му е майката иначе резил.
295
4
 
29
 
! Отговори
!! преди 12 години
Не мога да разбера защо всички, които не са с ГЕРБ са комунисти, а тея, които съм пък ПРОТИВ Герб са направо два пъти комунисти .. Разберете политическия свят не се дели на ГЕРБ И БКП. И престанете с това няма алтернатива - алтернатива винаги има ( и тя не е Станишев и сие) .. Алтернативата се появява, когато напрежението ескалира и когато хората поискат такава алтернатива.
294
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой не знай Бойко войвода,кой не е слушал за него?Чорбаджия ли изедник,или чуждите банкери?Овчар ли по планината,или пък клети сюрмаси!Водил бе Бойко дружинатъкмо до две годинии страшен беше хайдутинза ... клети сюрмаси и пенсионери;ала за... чорбаджии и банкери;крило бе Бойко войвода!Затуй му се пее песенвъв всички тв програми, та и в далечна Европа,Та чак до Щатско! Меден им кавал приглашаот Ню Йорка до Брюксел,и с ясен ми глас млада проституткаот Бяло море до Дунав -по нови ми магистрали...