ГЕРБ сам-саминка, но пък силна

Управляващите се отчетоха с декларацийка
Обновена: 6 юли 2011 15:24 | 6 юли 2011 13:00,
363
ГЕРБ сам-саминка, но пък силна
Снимка: архив Булфото

През четирите години от своето съществуване ГЕРБ доказа, че е солиден, отговорен и успешен политически проект.

Това каза в декларация от името на Парламентарната група председателят й Красимир Велчев.

За това време безспорно успяхме в нещо, което бяхме заложили от самото начало – да заслужим с откритост и отговорност доверието на хората. Затова днес, след две години управление, ГЕРБ е партия, която има най-широка обществена подкрепа.

Декларацията:

По волята на избирателите ние нямаме сигурно парламентарно мнозинство, но и в живота няма сигурни гаранции за успех.

Ние получихме доверието на 1,670 млн. български избиратели, които поискаха да имат самочувствие, да живеят и успяват, да бъдат управлявани като европейци. Без да допускаме компромиси в името на политическа стабилност и партиен комфорт.

Днес обаче, след две трудни години, в етап на световна финансова криза, без гарантирано мнозинство, с лъжливи и лицемерни политически атаки от всички партии, с компроматни похвати, от страна на засегнати икономически интереси.

ГЕРБ е сама, сама но по-силна. По-силна, защото не предаде доверието на избирателите си и не изтъргува гласовете им въпреки политическите оферти, които получавахме.

Всичко това няма да ни разколебае да отстояваме нашите принципи на управление, завърши словото си Красимир Велчев.

Накрая той се обърна към опонентите на ГЕРБ и отляво, и отдясно с призива: "Опитайте се да бъдете по-честен и по-отговорен наш коректив!"

По думите му ГЕРБ заявяват, че ще продължат да работят, без да допускат компромиси в името на политическата стабилност и партиен комфорт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


363
Още по темата: ГЕРБКрасимир Велчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
253
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не съм гласувал за ГЕРБ, но смятах,че могат да вкарат България в друг път,като истинска народна партия.Разчитах ,че ще има голямо усвояване на фондовете,повече работа за фирмата ми,по-честна игра на търговете по ЗОП. Не ,нищо такова не се случи. Търговете се печелят само с телефонно право.Корупцията надмина тази при тройната.А аз от заможен човек станах ***. А исках нещо просто-да работя,да храня семейството си,да хода на риба и 1 път в годината на почивка. Не стана. КАК ДА ГИ ОБИЧАМ?
252
1
 
12
 
! Отговори
дзвер преди 12 години
Правителството отпуска за тази година 7млн лв. на фонда за лечение на деца в чужбина, а субсидията за партиите ще е над 50млн.При положение, че една трансплантация струва средно 220хил лв.И това ако не е демагогия, здраве му кажи.
251
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Варненеца,Не брато, сам си избираш! Мислиш с това, дето е между ушите ти, и избираш! Защото, като чета какво пишеш, стигам до извода, че утре ще кажеш "Ти ме накара!", а аз съм човек уважаваш правото на избор!Всеки има право да се удави! Ако случайно не може, аз няма да му помогна!
250
2
 
5
 
! Отговори
DO 269 преди 12 години
А КАТО ГЛАСУВАШ ПЕ4ЕЛИШ ПАК ДОГАН И ЕРДОГАН ПЛЮС ЕВРЕИСКИЯ БЯЛ ДОМ И *** УОРЛИК ,ПЛЮС 4Е СИ ДАЛ СВОЯ ГЛАС ДА ТЕ ДЕРАТ ПОСЛЕ ЖИВ ЗА БЛАГОДАРНОСТ.
249
2
 
7
 
! Отговори
Бокосян преди 12 години
Дали съм силен, защото съм *** или съм *** защото съм силен, няма значение, важното е, че сега съм на власт и всичко зависи от моята добра воля- казал Боко и отрязал лентата на поредната канализация.
248
5
 
2
 
! Отговори
аз преди 12 години
айде да чукнеме бас, че младо момче ще измъкне на бойко власта от ръцете до няколко години.
247
13
 
8
 
! Отговори
Давай преди 12 години
По-добре ГЕРБ ,отколкото Доган и серГЕЙ! За две години не може да се поправи нещо ,което е правено 65 години! В мутренска държава- мутренско управление -Да благодарим на ЦК и Луканов и другите червени мафиоти! Сега не ревете ! През 90 та трябваше да има обесени.
246
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Предпочитам полицейщина пред сергейщина..."По-добре сергейщина отколкото гейберастия!
245
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
След изборите първата оставка ще е на Кутев...
244
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какъв народ, какви 5 лева, тиквениче? 40% 0т 40% гласоподаватели колко е? Идея някаква?Народа бил с него ... :)
243
5
 
21
 
! Отговори
дзвер преди 12 години
ГЕРБ е сама, но по-силна...в произвеждането на глупости и затриване на българина.Дойдоха на власт с обещанието, че ще са различни от ".Тройната", но са същите лешояди и мародери.Ето едно тяхно решение, с което доказват, че субсидиите за партиите са по-важни от живота на децата:Правителството въвежда горна граница за финансиране на лечението със средства от Фонда за лечение на деца - максималната сума, която ще се отпуска за един случай на година, ще бъде 180 хиляди лева.
242
6
 
4
 
! Отговори
до 261 преди 12 години
КАто не гласуваш ,печели Доган...а след години Ердоган! ама явно толкоз ти е мозъка??
241
8
 
0
 
! Отговори
варненец до 264 преди 12 години
кажи ми добра кандитатура ***
240
16
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Предпочитам полицейщина пред сергейщина...
239
4
 
13
 
! Отговори
ДО 239 преди 12 години
Напълно съм съгласен с теб !ГЕРБ са авторитарна партия, натрупала разочарование и омраза към себе си, дори по-бързо от Жан Виденов...
238
3
 
18
 
! Отговори
бойкофоб преди 12 години
Оставка на цялото правителство!
237
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Варненеца,Ти за пет минути мина през всичко възможни *** кандидатури и накрая се закотви на дъното :)Май не си от Варна - там са по-интелигентни!
236
3
 
9
 
! Отговори
варненец до 260 преди 12 години
*** които ще гласуват за герб ще бъдат 1 мил. и 300 хил.
235
20
 
3
 
! Отговори
ааа преди 12 години
Браво ГЕРБ, народа още е с вас! Смело напред и не обръщайте внимание на безродниците отляво и отдясно, най-малко на платените плювачи по червени форуми!
234
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КАТО НЯМА ЗА КОИ ,НЕ ГЛАСУВАИТЕ.В ПРОТИВЕН СЛУ4АИ ДАВАТЕ СВОЯ ГЛАС ЗА ПОРЕДНИЯ ИЗМАМНИК КОИТО НОСИ СЪЩАТА ТИКВА НО СИ Е СМЕНИЛ САМО ИМЕТО И ЦВЕТА И ВИ ОМАИВА ДА ГО ИЗБЕРЕТЕ ЗА ДА ВИ ОДЕРЕ ЗА БЛАГОДАРНОСТ.