ГЕРБ сам-саминка, но пък силна

Управляващите се отчетоха с декларацийка
Обновена: 6 юли 2011 15:24 | 6 юли 2011 13:00,
363
ГЕРБ сам-саминка, но пък силна
Снимка: архив Булфото

През четирите години от своето съществуване ГЕРБ доказа, че е солиден, отговорен и успешен политически проект.

Това каза в декларация от името на Парламентарната група председателят й Красимир Велчев.

За това време безспорно успяхме в нещо, което бяхме заложили от самото начало – да заслужим с откритост и отговорност доверието на хората. Затова днес, след две години управление, ГЕРБ е партия, която има най-широка обществена подкрепа.

Декларацията:

По волята на избирателите ние нямаме сигурно парламентарно мнозинство, но и в живота няма сигурни гаранции за успех.

Ние получихме доверието на 1,670 млн. български избиратели, които поискаха да имат самочувствие, да живеят и успяват, да бъдат управлявани като европейци. Без да допускаме компромиси в името на политическа стабилност и партиен комфорт.

Днес обаче, след две трудни години, в етап на световна финансова криза, без гарантирано мнозинство, с лъжливи и лицемерни политически атаки от всички партии, с компроматни похвати, от страна на засегнати икономически интереси.

ГЕРБ е сама, сама но по-силна. По-силна, защото не предаде доверието на избирателите си и не изтъргува гласовете им въпреки политическите оферти, които получавахме.

Всичко това няма да ни разколебае да отстояваме нашите принципи на управление, завърши словото си Красимир Велчев.

Накрая той се обърна към опонентите на ГЕРБ и отляво, и отдясно с призива: "Опитайте се да бъдете по-честен и по-отговорен наш коректив!"

По думите му ГЕРБ заявяват, че ще продължат да работят, без да допускат компромиси в името на политическата стабилност и партиен комфорт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


363
Още по темата: ГЕРБКрасимир Велчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
273
29
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ епървато правителство,което се вижда,че прави нещо-
272
6
 
12
 
! Отговори
до 295 преди 12 години
И вземи се научи да пишеш преди да даваш експертни мнения,моля!!!ПЛУЯТ - *** герберска-родният си език не знае- *** мързелив!Е такива сте до един.ВСИЧКИТЕ от шефа до последния неучен ***
271
13
 
6
 
! Отговори
до 293 преди 12 години
Хахахаха!Ако си разчитал на държавни поръчки от Партията -майка- няма вече такъв филм!Ако си строял хотелчета на морето-уви и този филм свърши.В бизнеса оцеляват умните,моето момче!Ха подай сега молба за членство в РЗС!Там ти е мястото!
270
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
по-добре сами отколкото с неточни хора !
269
4
 
19
 
! Отговори
избирател преди 12 години
По-голямо недоразумение от ГЕРБ БЪЛГАРИЯ не е имала - хора с тъмно минало и съмнително настояще! Народе опомни се! Дали ние ги избираме или те сами си нагласяват изборите за мен все още е загадка??? А Вие какво мислите -кое от двете е вярно?
268
22
 
7
 
! Отговори
ввв преди 12 години
Само плуят Бойко Борисов, хайде тези които подкрепят БСП и бившото СДС, нека да ми кажат от какво са доволни! Моля, защото аз не се сещам !! И без да се правят на треснати, че няма световна финансова криза и това, че живяхме всички 2 години на кредити (включително и аз) а дойде време да се връщат>
267
3
 
5
 
! Отговори
Поглед в бъдещето преди 12 години
2013 г. Втори мандат на Герб.Почти 2000 души загиват, когато кораб с нелегални емигранти се подпалва в Черно море край Бургас, съобщи ДПА, като цитира български медии. Комисия затвори порт Бургас. Протестиращи искат отново да бъде отворено пристанището.Нарушават се човешки права!
266
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 282 Кой бе мърляч не не помирисвал бизнес? имах 35 камиона ,7 багера,2 челни товарача,валяци ,на 80 човека ,които сега са на борсата. не съм членувал в партии и смятах,че човек може със собствени усилия да успее. позитанец сам бил,а. не съм,но ще стана и костовист щи стана и резесист ще стана,но най -вече ще съм против вас,смрадливи,крадливи *** герберски. *** болшевишко-фашизоидна ***. ГАДНИ БЕЗДАРНИЦИ,КОИТО САМО ИСКАТЕ ДА ЛАПАТЕ. ТОВА Е ВАШИЯТ ГЕРБ ,ДРУГА ИДЕЯ НЯМАТЕ.
265
3
 
17
 
! Отговори
дзвер преди 12 години
288 пак ще се повторя-на Боко не му пука за хората, той е болен от мания за величие.Нямало бивш комунист-справка Боко.Нямало бивша мутра-пак той.Той е завършен егоист :Правителството отпуска за тази година 7млн лв. на фонда за лечение на деца в чужбина, а субсидията за партиите ще е над 50млн.При положение, че една трансплантация струва средно 220хил лв.И това ако не е демагогия, здраве му кажи.
264
3
 
6
 
! Отговори
до СТРАНДЖАТА преди 12 години
За това си мечтал , за това си работил това имаш ;) Сподели си го със Сергейчо няма да ти се разсърди ще видиш червени времена !!
263
1
 
7
 
! Отговори
до 288 преди 12 години
Чиче,ми те 2 години още не са купили Туглите *** ***!Ти къде гледаш-у Син ситито със странджата си разменяте валута за натура ли?Там сме силни-той Бойко взима комисйонна от тва че го е отдал на опредлени "хора" под наем Скай Клуба ;)Хаирлия да е и повечко клиенти-свали цените и СТРАНДЖАТА ше се класира даже
262
4
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Жиголо...ти колко взимаш...че в тея трудни време..Вазелин имам...
261
14
 
7
 
! Отговори
jigolo преди 12 години
ОТ БАРАКА НЕ СЕ ПРАВИ ДВУЕТАЖНА КЪЩА ЗА 2 ДЕНА !!!! РАЗБЕРЕТЕ ГО !!! ГЕРБ
260
2
 
6
 
! Отговори
до 281 преди 12 години
Какво правиме ли?Като начало даваме 50% от доходите си....на държавата под фома на таски,данъци,здравни и какво ли още неА ти какво правиш,освен свистоци?
259
2
 
12
 
! Отговори
дзвер преди 12 години
281 представи си, че точно след като Боко дойде на власт започнаха да бавят парите за свършена работа(и ДДС-то).За 2010 сме изпълнили поръчки с 30% повече от 2009, но още имаме да вземаме пари, защото хер Флик не превежда сумите.И ти да не искаш да съм доволен?
258
10
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Предпочитам гейщина пред сергейщина-нали съм пасивен фен на Азис
257
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гейчовци,Нема нормален човек,дето ще гласува за Гейчо и компания-не го ли разбрахте?ЗАлудо се мОрите!
256
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Евангелски текст: Който сее неправда ще пожъне нещастие. Дори пръчката, която взима в ръце ще го пребие. Защото които храни зло в сърцето и винаги сее раздори, ще види скоро да се сринат развалините върху му и ще бъде заринат внезапно и гибелта му е завинаги. Не вършете зло и злото не ще Ви превие.
255
6
 
6
 
! Отговори
до 280 преди 12 години
***,от 2 км.си личи,че не си помирисвал бизнес.Просто проста позитанска писарушка си!
254
7
 
9
 
! Отговори
Jigolo преди 12 години
Ей това Българите сме все недоволен народ вее ! Все нещо ние криво. Вместо да плюете управлението , защо не се замислите вие какво правите за държава и ако сте бедни , гладни и т.н.т. Бойко ли ви направи такива или вие имате пръст в цялата си работа !!!