Борисов 400 дни рязал лентички, а е на власт от 700

Премиерът бил виртуален, а не реален герой, видя Кутев
Обновена: 8 юли 2011 14:52 | 8 юли 2011 10:47,
523
Борисов 400 дни рязал лентички, а е на власт от 700

700 дни, откакто е на власт, Бойко Борисов е прекарал 400 дни в рязане на лентички.

Това изчисли червеният депутат Антон Кутев в коментар по БНТ по повод двегодишното управление на правителството на ГЕРБ.

Колко време е необходимо на човек да пререже 2000 лентички, както сам си ги изчисли Борисов, запитал се Кутев и сметнал.

„Ако приемем, че час и половина-два отиват да се изреже една лентичка, не може да се изрежат повече от пет на ден, дори това да е Бойко Борисов. Ако сложиш тези 2000 лентички делено на 5, се получава 400 дни, а той е на власт от 700, а е ходил и в чужбина“, пресметна Кутев.

Според него държавата не е мръднала напред във вярната посока, бедността се увеличава, доходите са замразени и провалът бил очевиден. Икономическата криза би трябвало да е същата като за Европа, но тя вече излиза от нея, отбеляза червеният депутат.

Той е категоричен, че през последните две години се случва пълна подмяна на ценностите.

„Хората обедняват, а срещу това те ни казват: „Ние строим магистрали“. Колко магистрали построихте – 30 км. А второкласната пътна мрежа се разпада“, отбеляза Кутев.

Още по темата
Според него елементарните грешки, допуснати от правителството, били удушаването на дребния и средния бизнес, който бил изпаднал в невъзможност да плаща.

Втората грешка била, че Бойко Борисов не е реален герой, а виртуален.

„Зад всичко, което той прави, няма реалност. Прави антикризисен план, излиза той –  виртуалният герой, и го обявява по телевизията. Само че той (планът) не се случва. Той ни говори всеки тен от телевизора, само че дейността, която извършва, практически я няма. Няма кога да свърши тази дейност“, мотивира се Кутев. 

„Ядосва ме наглостта да си мислиш, че нещата започват от теб. Няма лошо да се режат ленти, да се правят нови неща, само че съжалявам, приятелю, магистрали е имало и преди теб. Твоите нямат 30 км, а в България има 500 км магистрали“, заключи червеният депутат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


523
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
439
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБО ПОТЪВА КАТО ТИТАНИК. КРАДЦИ МЪРШАВИ ДЕТО ЗА НОВ МОРАЛ ГОВОРЕХА. СЪЩАТА ПАСМИНА КАТО ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ СЕ ОКАЗАХА.
438
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Здравейте циркаджии !-За кого ли беше казано ?
437
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тройната коалиция изкраде България,а ГЕРБа я досъсипа тотално...Ето това са комунистическите ни управници - алчни некадърници...ГЕРБа е просто едно продължение"политиката" на съотборниците си от тройната коалиция...
436
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ИЗЛАГАЦИЯ
435
1
 
12
 
! Отговори
те преди 12 години
Даже и Волен го напусна-Тоя гьон сурат не се ли усеща че държава не се управлява по този начин .Да си вземе финансисчето и да върви да управя икономиката на Уганда...........
434
3
 
15
 
! Отговори
Янко преди 12 години
Те герберите вече си събраха пари за кметските избори,но след две години (ако няма предсрочни)трудно ще вляат в парламента .Много са зле всички от кол и въже некадърни гадове!Некви тикви,мозъци,300кг нотариуси и лайнянковци!*** мамата на всички схеми!Гласувах за тях защото обещаха да разкарат ДПС от всички постове , но и за тва излъгаха.
433
5
 
20
 
! Отговори
Бачкатора преди 12 години
до 471аз при Станишев лоша зима не съм видел, ама Бойкови две зими подред гледам и както е тръгнало третата ще е най-лоша, и не ме инетересуват къде каква криза има, тоя жървул сме го избрали да работи в полза на нашия жизнен стандарт,щом не се справя заминава си при предния му шеф /Цара/
432
2
 
11
 
! Отговори
коя е тая??? преди 12 години
коя е тая партия създадена от децата на бивши *** слуги на държавна сигорност?? освен циркаджии и пожарникари, стругари и калинки и прочие...смешници на гърба на народа , амма и на него колко ли му е акъла ще видим наесен....ха ха хааааааааааааааааа..........
431
0
 
14
 
! Отговори
Живков преди 12 години
Рапона кво се праска че строи магистрали и с това оправдава разхищенията на средства.Не им ли е ясно на хорицата , че така или иначе трасетата се строят със средства от еврофондовете, а не от републиканския бюджет който Лайнянков се опитва да пълни единствено с глоби и такси!..Да позапушат дупките по останалите пътища по-добре, а не кметовете да си правят уговорки с КАТ и да не издават протоколи и сл. бележки за ПТП причинени от дупки за да не ги съдят застрахователите - баси наглите ***!
430
8
 
2
 
! Отговори
Томас преди 12 години
469ако не си забелязал в целия свят има проблеми - или може би си забравил виденовата зима или беровата зима или 97 - е, ако бяха комунистите на власт ви чакаше станишевата зима - целувайте краката на Бойко и се радвайте, че ви оправя бакиите.
429
1
 
5
 
! Отговори
до468 преди 12 години
навремето и *** бяха толкова елементарни като теб *** такъв, върви да се жалваш на пожарникарското ***
428
2
 
12
 
! Отговори
Бачкатора преди 12 години
Може да си реже колко иска лентички, това няма да му помогне, народа мнохо добре знае кога какви заплати е взимал и кога колко работа е имало :)Фактите са си Факти, при ББ безработицата е най-високата за последните 12 години, фискалния резерв намалява на половина, доходите спадат, а цените се увеличават :( така че ББ може да си събира лентичките и да си ги омота около врата, и после да се провеси на тях
427
11
 
5
 
! Отговори
А не уе преди 12 години
Кутевци и Гоцета,ами ние нали за това избрахме ГЕРБ бе..!Всяка лента, означава пирон в ковчега на БСП,ДПС и Сините Костовци.
426
5
 
4
 
! Отговори
Томас преди 12 години
465брей, мислиш надребно - пенсията ти се увеличила - а всеобщото унищожение на държавата - това не ти пука - важното е да ти дадат 2 лв върху пенсията и не лъжи - едва ли комуниста ти е увеличил пенсията два пъти - най много да ти е дал 20 лв отгоре - разделени на няколко пъти.
425
4
 
8
 
! Отговори
kirik преди 12 години
Аз пък се радвам,че е рязъл лентички.Само си помислете колко още бели можеше да направи,ако нямаше любимозанимание!Браво,Бойк0
424
4
 
8
 
! Отговори
tomas- 2 преди 12 години
не зная колко ленти4ки е прерязал Станишев,но през неговия мандат пенсията ми се увели4и два пъти. А този марку4 по 2 ст. не ни даде.ина4е си имат 4ерна каса т.с. без от4етни пари. няма друга такава държава.това може да се слу4и само в БГ.
423
12
 
5
 
! Отговори
Тони преди 12 години
Най-накрая се появи човек, който всеки ден открива по нещо, със всеки изминал ден държавата ни се променя. Вместо да се радваме и да подкрепяме правителството пак се намират хора, които нехаят. Хора, престанете, огледайте се и намерете разликата между България преди и България сега. Мисля че е огромна.
422
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тОЗИ РЕЖЕ ЛЕНТИЧКИ АМА НА ВАС ВИ ОТРЯЗАХА ЕВРОФОНДОВЕТЕ-защото МНОГО КРАДЕТЕНИЕ ВИ ОТРЯЗАХМЕ ВЛАСТТА-защото МНОГО КРАДЕТЕСЕГА ПЛАЧЕТЕ -защото М А Л К О КРАДЕТЕ
421
12
 
10
 
! Отговори
M преди 12 години
Кой им е виновен на БСП, че са се размотавали цял мандат и само са гледали какво да откраднат.Да са строили, да са рязали ленти. Сега нямаше да завиждат на Бойко и да се чудят как да омаловажат направеното.
420
17
 
19
 
! Отговори
ФФ преди 12 години
МРЪСНИ КРАДЛИВИ ЧЕРВЕНИ ***....НИЩО НЕ СТАВА ОТ ВАС....БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ КОГАТО БСП ПОЧНЕ ДА ВЗЕМА 2-3 % НА ИЗБОРИТЕ