Борисов 400 дни рязал лентички, а е на власт от 700

Премиерът бил виртуален, а не реален герой, видя Кутев
Обновена: 8 юли 2011 14:52 | 8 юли 2011 10:47,
523
Борисов 400 дни рязал лентички, а е на власт от 700

700 дни, откакто е на власт, Бойко Борисов е прекарал 400 дни в рязане на лентички.

Това изчисли червеният депутат Антон Кутев в коментар по БНТ по повод двегодишното управление на правителството на ГЕРБ.

Колко време е необходимо на човек да пререже 2000 лентички, както сам си ги изчисли Борисов, запитал се Кутев и сметнал.

„Ако приемем, че час и половина-два отиват да се изреже една лентичка, не може да се изрежат повече от пет на ден, дори това да е Бойко Борисов. Ако сложиш тези 2000 лентички делено на 5, се получава 400 дни, а той е на власт от 700, а е ходил и в чужбина“, пресметна Кутев.

Според него държавата не е мръднала напред във вярната посока, бедността се увеличава, доходите са замразени и провалът бил очевиден. Икономическата криза би трябвало да е същата като за Европа, но тя вече излиза от нея, отбеляза червеният депутат.

Той е категоричен, че през последните две години се случва пълна подмяна на ценностите.

„Хората обедняват, а срещу това те ни казват: „Ние строим магистрали“. Колко магистрали построихте – 30 км. А второкласната пътна мрежа се разпада“, отбеляза Кутев.

Още по темата
Според него елементарните грешки, допуснати от правителството, били удушаването на дребния и средния бизнес, който бил изпаднал в невъзможност да плаща.

Втората грешка била, че Бойко Борисов не е реален герой, а виртуален.

„Зад всичко, което той прави, няма реалност. Прави антикризисен план, излиза той –  виртуалният герой, и го обявява по телевизията. Само че той (планът) не се случва. Той ни говори всеки тен от телевизора, само че дейността, която извършва, практически я няма. Няма кога да свърши тази дейност“, мотивира се Кутев. 

„Ядосва ме наглостта да си мислиш, че нещата започват от теб. Няма лошо да се режат ленти, да се правят нови неща, само че съжалявам, приятелю, магистрали е имало и преди теб. Твоите нямат 30 км, а в България има 500 км магистрали“, заключи червеният депутат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


523
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
419
5
 
22
 
! Отговори
до 459 преди 12 години
не са 30 км. магистрала а 18,а околовръстното още не е довършено вече ще стане 6 години как го правят, а да пусна един участък от ломско шосе :) за 2 години те това е свършил, за сметка на това *** м***та на целата икономика
418
33
 
12
 
! Отговори
Миро преди 12 години
Мога само да кажа, че за 2 години Бойко направи много и да се твърди, че е направил само 30км магистрала си е лъжа! Ами околоворъстния път на София? Ами метрото? Нищо не става от днес за утре, но след края на първия мандат всички ще видят, че са построени адски много неща, които никое досегашно правителство не можа да построи!
417
25
 
14
 
! Отговори
съгласен преди 12 години
Да е жив и здрав още хиляди лентички да реже, пожелавам му също така, като стане президент да отреже и субсидията на БСП - най-небългарската партия след ДПС.
416
15
 
17
 
! Отговори
Томас преди 12 години
пък и щом е отрязал 400 лентички, значи нещо се прави - колко лентички отряза станишев?
415
18
 
14
 
! Отговори
точно така преди 12 години
Червения прайд умира от яд, че Станишев не можа за 4 г. да отреже и една лентичка дори, а само режеше жартиери, защото го стягали.
414
24
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само така Бате Бойко. Явно яко си я настюъпил триглавата змия . Колкото повече плачат по форумите и се задъхват от злоба партийните писарушки толкова по се кефя. ДЕРЗАЙТЕ ДРУГАРИ !!! Всяко стадо си има *** така че без вас неможе.Пък и по 50 лв. са ви обещали от Позитано да плюете..
413
18
 
11
 
! Отговори
ФФ преди 12 години
ЩЕ ИМА ДА ГО ТЪРСИТЕ БАТЕ ВИ БОЙКО ....НО САМО ЧЕРВЕНИ *** ЩЕ ВИ ИЗЛИЗАТ....НИЩО НЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ...ПО ТОЧНО ЗАСЛУЖАВАМЕ БСП+ДПС+НДСВ+ДСБ....И ДА СИ ГИ РАЗМЕСТВАТ ВСЯКА ГОДИНА КАКТО ИМ ХАРЕСВА....
412
2
 
3
 
! Отговори
До Оги преди 12 години
Защо не го духаш,бе ***!Говоря за честен и почтен бизнес!Не ме интересуват измислените куфарчета на Луканов,нито "чистия бизнес на Мишо бирата/лека му пръст"Митьо очите ,Черепа,оня картофен бос от Самоков/лека му пръст/ и много знайни и незнайни труженици на сивата икономика!Така,че твоята куфалница не ги разбира тези неща и не е необходимо, точно ти да ги коментираш !
411
5
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
...реже открива ,подписва ,решава това е работата на премиера ..
410
2
 
8
 
! Отговори
Томас преди 12 години
какво скимтите само не ми е ясно. почти целия народ се е отдал на пиянство, на чалгаджийство, на курварство - почти всеки гледа да прецака другия - тотално хората са забравили какво е писано в Божието Слово - не кради, не убивай, не пожелавай НИЩО на ближния си - и искат да са добре, няма да сте добре докато се живее по начин противен на това, което Бог одобрява - който и да ви е премиер.
409
6
 
20
 
! Отговори
didka преди 12 години
Естествено! СуперБойко може всичко, при това едновременно: да реже ленти и да играе футбол, да прави първи копки и да гостува в ТВ шоу и много много други неща. Но не и да прави адекватна вътрешна и външна политика.
408
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каквото и да е открил факт е , че живота се влошава , доходите намаляват , производство хич, който може се спасява на вън - лошо е , че изтича потенциала на държавата , а остават *** *** , *** и политици , безработна и мързелива гмеж , инвалиди и пенсионери !На тия последните им е все едно дали има магистрали и дали сме в Шенген или ЕС . Като няма производство няма кинти , а като няма кинти да ти е..ем лентичките и магистралите !
407
11
 
31
 
! Отговори
С.М. преди 12 години
"Живеем си нормално, радваме се на успехите на ГЕРБ и че нещо се строи. "Извинявай, аз си живея нормално, но не се радвам на "успехи на ГЕРБ", защото такива не виждам. Виждам само едно колосално и брутално крадене по всички нива на държавата, на принципа "след мене и потоп". А новото в управлението е, че тоя път премиерът се държи с евтин пиар, много приказки, много медийно присъствие, за да се радват ***. Ако си малко по-умен, ще се отчаяш...
406
2
 
20
 
! Отговори
Анонимна преди 12 години
Може би в София всички са добре, елате да видите в провинцията как се живее за мизерни суми като заплати. Да не говорим, че и работа няма.
405
4
 
15
 
! Отговори
opalaaa преди 12 години
Г Е P Б лумпeниaдaта, към амбpaзуратa, хoooдом МAPШ!Paвниc! Mииpнo!:)))Ортодokсалнитe синове, дъщери и възпитаници на тoтaлитаpната HARD номeнkлатypa - Г. Е. P. Б., обиждат на KOMYНИСТИ!!!:D :D :-))E, няма такава куриозна наглост просто!!!:)
404
22
 
5
 
! Отговори
до 440 преди 12 години
Не, ти бъркаш. От БСП е, защото ние, нормалните хора не ревем, че сме гладни и не чакаме Бойко да ни даде, както вие искате. Живеем си нормално, радваме се на успехите на ГЕРБ и че нещо се строи. Не като при БСП - глад, далавери, заменки, кражби и нула построено. То ако беше добре при БСП, хората нямаше да излезнат на бунт пред Парламента по тяхно време. Сега някой да вдига революции? Само вие от БСП ревете колко сте зле. Аз съм супер добре, пак за ГЕРБ ще гласувам.
403
0
 
6
 
! Отговори
V преди 12 години
Яко цензура от сайта!!!
402
3
 
20
 
! Отговори
ххх преди 12 години
Ако живея добре не ми дреме дали краде и лъже, дали е син, зелен, червен, пембян, дали е турчин, ***, евреин...Но малоумния ГЕРБ-аджия стои гладен, рови в контейнера за смет и както Бай *** се бие в косматите гърди и вика "***, ***...), а той вика ГЕРБ, ГЕРБ пък *** му хванал паяжина от глад
401
1
 
1
 
! Отговори
до 438 преди 12 години
Бъркаш колегата 422 е от ГЕРБ.
400
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има ли червени отрепкиии ... хохохохохохохо Кво става е ,пак ли ще взимате власта е??? Охахахохохохохахаохохохоаох АБЕ ВИЕ НЕ СТЕ ДОБРЕ ЕЕЕЕЕЕ !!!! ***