Николай Цонев оглави алтернатива на ГЕРБ

Сегашното управление било некомпетентно и непрозрачно
Обновена: 25 юни 2012 10:37 | 25 юни 2012 10:37,
94
Николай Цонев оглави алтернатива на ГЕРБ
Николай Цонев беше оправдан по няколко дела за длъжностни престъпления. Снимка: Булфото

Алтернатива на сегашното управление ще търси бившият военен министър в правителството на тройната коалиция Николай Цонев.

В неделя той оглави партия "Нова алтернатива", което стана седмица след като беше оневинен от съда по част от делата за длъжностни престъпления.

Цонев обяви пред БНР, че новата формация се обявява за нов патриотично-либерален модел на управление и ще бъде дясно ориентирана.

Той определи сегашното управление на ГЕРБ като непрозрачно и некомпетентно, което се занимало само с PR акции.

Още по темата

Като основна цел на партията бившият военен министър посочи промяната на мисленето на нашето общество. 

На въпрос дали оправдателните присъди, които бившият военен министър получи напоследък по някои от делата, водени срещу него, са го поощрили да направи партия или напротив - тъкмо многото дела са го провокирали да покаже, че не е "абсолютен престъпник", Николай Цонев беше категоричен:

"Провокираха ме идеите на нашия екип. Провокира ме патриотично-либералният модел, който предлагаме на нашето общество. Политическата платформа на "Нова алтернатива" се основава на 4 стълба - какво правим като партия, модерна пазарна икономика, защита свободата на личността и качествено управление".

Зам.-председател на "Нова алтернатива" е Камелия Нейкова, бивш заместник-министър на отбраната от времето на Цонев.

Партията ще има структури и в страната - Варна, Пловдив, Сливен, Бургас, Русе, Благоевград.

Цонев посочи, че се надява партията му да привлече съмишленици основно сред хората,занимаващи се с малък и среден бизнес – работниците и мениджърите, както и бивши военни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
0
 
! Отговори
FILIP преди 11 години
Г-Н ЦОНЕВ, НЕ ГОВОРИТЕ ЗА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ,И/МАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ТЕЗИ КОЙТО ИМАТ МАЛКИ СЕМЕИНИ ФИРМИ В РАЗЛИЧНИ ОБЛАСТИ КАТО; ТУРИЗАМ,РАЗЛИЧНИ ЗАНАЯТИЯ И ДР. И РАБОТЯТ С ЧЛЕНОВЕ ОТ СЕМЕИСТВОТО ДА ПОЛЗВАТ 50% НАМАЛЕНИЕ И ДА ПОЕМАТ ОСИГОРОВКИТЕ НА ЧЛЕНОВЕТЕ ТАКА БЕШЕ ДО ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ НО СЕГА ПОЛЗВА ИНВАЛИД ТАЗИ ПЕВИЛЕГИЯ КОГАТО ТОЙ РАБОТИ САМ,ПИТАМ КОЙ ИНВАЛИД МОЖЕ ДА РАБОТИ САМ НИКОЙ.
84
0
 
0
 
! Отговори
Цицерон преди 11 години
Партията ще се казва "Нова крадлива". Много по-крадна това момче. Вижте му банковите сметки в чужбина и ценните книжа на приносител
83
0
 
1
 
! Отговори
Пламен Табаков преди 11 години
Партията предлага икономическа програма, която изцяло ми харесва. Особено ми харесват идеите за гарантиране на основните човешки права и свободи на гражданите и сздаването на подходящи условия за развитието на високите технологии
82
0
 
1
 
! Отговори
петя преди 11 години
.Аз ще гласувам за Цонев.А.Ангелов и компзния в панделата.ы!!!!!!!!!!!!!!!!!
81
0
 
2
 
! Отговори
Емиi преди 11 години
Браво , Цонев Всички сме зад теб !
80
2
 
0
 
! Отговори
Догодина преди 11 години
Явно много милиони е откраднал Цонев,щом има да си плаща да отървава делата.Догодина ,като сменят главния прокурор,ще видим дали парите ще му вършат работа?Пък и мишока Златан Стойков,вместо да го привикват за свидетел,може да го привикат за обвиняем?
79
1
 
3
 
! Отговори
Жеко преди 11 години
Най-смислен отговор дава Асен от Пловдив.То не бяха дела,то не бяха всякакви измислени простотии.Най-приляга на тъпите герберски на***уници да се наврат в гьола на Белене.Само там им е мястото.Ако Цонев стане министър не ми се мисли какво ще стане с Тиквата и наш Цецко.
78
2
 
2
 
! Отговори
Гласът 2 преди 11 години
А каква екскурзия организира на бившите си служители от изпълнителна агенция "Социални дейности на МО" до Сливен!?!
77
2
 
4
 
! Отговори
Знаем го.. преди 11 години
Не ги мислете овенните за толкоз прости.То и на последните избори Хлебарчето се опита да ги купи със заплати,ама се видя,че тотално се провали и то в гарнизоните с най-много бивши и настоящи военни.От действащите има наистина парвенюта,които го славят,но бившите го знаят какво гомно и кокошкар беше тоя мишок кото офицер, и въобще не му се връзват.
76
6
 
0
 
! Отговори
наш преди 11 години
ГЕРБ - партия на милиционерите и пажарникарите, "Нова алтернатива" на овенните(военните) - тях вече ги познаваме с органиченото си фуражкаджийско мислене. Некадърните в цивилния живот отиват под фуражка за много пари и да изпълняват това, което им наредят отгоре.Хора свикнали на държавна манджа- това могат, викат ура ама не знаят защо? ББ иска да създаде центриска коалиция в бъдещия кабинет-ГЕРБ, НДСВ, Миглена Кунева, ДПС и още нещо, за да управлява с абсолютно болшинство. Да не допуснем това.
75
7
 
0
 
! Отговори
25032 преди 11 години
въшльовците воненни дебели *** високи метър ипетдесет-абе наливашето увеличение 600 лв дето ги взимате е от НАШИЯТ БЮДЖЕТ -другарят цонев не ви го е далот НИЛАНА дето източиха армията демек държавата!!тоя е единият от стълбовете на кражбите вече 20 години!!!
74
5
 
7
 
! Отговори
Асен от Пловдив преди 11 години
Това е единствения БГ министър с повече с 32 досъдебни производства и 4 дела.Е,от абсолюиен престъпник стана абсолютен исковник на истината и праведник.Герберските обвинения са за лаиците които повярваха на това правителство.Аз ще гласувам за Цонев.А.Ангелов и компзния в панделата.
73
1
 
4
 
! Отговори
на 78 преди 11 години
Горкият, успя само да си купи половин село. Това прекрасно и девствено село, окипазено от тези, които не ценят нищо!
72
2
 
8
 
! Отговори
доког, преди 11 години
Еййй нема отърване от тези *** бе..20 год.луди ни правиха и сега пак се точат,ужас!
71
4
 
9
 
! Отговори
селянин преди 11 години
Ти не са ли наяде бе Цонев ,още те сърби *** да крадеш.Пак партии пак лапаница.Свикнал си и няма спиране кога като министър ,кога като шеф на партия.
70
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сегашното управление било некомпетентно и непрозрачно ...... ДАААА , НЕ ЗНАЯТ КАК ДА ПРИБИРАТ ПО 25 000 ЕВРО И ДА СЕ РАЗХОЖДАТ С ТЯХ В ДЖОБА ... ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИ СЪДИИ НАЗНАЧЕНИ ОТ ОКТОПОДА ГОЦЕ ВСЕ ОЩЕ РАБОТЯТ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ ...
69
1
 
4
 
! Отговори
ано преди 11 години
пиленце, а ти знаеш ли как е спечелил тези пари
68
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тоя има защо да ги мрази задето му сложиха прангите на колене.Ама освен жената, любовницата и родата едва ли ще го огрее повече на изборите
67
10
 
15
 
! Отговори
мимето преди 11 години
Стига сте писали глупости ! Цонев беше единствения свестен министър на отбраната и едва ли има военнослужещ, който да отрече увеличението на заплатите, позитивите на закона за отбраната, който изготви. Защо, когато приберат, някой престъпник в медиите излизат само инициали за името, а него го опозориха пред цяла България за няма нищо? Това дали има пари или не си е негова работа , но само заради това е абсурдно да заклеймяваш някой като престъпник или мафиот! толкова ли ни промиха мозъците ?
66
9
 
15
 
! Отговори
Да преди 11 години
Срещу платените *** и драскачи от форума - Цонев е български офицер, направил много за армията, сегашните мошеници, начело с дядката Аньо крадат на поразия