Волен Сидеров на крака при Путин за рождения му ден

В България под влиянието на управляващите русофобията се засилвала
7 окт 2012 17:26, Елка Василева
774
Волен Сидеров на крака при Путин за рождения му ден
Волен Сидеров. Снимка: архив, Булфото

Волен Сидеров отиде на крака при руския президент Владимир Путин на днешния му 60-годишен юбилей. Това става дни след като лидерът на „Атака” поиска обяснение от вътрешния министър Цветан Цветанов защо е ходил на посещение в Турция и е разговарял с премиера Реджеп Ердоган.

Сидеров подари на Путин плакет на Народно събрание, значка на „Атака” и книгата си "Основи на българизма", съобщи bTV. Той навести рожденика в Москва и подчерта, че най-после Русия има управлението, което й е нужно.

Още по темата

Сидеров допълнил, че отношенията между България и Русия трябва да се развиват въпреки силния геополитически натиск. „По-добре Европейският съюз да преговаря за членство с Русия, отколкото с Турция”, не пропуснал да отбележи националистът.

Лидерът на „Атака” и цялата парламентарна група са в Москва на собствени разноски, за да вземат участие в организираните от Думата интерпарламентарни игри.

В събота Волен Сидеров се срещна с председателя на Руската Дума Сергей Наришкин и го информира, че председателят на НС Цецка Цачева е забранила командироването на „Атака”. Въпреки това националистите са отпътували на собствени разноски, за да „демонстрират своето отношение”.

Сидеров и Наришкин са обсъдили състоянието на общите енергийни проекти между България и Русия. Лидерът на националистите заяви пред председателя на Руската Дума, че в България под въздействието на управляващите русофобията се засилва. Той го е уверил, че „Атака” е единствената партия, която се бори за укрепване на българо-руските отношения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


774
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лопата тип - "фурнаджийска"e Воленчо
55
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
само Сидеров спря виещите на умряло турски койоти в София !
54
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От 10.11.1989г. няма политик,за когото може категорично да се каже , че не е *** ! Въпросът е ,кой е по-малкия *** и по-малкото зло .Според мен това е Сергей Станишев !
53
6
 
19
 
! Отговори
българофили къде сте преди 11 години
Българинът е всякакъв друг, но не българофил.За руснаците е готов да умре.На германците се възхищава.Слуша ориенталска музика (чалга).И като отиде в чужбина гледа да прави мръсно на своите.А в Българя само плюе и е недоволен от държавата, макар че от него зависи тази държава да се промени.Ама той иска някой да му я промени на готово, а той да гледа отстрани и да намира кусури.
52
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лудия червен *** сидеров - НЕ ЗАСЛУЖАВ И ЕДИН РЕД ....Той е за лудницата! От него НЕ става и *** за зеле!Лайновоз смахнат!
51
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сидера е отишъл в Москва да поближе руски сладолед, да не му забравя вкуса, а и да си получи задачата за АЕЦ "Белене" лично. Сигурно се е отказъл от комисионна, ами ей на отишъл на собствени разноски! Ще прави всичко от любов и с любов! Както винаги....
50
6
 
8
 
! Отговори
до 85 преди 11 години
цигни по бългаарските земи от 12 век, турци и мюсюлмани от 14 век,ако смяташ,че българите,които са ги търпяли не са истински значи имаш проблеми с мозъка.
49
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Махнете я тая гнус! Гледайте Илиана Раева,по нова ТВ,тя е още по - гнусна !
48
8
 
14
 
! Отговори
до 60 преди 11 години
защо ли ,ами защото истинския българин не понася *** и турска *** !
47
8
 
16
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
американците да си плащат сметката за окупаторските им бази и да ги няма ,писна ми от поробители!
46
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нима безочието и безсрамието на този луд *** от ДС - СОТИР(волен) сайдеров... наистина няма граници?!
45
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сидеров,защо си хвърлял кюфтета по стюардесата на Луфтханза?:)
44
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
русофилите ще погубят страната
43
11
 
17
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
Кой от останалата политическа предателска *** имаше смелостта да каже пред народното събрание как американците сами си погодиха атентатите от 11ти септември,кои каза че алкайда е творение на ЦРУ само Сидеров .Мишките от герб в *** *** ги навря Сидеров с истината за тяхните задокеански господари .Затова Сидеров е единствения уважаван от мен български политик!
42
13
 
13
 
! Отговори
Stivy преди 11 години
Сидеров от самото начало е предател,от работата си в Газпром.
41
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някой намира ли разлика между белокосото джудже Сидеров и пъпчивото джудже Янев ?
40
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сидеров ,след девет месеца-пътя,багажа и.......където щеш,че ни писна от *** !
39
9
 
5
 
! Отговори
!!!!! преди 11 години
48,"Сидеров не е бил на власт,не правил това,не правил онова" - ами какво прави от 2005г. освем да бръщолеви и наистина нищо не прави. Защо бойкотира гласуването на подписката на ВМРО и СКАТ и напусна залата след поредното му циркаджийско изпълнение. Национализма му се изразява в това да плямпа и да не прави нищо !!!
38
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С АТАКА сме направо в БАТАКА,както и с БСП...така и с ГЕРБ...ДЕЦАТА НА СТОЛЕТНАТА *** БКП!
37
13
 
8
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
Да наистина, защо трябва да се засилва русофилията бих попитал и аз?Прочетох една друга новина, че има нови документални филми за ролята на чехите в изграждането на съвременна България след освобождението.И с изненада разбрах, че имената им не се изчерпват само с Константин Иречек, братята Прошек или Ян Мърквичка. Много повече са, което говори, че по-редно е да бъдем чехофили, но не и русофили! Руснаците са нахлули тук за да ни заробят, досущ както османците!!!