Хората на Кунева по места - интелигентни, морални и нормални

Бюджет 2013 бил лишен от идея, смятат от партията
9 окт 2012 19:46,
237
Хората на Кунева по места - интелигентни, морални и нормални
Меглена Кунева. Снимка: БТА

Интелигентни, морални и нормални – такива ще са регионалните председатели на “Движение България на гражданите” на Меглена Кунева.

На разширено заседание Националният съвет на партия “Движение България на гражданите” одобри областните координатори, общински председатели и общински ръководства на 10 областни града, като и на София-област и Пловдив-област.

Организационният секретар на партията Калин Томов заяви, че “това са хора с доказана професионална реализация”. “Моделът, който спазваме, е хора интелигентни, морални и нормални, местната интелигенция, която и през Възраждането е дърпала България напред”, допълни Томов. От общо 105 членове на ръководствата, едва 14 имало предишен политически опит.

Председателят на “България на гражданите” Меглена Кунева заяви, че с ръководните си представители по места, партията доказва, че е алтернатива на статуквото, защото обединява смислени хора, които не поставят личните си цели пред общата идея България “да дръпне напред през следващите години”.

Кунева коментира, че в новите ръководства преобладават лекари, учители и хора от местния и среден бизнес. По думите й, това са устойчиви хора, които ще направят така, че “щурането в политиката, на което сме свидетели в последните 3 години и половина, да престане”.

“Проектът за бюджет за 2013-та година е като всичко в управлението на ГЕРБ – лишено от идея, лишено от политика”. Така Людмила Елкова, финансист и секретар на “България на гражданите”, коментира проектобюджета за следващата година.

Предложението на финансовия министър за дефиренцирана минимална заплата в различните области на страната Елкова определи като екзотично и несериозно.

“Изказванията на Симеон Дянков са типичен пример за щуране в политиката”, допълни тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


237
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
193
0
 
0
 
! Отговори
Съученик преди 11 години
Дипломата от Аризона да не се окаже"КАЛИНКА??!'Това,че е обикалял, 5-6-7 години, от щат в щат и се е записал да учи някъде в Аризона,съвсем не значи,че има диплом.Завършил е платено,при това задочно,някаква измислена специалност във Велико Търново.Доказал се специалист в семейното ООД.Това ли Ви е морала,професионализма и алтернативата на статуквото/???
192
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тази е много зле, а по места хората й са дискредитирани яко, предимно заради порочното си минало и участие, активно при това, в други, все още съществуващи политически формации
191
1
 
2
 
! Отговори
ваня преди 11 години
тази ,квачка е толкова досадна ,чи е и много дори това което пиша
190
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Г-жо Кукумявка, извинете Кунева, каква ще бъде съдбата на любовника ви в щатите? Сигурно честичко ще ви се налага да отскачате до там(но вече с държавни разноски), къде за наставления , къде за други работи, а вие послушно ще се навеждате, нали?
189
0
 
1
 
! Отговори
Данъци 2013 преди 11 години
От 1 януари догодина с плосък данък ще се облагат и доходите от депозитите в банката. Това ще рече, че с 10% ще бъдат обложени лихвите.-----------------------------------------Поредният интересен момент. Вместо на наложат данък върху доходите над определени граници с разстящ процент, Дянков облага с 10% всички спестявания на хората в държавата. На всички ни е известно, че богатите българи не си държат парите в България, а дори и не плащат данъците си в държавата /офшорната зона/.
188
3
 
1
 
! Отговори
коментар преди 11 години
След като прочетх всичко написано за нея , разбрах едно:Шубе ви е. Шубе ви е от нея.Не очаквахте някой да се вклини между ГЕРБ и БСП,а?Няма как да управлявате без нея. Кофти,много кофтуи.
187
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Никога не бих гласувал за тази предателка!
186
0
 
0
 
! Отговори
......... преди 11 години
Дано такива хора не се навиват по акъла на Меглена Кунева, че това вече ще е страшно ! Такива хора трябва да се доверят на хора като г-жа НАДЕЖДА САНДОЛОВА, моралните, професионалистите трябва да се обединят около един от "техните" като примера, който дадох по-горе!
185
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тоя безработния е с по крива муцуна и от на кунева! затова са и безработни! отърват мръвката! лобута кво не прави!
184
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кунева също е за прокурор - все пак нейните благодетели и спонсори са обвиняеми от прокуратурата, не е ли редно тя да бъде привикана и разпитвана, вместо да се плюнчи всеки ден из медиите?
183
4
 
7
 
! Отговори
Гьонсуратката преди 11 години
Тази жена, е може би най-противния политик в новата история на България!Като на всяка комунистка, демагогията е в кръвта на г-жа Пръмова. Вижте само, отказва се от името на мъжа си с цел политически дивиденти -- абе гжо кажете точно годината от която престанахте да се назовавате Пръмова и минахте на Кунева.Между другото брат и е от най-неприятните мутри, които просперират на гърба на Еврокомисарката Пръмова -- завлекъл е в строителния бизнес маса хора
182
1
 
0
 
! Отговори
Безработен преди 11 години
До Анонимен 201 Ако разбера какво значи "да те чаршафят на конвейра" може и да се засегна, малко! А за калта по обувките ти, си виновен само ти! Можеш и да не живееш в ***! Освен ако не ти харесва там или пък да не можеш да излезеш от там, защото не си се научил да си отваряш сам с копитца!
181
0
 
1
 
! Отговори
3456 преди 11 години
И като влязат в политиката и набарат сладкият кокал стават аморални простаци и ненормални
180
0
 
2
 
! Отговори
123 преди 11 години
.... не реализирани досега като някакъв вид началници и обиколили безкрайно мнаго партии!!!
179
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БезработенАко наистина си безработен, не можеш да се сравняваш и с калта по обувките ми, при положение че жълтите стотинки, които взимам, са безкрайно повече от това, което ти не взимаш. Граматиката можеш да си я упражняваш, докато те чаршафят на конвейера.
178
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
та тя е заобиколена само от дискредитирани предатели - не се наядоха и още иксат, с нова партия:))))
177
2
 
0
 
! Отговори
Безработен преди 11 години
До Анонимен 191Форумее, форуме! Сигурно си много горд с професията си?! Форум! Звучи много интелектуално да работиш форум или във форум! И все пак не трябваше да изоставяш овцете! Липсваш им!
176
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво значи "нормални"? Нормата за момента е да са крадливи *.
175
2
 
0
 
! Отговори
Безработен преди 11 години
До Анонимен 190Конвейери и чаршаф, бе ***! Много съм обиден! ***, който работи, плювалник за жълти стотинки ме праща на "конвеера"! Просто ми развали настроенито до края на годината!
174
3
 
6
 
! Отговори
ПЪРВАНОВ преди 11 години
КУНЕВА,НЯМАШ СРАМ. БЕШЕ ВЪВ ВЛАСТА И ПО КОМУНИСТИЧЕСКО ВРЕМЕ И ПО ВРЕМЕТО НА ДВАДЕСЕТ ГОДИШНИЯТ ПРЕХОД И СЕГА ПАК СЕ ПРАВИШ НА НОВОРОДЕН ПОЛИТИК. БРЕХ ЦИНИЗЪМ ,БРЕХ. НАГЛОСТ ГОЛЯМА. КОМУНИСТИЧЕСКА ФАМИЛИЯ ОТ РАНГА НА ЦК НА БКП,А СЕГА ДЕМОКРАТКА. ЯДЕ И ПИ ЗАЕДНО СЪС СТАНИШЕВ И ДОГАН И СЕГА ПАК ИСКАШ ДА ПРАВИШ КОАЛИЦИЯ С ТЯХ.РАЗПРЕДЕЛЯХТЕ СИ ПОРЦИИТЕ ЗАЕДНО С ТЕЗИ ДРУГАРИ,РАЗГРАБИХТЕ БЪЛГАРИЯ И СЕГА ,ХОП,ЧИСТО НОВА СЪМ. СРАМ И ПОЗОР. ЦИНИЗЪМ ДРУГАРКО КУНЕВА ТИПИЧНО ЗА КОМУНИСТ.