България на гражданите подкрепи действията на БЛС

Правителството на Борисов краде от здравето на хората, твърдят оттам
Обновена: 16 дек 2012 12:05 | 16 дек 2012 12:05,
267
България на гражданите подкрепи действията на БЛС
Председателят на движението Меглена Кунева. Снимка: Bulphoto

Българският лекарски съюз (БЛС) постъпи по най-правилния начин, като отказа да подпише Националния рамков договор за 2013 година. Това съобщиха от пресцентъра на движение България на гражданите в коментар за вчерашното решение на съсловната организация.

Не само че правителството на Борисов не спази нито едно от предизборните си обещания, но и в безсилието си да намери финансови средства постоянно краде от здравето на хората чрез източването на Националната здравно осигурителна каса, посочват от политическата сила.

Управлението на Борисов не само че не зачита Българския лекарски съюз, но и се опитва постоянно да оправдава неуспешната си политика в сектора с представителите на здравното съсловие, добавят оттам.

От движението подкрепят действията на БЛС в отказа да подпишат НРД-2013, тъй като се предлага натоварване на НЗОК с всички досегашни задължения на държавата като онкологичната помощ, диспансерите, средствата за семействата без деца, допуска се безконтролното строителство на нови частни “болници”, без да се е увеличил капиталът на НЗОК.

От политическата сила смятат, че е налице безпомощност при събираемостта на здравните вноски, обосновавайки се с броя на неосигурените, достигнал 1,6 млн. души. Оттам смятат, че предложението за въвеждането на 3-годишен рамков договор е идеалният вариант за безконтролно пренасочване на финансови средства.

Те посочват като последна причина за решението си липсата на реални средства и последователна политика в здравеопазването.

Когато става въпрос за управление на здравеопазването при това правителство, се намираме в ситуацията, че “когато не знаеш накъде отиваш – отиваш наникъде”, твърдят от България на гражданите, като изразяват възторг от решението на БЛС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
4
 
5
 
! Отговори
Граждански протест преди 11 години
Човекът е Обществено животно.Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.На бедните хора не им достига много, на алчните - Всичко.Няма значение дали сТЕ се продали или са Ви купили - все ще трябва да си го отработите Като ***.Когато Ви набиват нещо в главата,обикновено Ви изкарват Акъла.И Важните Клечки са от дърво.Утре, утре, винаги Утре и така минава Животът за Теб.Търговците и ПолитициТЕ продават това което не са Направили,крадците и ПолитициТЕ - това което не е Тяхно,проститутките,ПолитициТЕ и ЖурналистиТЕ - това което Не Би Трябвало да Продават.Кой още Твърди,че светът не се крепи на Търговията? Лошо живеят тези, които Смятат, че ще живеят Винаги.Който Изгуби Честността си, не може повече Нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат Само законите там, където няма Нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък Нищо.Всичко само се Изменя и нищо не се Губи.Усмихвайте се...Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е Истината!
156
3
 
16
 
! Отговори
Иво преди 11 години
Кунева, поредната комунистка, която се пребоядиса политически и предаде интересите на българския народ многократно в желанието си да бъде близо до кацата с мед, наречена безконтролна политическа власт! Бих Ви плюнул в лицето!
155
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая лигла от ДС - не става и за продавачка на ПУКАНКИ!
154
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Освен Куневица се активираха и бившите и съпартиици от НДСВ.Те пък искат да се строи АЕЦ Белене.Няма ли кой да им каже,че 20 милиарда лева/цената към днешна дата/ще трябва да я плащаме пак ние.Или дайте да си плещим на който каквото му хрумне,пък ако някой се хване-хване.Защо се напъвате бе царисти,така или иначе сте вън от парламента.Не може да и дадете рамо на Кунева,бита карта сте.
153
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Движение България на гражданите е пълно с куки на ДС - изпечени политически мошеници и политически злодеи, които правят едни и същи номера по един и същи начин вече години наред...*))))))))))))))))))))))))))
152
6
 
3
 
! Отговори
страхх преди 11 години
Леле колко ги е страх ...И аз ще гласувам за БГ
151
4
 
14
 
! Отговори
тъпкача ти от село преди 11 години
Пръмова шаврантийо - аз пък не ЩЪ! България на гражданите!Мен ми се ЩЕ! - България на ***!
150
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако ми падне ще и забия 1 кроше
149
1
 
1
 
! Отговори
от 189 преди 11 години
тва е предназначено за Росич ама номера му се е сменил
148
5
 
16
 
! Отговори
червените дяволи преди 11 години
Гласуваш за баба Пръмова-кунева ...полуЧаваш Ал.Петров,ГОЦЕ,серГЕЯ,Румен пикльов и всички останали МУТРИ ....на ДС!
147
6
 
12
 
! Отговори
alis преди 11 години
Кунева плаче за власт горката!Закърмена в комунистически идеи и жадна да краде!Все лае,по правителството на Борисов!!! Много им е зор на комунистите с тоя Борисов! Дано е жив и здрав отново да го изберем!!!
146
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще гласувам за Боко.....Искам Той да ви е..бе.Ще се наслаждавам на мизерията ви от хиляди километри.Мор за бг кучетата.
145
5
 
12
 
! Отговори
ЦК на БКП/ДС преди 11 години
Трябва да кажем ясно и еднозначно партията на Кунева и хората около нея са впрегнати в изпълнението на поредната поръчка на българското задкулисие. Това са нахални и нагли хора, тъй като от години се въртят в политиката и виждаме, че масово и без задръжки са участвали в откровени далавери, грабежи и източване на публични средства.
144
4
 
4
 
! Отговори
до росич преди 11 години
Ти Кунева опъна ли я?Що така я защитаваш?Аз съм от партията на "България на селяните".
143
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 185 я се гръмни бе
142
5
 
10
 
! Отговори
дан преди 11 години
тази пръдла би подкрепила Хитлер и бин Ладен, само за за да е против ГЕРБ
141
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"България на селяните"-ДОЛУ КУНЕВА!
140
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тук има няколко сополиви - платени мискини на другарката пръмова,които забърсват падащи сополи,мажат и праскат глупави постинги и минуси...Нещастни ***!
139
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази жена е склонна да забие нож в гърба на българите, като се коалира с БСП и ДПСХората взеха да се усещат вече накъде отиват работите и догодина тя едва ли ще събере дори заветните 4%, които да я вкарат в парламента.
138
3
 
9
 
! Отговори
България на селяните преди 11 години
Това е моята партия.Кой ще гласува за мен?Не предлагам нещо.Само ще лъжа и искам,като другите.