Вървим към предсрочни избори, каза Цветанов

"Не даваме криминални структури да опорочат народната воля"
Обновена: 20 фев 2013 15:08 | 20 фев 2013 11:40, Веселина Йорданова
156
Вървим към предсрочни избори, каза Цветанов
Цветан Цветанов Снимка: архив, БТА

Отиваме към предсрочни парламентарни избори, избирателите да преценят какво е направило правителството, заяви вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов в Министерския съвет след заседанието на правителството.

ГЕРБ няма да участва в консултации за съставяне на нов кабинет.

Няма да позволим криминални структури да опорочат волята на хората. В протеста бяха внедрени лица, които да направят тази агресия, която демонстрираха вчера, заяви Цветанов. Премиерът винаги е бил за ненасилие по улиците на държавата, подчерта той.

Още по темата
Според Цветанов действията на полицията са били премерени и в рамките на закона.

Премиерът е изключително отговорен към българските граждани. Това, което направи днес, е да покаже държавническо отношение, посочи вицепремиерът.

Премиерът беше много ясен, каза Цветанов и допълни, че българските граждани са тези, които ще преценят дали днешният акт за оставка на правителството е правилен.

25 души, предимно криминално проявени, са задържани след протестите снощи. Вътрешният министър не уточни кой стои зад агресията по улиците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
2
 
9
 
! Отговори
гост преди 11 години
До кокиДа при Тодор Живков нямаше такива неща, но не си спомняш при другите правителства какви неща имаше. Затова сме на това дередже, защото помним Живков, забравяме всичко след него и хвърляме гняв и хули към сега управляващите, които нямат особено заслуга за създадените монополисти, откъдето тръгна този сценарий на комунистите. Шапка им свалям, школата на ДС и КГБ е отлична. Добре, че не участваме в световни процеси, защото са в състояние и света да затрият, ние вече сме отписани.
91
1
 
9
 
! Отговори
европеец преди 11 години
Ами прав е за тези, които се държат като гамени на квартален футболен мач!!! Не БИВА да се допускат тия да опорочават протестите! В една демократична държава протестите са акт на гражданска активност, а не на простащина и побой!!! НЕ позволявайте шепа хулигани и политически мафиоти от БСП, ДПС и сие партийки около тях да ВИ лъжат!!! Защото само те имат интерес от политическия хаос и безредие!!! Мислете трезво!!!
90
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
вървите,ама към затвора
89
6
 
1
 
! Отговори
лудия преди 11 години
ДО 99 ТОКА ОТ АТОМНИ ЦЕНТРАЛИ Е НАЙ-ЕВТИН. А ПАРИТЕ КОЙТО ЩЕ СЕ ВЛОЖАТ ДА СЕ ГАРАНТИРАТ ОТ ПЕЧАЛБАТА. НО ДА НЕ СЕ ВЗИМА ЧУЖД А ДЪРЖАВНИ ФИРМИ С ОБУЧЕНИ БЪЛГАРИ ДА НАПРАВЯТ МРЕЖАТА И ЦЕНТРАЛАТА И ТАКА ЩЕ ВЛЕЗНАТ ПАРИ СРЕД ХОРАТА. А АКО ИМА ИЗЛИШЪК И БЕЗ ТОВА ПЕТРОЛА СКАЧА ДА СТАНЕ НЕЗАВИСИМИ ОТ ПЕТРОЛ И ГАЗ. С ЕЛЕТО ТРАНСПОРТ БЪЛГАРСКО ПРОИЗВОДСТО. А ЗА ПУШЕНЕТО РЕШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е НА СОБСТЕВНИЦИТЕ НА ЗАВЕДЕНЯТА. И КАКВО ПРЕЧИ БИРАТА ЛЯТОТО КОГАТО Е ТОПЛО В ПАРКА ИЛИ ЦИГАРАТА НА ОТКРИТО ВПАРК
88
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен Взехме си един от Испания, а той за 800 дни си взе Рила... и ни го н....
87
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
MIMIII,VAY DUDUL,MIMIII
86
5
 
7
 
! Отговори
мими преди 11 години
До ДО 89ами нали народа определи на последните избори Герб да ни управлява. Сега какво недоволствате. Никой не е вълшебник и не може с магическа пръчка да извади една торба пари и да я раздаде на хората за да са по-добре. Вие какво искате да стане - селската седянка на площада и тоя иска това, онзи иска онова. А може би мажоритарни избори на базата- който е събрал най-много лайквания във Фейсбук, той да влезе в парламента.
85
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
VARVISH KAM ZATVORA,GROZNIKO
84
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
от днес протестите ще са по весели
83
5
 
7
 
! Отговори
мими преди 11 години
До лудияот къде на къде да се маха забрана за пушене и пиене на обществени места. Като искаш да димиш, дими си у вас и се напивай у вас. Много ми е смешно, как точно си решил, че АЕЦ Белене ще произвежда евтин ток. Ти имаш ли представа, колко скъп е за изграждане един такъв проект. И от къде ще си избие парите после евентуален инвеститор на АЕЦ Белене. Ще ти продава тока скъпо и прескъпо за да може хем да си покрие разходите по инвестициите, хем да има и печалба.
82
4
 
20
 
! Отговори
Никифоров преди 11 години
Абе тази *** мутра още ли не са му строшили кухата кратуна!? Връщай заграбените апартаменти и се махай бездарнико!
81
4
 
8
 
! Отговори
коки преди 11 години
Дрюгарю Цветанов,не прябваше да ни мислите нас народа който Ви избра за скотове.Не трябваше да натискате и средния бизнес,който го унищожихте тотално със Вашите глупави по сигнали проверки.Обърнахте България държава на абсурдите.При Тодор Жичков нямаше такива абсурдни неща.Какво очаквате от народа по вече
80
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре е като сдаде властта да се сформира Анкетна комисия по казуса "Буда" за да се пуснат флашките с аудио файловете доказващи престъпната ориентация на Премиера Борисов . Да могат тия 1000-та му фенове от групата във ФБ да ги чуят . "Ако не Бойко , само Бог може да спаси България!"??? Тия дрогирани ли са?
79
2
 
7
 
! Отговори
Ivan преди 11 години
Dokoga shte ni upravlyavat sportisti, politsaii i mutri !!@@
78
0
 
6
 
! Отговори
vesko преди 11 години
Най важното сега е да видим кой колко и за какво получава пари в тази държава.Заплати, обществени поръчки.субсидии и така нататък.
77
2
 
7
 
! Отговори
фози преди 11 години
Мирен протест-това е оксиморон.Мисля,.че сме на прага на гражданска война.Хората не могат мирно да протестират.Събитията в България са поредния цирк.
76
4
 
13
 
! Отговори
да си ходят тия преди 11 години
от Герб-пожарникаря и физкултурника.
75
1
 
10
 
! Отговори
vm преди 11 години
Незнам дали са внедрени хора за рармириците,знам че беше време на тоя народ да му писне.Аз съм един от хилядите тръгнал по света да търси хляб за семейството си.Нима не искам да съм у дома при децата си,но няма шанс да оцелеем ако не сме нечии протежета. И без да съм внедрен от криминални структури бих ви избил всичките без значение гербери ли, турци ли,костовски *** ли,бсп-ари ли или ***-от едно място сте тръгнали всички и всички сте ца бесилото.
74
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И азЕ сега ще цъфнем и вържем. Нека ни натресат лудия Сидеров, Янето Куневица или тройните мошеници! Иска ли ви се втора Виденова зима и пролет?! Нали уж протестите бяха икономически?! Пак ви яхнаха!
73
16
 
7
 
! Отговори
Stoianko преди 11 години
С БОЙКО ЛОШО,БЕЗ БОЙКО ПО ЛОШО