Вървим към предсрочни избори, каза Цветанов

"Не даваме криминални структури да опорочат народната воля"
Обновена: 20 фев 2013 15:08 | 20 фев 2013 11:40, Веселина Йорданова
156
Вървим към предсрочни избори, каза Цветанов
Цветан Цветанов Снимка: архив, БТА

Отиваме към предсрочни парламентарни избори, избирателите да преценят какво е направило правителството, заяви вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов в Министерския съвет след заседанието на правителството.

ГЕРБ няма да участва в консултации за съставяне на нов кабинет.

Няма да позволим криминални структури да опорочат волята на хората. В протеста бяха внедрени лица, които да направят тази агресия, която демонстрираха вчера, заяви Цветанов. Премиерът винаги е бил за ненасилие по улиците на държавата, подчерта той.

Още по темата
Според Цветанов действията на полицията са били премерени и в рамките на закона.

Премиерът е изключително отговорен към българските граждани. Това, което направи днес, е да покаже държавническо отношение, посочи вицепремиерът.

Премиерът беше много ясен, каза Цветанов и допълни, че българските граждани са тези, които ще преценят дали днешният акт за оставка на правителството е правилен.

25 души, предимно криминално проявени, са задържани след протестите снощи. Вътрешният министър не уточни кой стои зад агресията по улиците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
1
 
18
 
! Отговори
AHA преди 11 години
Само че по улиците имаше и пенсионери и дори един свеовно известен артист които пeчели парите в света но беше на улицата от солидарност.Защо бше изкарал военна техника?Военна полиция аресува само военните.Да видяхне воиници по улиците?
111
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе има ли още ненормални да искат тиквата? Мислете с главите си и вярвайте на очите си: факти с цифри: икономиката НЕ РАБОТИ с изключение на фирмите, където е и тиквата, Цветелина и Прокопиев /напр. Главболгарстрой, Трейс и т.н./, резервът е тотално изпърдян /по-малко от 2,7 млрд./, междуфирмената задлъжнялост е в небето, харчат се само готови пари и нагло се говорят глупости, а хората са БЕДНИИИИИ
110
2
 
15
 
! Отговори
Glupcho преди 11 години
Страхливец! Какво ти разбира главата на теб бе 126, сега България да не е независима. Бойко ходеше в САЩ да му казват какво да прави и какво да говори за атентата, а Дянков през месец ходи също до щатите.Абе ти да не си мутра от приятелския кръг на фирма Трейс или си от ГБС?
109
0
 
9
 
! Отговори
Мен преди 11 години
Не давате на криминалните структури, ама снощи едни хлапета ви бутнаха от властта. Не давате.. стойте си на *** и разследвайте каой, какво и защо, както и изявленията на съсела след заседанието на партията им на 4.12.2012, където казва, че ако ГЕРБ не си идат доброволно, ще го направят по друг начин. Е, направиха го и то доста евтино излезе.
108
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От тук насетне по програма следва,премахване на валутния борд и печатане на парички,излизане от ЕС и братска прегръдка с Русия.Строим Белене и петролопровода.След това вече си ставаме това което сме си в действителност - васални *** в държавата ***.
107
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До лудиянали като емитират ДЦК ще увеличат и без това държавния дълг, който после пак ние ще го изплащаме ( включително и лихвите). Това е затворен цикъл. А печалба от АЕЦ недей да очакваш в близките години
106
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
МАчкай Бойкооооо мачкаййййй
105
6
 
10
 
! Отговори
Гост преди 11 години
В което нямате място нито вие нито БСП нито дпс нито атака нито миглена нито сини зелени пинбяни. Всички които до сега аут
104
6
 
1
 
! Отговори
мими преди 11 години
До до: мимиами скъп е, ти да не мислиш че за 10 лв. и ще си построиш АЕЦ. Ако не беше скъп, сега вместо соларни паркове, щяха да си правят АЕЦ централи. Щом казваш, че изграждането на 7-ми блок на АЕЦ е скъпо ( което е вярно), как прецени, че изграждането на цяла АЕЦ ще е по-евтино. Твоя пост си противоречи сам по себе си, така че сам прецени кой е ***.
103
2
 
1
 
! Отговори
лудия преди 11 години
117 ДА СЕ ЕМИТИРАТ ЦЕННИ КНИЖА ГАРАНТИРАНИ ОТ МИНИМАЛНА ПЕЧАЛБА ОТ БЕЛЕНЕ. ДА ТИ ДИМЯТ ТА ТЕ НЯМА ДА СЕДНАТ ДО ТЕБ.ТОВА Е НА ОТКРИТО. АЗ ЗА ФАСОВЕТЕ И БУТИЛКИТЕ ПО ЗЕМЯТА ТО И МОКРИКЪРПИЧКИ И ЧАШИ ОТ КАФЕ ИМА ПО ЗЕМЯТА ТРЯБВА ДА ИМА ГЛОБИ ЗА ХВЪРЛЕНИ *** И НЯМА ДА ИМА ФАСОВЕ. А ЗА ЗАВЕДЕНЯТА ТАМ ИЗБОРА ТРЯБВА ДА СИ Е НА СОБСТЕВНИКА И НА КЛИЕНТИТЕ ДАЛИ ДА СЕДНАТ ТАМ АКО СОБСТВЕНИКА Е ИЗБРАЛ ДА Е ЗА ПУШАЧИ. А НА СТАДИОНА 90 МИН БЕЗ ЦИГАРА И ПОСЛЕ ИСКАТ ПОСЕЩАЕМУСТ НА МАЧОВЕ.
102
2
 
10
 
! Отговори
999 преди 11 години
Така сега е време да се вземе главата на смешника Плевненлиев .Защото той дойде с фалшификации на изборите и е срам и позор за България. После да се снеме доверието и да се поискат оставките на Главния Прокурор Цинцаров и вишия Съдебен съвет. Като ще чистим нека изчистим цялата си къща от *** и поставени лица
101
2
 
8
 
! Отговори
Урааа, Цвъки го няма преди 11 години
Ами ти какво направи, за да разтуриш и забраниш агитките? Нали точно ти трябва това да правиш или е много по-важно да изсичаш вековни гори, да си редиш неграмотни депутатченца и да слагаш за началнички известни полицейски ***. Кажи ни ти какво направи, за да няма агитки!
100
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Истинските социолози и пророци са "Килърите", "Наглите" и мноого други бандюги. Те още преди месеци от пандиза си пееха песни-"Огън служба не остана".
99
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До лудиятока от АЕЦ ще ти е най-евтин, когато се избият инвестициите. Това няма да стане за 1-2 години. Нашата държава, както стана ясно няма пари за да изгради такъв проект, който ще струва милиарди. Та държавата нямаше 1 милиард, с който да изплати субсидиите на земеделските производители. Така че за да се построи АЕЦ ще трябва чуждестранен инвеститор, а от там следва и скъпия ток. Защо да ми димят до количката с бебето, в градинката, и да съм заобиколена от фасове и празни бутилки.
98
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вървим към Велико Народно Събрание и промяна на Конституцията, само така може да има реални промени от хората за хората. Иначе не виждам реална алтернатива за управление
97
2
 
6
 
! Отговори
--- преди 11 години
Ей, тоя плешив ***!!! Да се маха, че пипнат ли го хората публично ще го линчуват. Не се наяде свинята! Вън и Цоко, и Боко, и СерГЕЙовци, и останалите *** от парламента!!!Ние, народът, ще се борим докрай. Ще докажем, че с нас та*ак не бива!!!
96
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега ударно изнасят документация от министерствата.
95
8
 
6
 
! Отговори
shumaher преди 11 години
Ceco-prostako ako tova se be sly4ilo v normalna darjava ne ostavka a ministara 6te6e da se samoybie ama ti si nagal i pak si govori6 tvoite prosta6tini...xva6taite se s tikvata i iz4ezvaite ina4e adresnata vi registraciq 6te e belene
94
1
 
5
 
! Отговори
до: мими преди 11 години
Ми ти откъде знаеш колко е скъп един АЕЦ. Да не би във вашата бакалия да са ги пуснали. Аман от *** хора.Скъпи са американските ТЕЦ-ове. И седми американски блок в Козлодуй ще е пак скъп. Аман от *** хора...
93
3
 
8
 
! Отговори
ще протестират преди 11 години
Провокаторите пак изпълзяха във форумите! Хората са тотално отчаяни и ще протестират, докато не видят реална промяна. Този път циркът със смяната на местата в парламента на едни и същи корумпирани мутри няма да мине!!! Тоя филм сме го гледАли...