„Атака“ внася решение в НС за национализация на ЕРП-тата

Сидеров: Трябва да се гласува за програми, а не за харизма
Обновена: 4 мар 2013 19:20 | 4 мар 2013 19:20,
310
„Атака“ внася решение в НС за национализация на ЕРП-тата
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Снимка: БТА

"Атака" ще предложи в сряда Народното събрание да обсъди проекторешение, с което да възложи в едномесечен срок правителството да предприеме действия за отнемане на лицензите на електроразпределителните дружества, да прекрати приватизационните договори с тях и имуществото им да се върне в активите на държавата, съобщи лидерът на партията Волен Сидеров.
 
Шести март е първата сряда от месеца, когато опозицията има право да предлага точки в дневния ред, които влизат в програмата, без да се гласуват.

Последствията за България от национализация на ЕРП-тата ще са силно позитивни, коментира Сидеров. Той допълни, че дори дружествата да съдят държавата, техните нарушения са толкова големи, че при една добра защита от българска страна държавата ще спечели делото.

Не разбирам отвращението към национализирането - то не трябва да се превръща в идеологема, а е инструмент, отбеляза лидерът на "Атака".

Волен Сидеров подчерта, че на предстоящите избори трябва да се гласува не за нечия харизма, а за програми и идеи. Той посочи, че "Атака" обмисля вариант да даде възможност на граждански комитети да излъчат свои кандидати за депутати, които партията да включи в листите си.

Това е един от начините да бъдат лансирани качествени хора, но те не трябва да са задкулисно обвързани с политическа сила, допълни лидерът на "Атака", цитиран от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


310
Още по темата: Волен СидеровАтака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
1
 
2
 
! Отговори
На къде вървим преди 11 години
Протестите и оставката на правителството, още преди дори да бъде подадена, предизвикаха буря на фондовата борса, в която десетки български компании, даващи стотици хиляди работни места, загубиха значителна част от пазарната си стойност. Което сумарно означава многомилионни загуби за хиляди притежатели на акции - и големи, и съвсем дребни.На международните финансови пазари пък рязко скочиха т. нар. застраховки срещу фалит на държавата, отразяващи инвеститорската оценка на риска. Което пък рано или късно се отразява върху цената на финансовия ресурс за банките и фирмите. Иначе казано - води
140
0
 
7
 
! Отговори
do 132 преди 11 години
Изгледай научният филм"Катастройка"-от интернет и ще разбереш,че това е начина,национализация на ЕРП.Германия си национализирва енергетиката,Албания ги изгони,Франция свали правителството на Саркози,заради това,че водата беше дадена на Виола,същата компания,която държи и софийска вода.Франция си национализира водата.Това е пътя.Неоколониализма води до робство,което ни го натресоха от вън.Държавата не трябва да абдикирва от задълженията си.А ЕРП те нямат енергия,продават въздух.Посредник са.
139
1
 
5
 
! Отговори
атакист преди 11 години
10) индивиди, служещи на транс-националните компании, владеещи света, източвайки ресурсите на малките държави и оставайки местното население да умира от глад, не без помощта на местните корумпирани политици, за тях национализмът е нещо зло, тъй като би им попречил да грабят наред11) българската мафия те знаят, че ако АТАКА е на власт, ще им секне контрабандата и ще бъдат съдени12) платени драскачи на тях ни най-малко не им дреме какъв е Волен, тяхната задача е да го очернят, на тях им се плаща от продажните ни политици, когато и където и да излезе статия, свързана с АТАКА те са там на
138
3
 
7
 
! Отговори
атакист преди 11 години
7) ***, които мразят всичко българско и родно и с радост се нагъзват на американско-еврейските си другари, за тях Волен е комунист, просто защото казва НЕ НА ЦИОНИЗМА, а както знаем той е открита политика на САЩ8 ) масони, безбожници и сатанисти за тях богословът, писал книги в защита на светото православие и върл защитник на вярата на българите Волен Сидеров, е зло, защото не се страхува да разкрива анти-християнските им действия (справка Бумерангът на злото и Властта на мамона) и да ги разобличава9) откровени глобалисти, соросианци и друга ***, за които държавата това е не
137
2
 
7
 
! Отговори
bhh преди 11 години
4) индивиди, свързани по някакъв начин с властта през последните 24 години, дали пряко или чрез роднини и приятели за тях Волен е лош, защото ще ги вкара в затвора и въздаде справедливост, те много добре знаят, че той не е един от тях и че е различен и затова се опитват да го очернят по всякакъв начин5) откровени българофоби и национални предатели като Владимир Каролев, Андрей Райчев и др. криминални типове, забогатяли незаконно през прехода, леейки своята омраза към България от всички медии6) бивши членове на АТАКА, направили свои незначителни партийки виждайки, че въпреки цялата помия,
136
3
 
8
 
! Отговори
атакист преди 11 години
Плюещите по АТАКА и Волен Сидеров се разделят на няколко типа:1) промити мозъци, които си нямат и понятие от идеите на Волен Сидеров, които той развива в статии, книги и предавания вече 20 години, за тези индивиди той е болен, луд, ненормален, фашист и т.н. защото така им казва Слави и БТВ , а щом те го казват, значи е така2) помаци те не го искат на власт, защото знаят, че ако това стане джамиите ще спрат да никнат като гъби и ще спре издевателството над българите от тяхна страна3) *** ако Волен е на власт, той ще им спре социалните помощи и ще ги накара да работят, а не да крада
135
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако Сидеров дойде на власт,ще ревете за Тиквите,Репите и Компирите!
134
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сидеров иска да наложи Китайския модел,който и в кризата,пак има 7-8 % ръст на икономиката!
133
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако Сидеров дойде на власт,поне някои от Крадците ще си получат заслуженото-в Затвора!
132
2
 
13
 
! Отговори
Опълченец преди 11 години
Прав е Сидеров за всичко и жалко,че малко хора разбират ,че всичките му искания са в полза на Народа и единствено той има ясна програма за спиране на ограбването на България и просперитет на Нацията.България не е бедна,тя е ограбвана.Дано повече хора поне се опитат да чуят думите на Сидеров,преди да плюят по него и по АТАКА
131
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изписаха Бойко от болницата ,Премиерът Бойко Борисов е изписан от Правителствена болница днес следобед. "Препоръчано му е да спортува за здраве, но в никакъв случай така активно, както досега с политиката и мутренски работи. Освен това ще трябва да спазва строга диета и да слуша съветите на главния мюфтия д-р Мустафа Хаджи и да се извини от Доган ", обясняват лекарите.
130
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Палатки пред парламента от утре,Палатков лагер ще се издига пред парламента от утре. Това обяви Янаки Ганчев, един от организаторите на протестите на Орлов мост. Недоволните се заканват да стоят пред Народното събрание, докато бъде променен Изборния кодекс, за да има гражданско участие на изборите, както и граждански квоти в институциите след вота. Групата Орлов мост обяви и постоянно присъствие пред президентството.На 9 март пък в зала "Арена Армеец" ще има национална протестна конференция ще издигне едно единствено искане да се върне държавата на гражданите.
129
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Съгласен но при следното условие ЕРП-тата да са трети след банките и земезелската земя.
128
5
 
16
 
! Отговори
БАБА ГИЦКА преди 11 години
ТОЧНО ТАКА! ПРАВ Е СИДЕРОВ. С ТИЯ НАРУШЕНИЯ СА ВЪН. АТАКА! ПОБЕДА! ОБИРДЖИИТЕ В ЗАТВОРА. НАРОДА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ТЪРПИ. ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА АТАКА.
127
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Никога повече за ГЕРБ.И аз и всички мои роднини,колеги и приятели ще гласуваме за БСП
126
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тук един "Родолюбец"121 се писал( на някой чужд народ както се вижда и Недолюбец на България)вече зове за клеветническа капмания срещу Сидеров пред ЕС(защото явно не е българин и разчита на намеса на интернационалните)когото нарича още "Фюрер"и,че"само Европа може да ни помогне и наднича в гащите му.От която страна да поглоднеш този "Родолюбец"все гнида.ДА ЖИВЕЕ ПАТРИОТЪТ СИДЕРОВ,ВОЙНА СЕ ЗАФОРМЯ В БЛИЗКИЯ ИЗТОК С ПОМОЩТА НА ПРОЦИОНИСТКИТЕ ***,САМО ТОЙ ПРЕДУПРЕДИ!
125
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волен иска да направи нещо но и той няма представа точно как. В момента в който ще вземе властта ще му се налага и на него да служи на олигаро-мафиотските босове,Ако до днес един мушеник не влезна в затвора не е добър знак за бъдещите дни на България
124
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изписаха Бойко от болницата ,Премиерът Бойко Борисов е изписан от Правителствена болница днес следобед. "Препоръчано му е да спортува за здраве, но в никакъв случай така активно, както досега с политиката. Освен това ще трябва да спазва строга диета и да слуша съветите на главния мюфтия д-р Мустафа Хаджи ", обясняват лекарите.
123
11
 
3
 
! Отговори
ДТ преди 11 години
Национализацията не е ли най големия държавен монопол. Този който затвори България за 45 години ?80% от днешната администрация е останка от държавния монопол преди 1989 година. Огромна стояща армия зад бюра служители на заплати и заплатки и на никой не му пука за държавните пари че се хвърляли на вятъра.. Нали затова се направи приватизация за да има по добра стопанственост, но капитализъм не се прави с комунистически закони кражби и анархия. Държавата е 100% корупция без контрол
122
15
 
0
 
! Отговори
софчето преди 11 години
ПЛЪХЧО СЕ ПОЯВИ КАТО КОТАРАЦИТЕ ПОДАДОХА ОСТАВКАТА СИ