Борисов успокоява: Гарантирам за Цветанов

Рано или късно истината ще излезе наяве, смята лидерът на ГЕРБ
15 апр 2013 20:55, Красимир Ангелов
661
Борисов успокоява: Гарантирам за Цветанов
Бойко Борисов защити заместника си Цветан Цветанов. Снимка: БТА

"Аз ви гарантирам, че Цветанов не се е подвел и не е правил тези неща и рано или късно истината за това ще излезе наяве", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в коментар на горещата тема на деня със скандала с подслушванията.

"Аплодираме бързите действия на прокуратурата. Месеци наред даваме сигнали за милионите източени от "Белене", Цанков камък, "Хохегер". 19 дела са прекратени за „Белене”, посочи Борисов, цитиран от "Фокус".

"Искам да чуя кога Станишев ще понесе отговорност за изнесените секретни доклади. Чакам прокуратурата да се произнесе как 9-те доклада се намериха после в гражданското. Чакам Корнелия Нинова със следователките, чакам Ахмед Доган за Цанков камък", продължи лидерът на ГЕРБ.

Още по темата

Той сравни управлението на неговата партия като това, "все едно да управляваш автомобил в най-големия снеговалеж и буря и да караш по-бързо и по-добре, отколкото в слънчево време".

"Това беше най-тежкото време за света и това го казват всички лидери в света. Наши съседни държави буквално разсипаха държавите си", посочи бившият премиер.

Той бе категоричен, че ГЕРБ няма да прави коалиция нито с БСП, нито с ДПС, нито с „Атака”.

"По-добре опозиция, отколкото да вляза с тези хора в каквато и да е конфигурация", категоричен бе Борисов.

По думите му цялата предизборна кампания на БСП се състои в компромати. "Това, което ние сме правили, се вижда, хората карат по магистралите, возят се по метрото, туризмът върви. Ние сме отговорни хора", заключи лидерът на ГЕРБ. Той присъства на представянето на водачите на листата на партията за София - област в Самоков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


661
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
433
16
 
2
 
! Отговори
Ърта-Бърта преди 11 години
Изненадан съм, че в коментарите никой не е допуснал, че може да е нагласено или платено с цел компрометация. Доволен съм от управлението на Герб, града ми просперира, супер много се строи и за бизнеса, и за обществото. Магистрали имаме, стандарт на храните, субсидии за селското стопанство. Имаше проблеми в медицината и образованието, но вярвам, че Герб да си взели поука и бих им дал шанс отново.А и кой би искал ляво движение в днешни времена, то вече се доказа неефективно в съседката ни.
432
6
 
1
 
! Отговори
Инспеткор ХЕИ преди 11 години
ЕЙ червените *** от втора смяна пак налазиха форума!!!ГЕРБЕРАЙТ срещу червени ***-15-избива ги до крак
431
0
 
7
 
! Отговори
Леонсио преди 11 години
Боко, за затвора гаранция не искат. Доказателства трябват, а не думи, думи, думи, както се казва в трагедията "Хамлет".
430
2
 
1
 
! Отговори
Чейнчаджия преди 11 години
Ало, колега. Не подбивай цената. Промоцията важи само за червените влечуги. Ти май си от тях. Запази воните за своите другари. Ще ви трябват на първо време. След това другарят Ким Чен Ун ще се погрижи за вас. Дмитриевич ви е договорил по купичка ориз на ден.
429
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Внимание носовете на бойко медотиев борисов по известен като бойко тиквеника и цветан цветанов по известен като цецо лъжецо са пораснали и са станали огромни поради техните лъжи
428
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Огнеборец На 12 май 2013 да премахне заразата наречена българоубийците от герб и техните герберски *** гъзоблизци
427
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боко утрепа комарите ама го хапат зимата.
426
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ЦИЦИ Българоубийците от герб се наакаха и мирише от тях на наакано
425
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Борисов е виновен за атентата в Бостан!
424
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До социолог Ако българоубийеците от герб спечелят изборите Българския народ ще излезе със камъни
423
0
 
3
 
! Отговори
Йосиф Висарионович преди 11 години
Не 567, може ли по-подробно
422
3
 
1
 
! Отговори
Чейнчаджия преди 11 години
Здравейте червелюги, предлагам изгодни курсовелев-севернокорейски вонлев-рублалев-кубинско песоПромоцията мажи до 11,05
421
2
 
7
 
! Отговори
до Йосиф Висарионови преди 11 години
А Борисов изби над 10 00 души за 4 години това знаеш ли го!
420
1
 
8
 
! Отговори
Резил за МВР преди 11 години
Тези щом трият толкова спешно сигурно работят за чужди разузнавания,а тоя престъпник чак и гарантира!
419
5
 
3
 
! Отговори
Йосиф Висарионович преди 11 години
Атентатът в църквата Света Неделя е най-тежкият терористичен акт в историята на България, а по това време и в света.Извършен е на 16 април 1925 г., Велики четвъртък, когато група крайнолеви дейци на Военната организация (ВО) на Българската комунистическа партия (БКП) взривява покрива на църквата Света Неделя в СофияМестоположениецърква Света Неделя, СофияДата16 април 1925 г.15:20 ч.Целцар Борис IIIОръжиебомбаСмъртни случаи213Ранени500ИзвършителБКПАтентатори6
418
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен По скоро всички вие българоубийците от герб като загубите по многокатострофален начин изборите.Ще бъде изхвърлени на бунището и ще последвате съдбата на НДСВ.Идва края на герб и той ще настъпи много скоро
417
2
 
4
 
! Отговори
Йосиф Висарионович преди 11 години
БСП/БКП е убила много повече българи, отколокото са загинали във войните за Отечеството млади човече. Днес е една от тези кървави датиАтентатът в църквата Света Неделя е най-тежкият терористичен акт в историята на България, а по това време и в света.Извършен е на 16 април 1925 г., Велики четвъртък, когато група крайнолеви дейци на Военната организация (ВО) на Българската комунистическа партия (БКП) взривява покрива на църквата Света Неделя в СофияМестоположениецърква Света Неделя, Софи
416
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен Ало безмозъщни герберчета.Не разбрахте ли че е много просто да се гласува в анкетите в интернет.Изтриваш си браузъра и гласуваш за българоубийците от герб по 100000000000000 от различни компютри.Така че анкетите в интернет не отговарят на действителноста и вие герберчета на 12 май ще останете много изненадани когато резултата на изборите няма да е в ваша полза.
415
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мутрата ограби бедните безработните още в началото с задължителните здравни вноски с стара дата три години назад- Дянков не си беше внесъл вноските!Парите от тези здравни се пренасочиха някуде Дянков си знае къде.Сега хората не могат да отидат на лекар без пари.Пенсионерите му ограбили резерва.
414
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен Аз съм млад човек на 33 на референдума не съм гласувала.Но всеки които защитава българоубийците от герб ме накара на 12 май да отида и дам гласа си за БСП.Само и само да видя извън власта бойко медотиев бори по известен като бойко тиквеника и цветан цветанов по известен като цецо лъжецо