ГЕРБ не може да "преглътне" Пеевски, иска предсрочен вот

Цветанов: Цацаров е избран с протекцията на новия шеф на ДАНС
Обновена: 14 юни 2013 14:00 | 14 юни 2013 12:04,
158
ГЕРБ не може да "преглътне" Пеевски, иска предсрочен вот
Снимка: БТА

ГЕРБ започва сондажи за провеждане на извънредни парламентарни избори и свикване на Велико Народно събрание /ВНС/ за нова Конституция.

Това обяви от името на партията Цветан Цветанов в специална декларация по повод скандала около избора на Делян Пеевски за председател на ДАНС.

Вече нямам съмнение, че главният прокурор Сотир Цацаров е избран с протекциите на Делян Пеевски, заяви по-късно в кулоарите на парламента бившият МВР шеф.

Според него с днешния си акт лидерът на ПЕС Сергей Станишев предал националните интереси. Днес вие променихте ситуацията в България, аргументира решението за искане на предсрочни избори Цветанов.

Още по темата
 

Вече е ясно защо мнозинството е бързало толкова скоростно да приеме промените в закона за ДАНС и на
първо четене в закона за СРС-тата, отсече Цветанов.

Според него поправките, засягащи избора на председател на ДАНС, през цялото време са били такива, "че да
отговарят на професионалния капацитет на Делян Пеевски".

Никой обаче не си зададе въпроса кой е той и какви са отзивите в Европа и други държави по света относно монопола, който има в медийното пространство в България.

От днес страна ни е различна, в държавата няма да има тази сигурност, за която сте ме критикували. От днес оценките ще бъдат различни, защото в лицето на Делян Пеевски няма как да е същата по отношение на борбата с монополите и трансграничната престъпност, предупреди Цветанов.

С начина, по който редите областните управители и заместник-министрите, съм убеден, че залагате предстоящи протести. Вие сте хората, които ще преследвате тези, които ще организират протестите. Когато бях министър на вътрешните работи, никога и по никакъв повод не сме се противопоставяли на българските граждани. Лидерът на ГЕРБ тогава министър-председател Бойко Борисов взе държавническо решение, каза Цветан Цветанов.

Изборът на Делян Пеевски за председател на ДАНС е политико-икономическа сделка и аз ви уверявам, че и българските граждани няма да го преживеят това, заяви още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
48
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Очаквам още писъци на гробари. И на мен не ми харесва Пеевски, но ще го изтърпя. Важното е да се изрине мутренската ***. Това единствения начин да се помогне на България да се изправи от разрухата, в която я вкара рапоня.
87
16
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По-голям *** от пеевски за този пост нямаше. Той все пак уреди изборите на бкп и местан със скалъпения си компромат в деня преди изборите, аз мисех че ще го направят заместник министър-председател. Но явно той като класическа мутра и изнудвач иска да завземе мястото на алексей петров и да е новия рекетьор на бизнеса в България.. честито!
86
2
 
9
 
! Отговори
До "УУУУУУУУУУУ преди 10 години
Я пак си помисли /стига да имаш с какво?!/ за простаците, че току виж ГЕРБ ти се обидят за отнетата титла!
85
24
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Протестиращите като не можаха да се обединят и да вземат властта граждански организациии, сега кви протести,пак искат! Видяхме ги колко са прости и разединени- нищо не става от тях!За това по- добре Пеевски, отколкото гадните мутри от ГЕРБ отново да вземат властта!!!
84
14
 
23
 
! Отговори
ilo преди 10 години
Абе защо Цецо какво толкова го е страх сега че чак иска велико народно събрание къде беше преди 5 месеца като ние гражданите искахме това. Тогава въртеше други интриги Опасни гадни и нещастни крадци са герберите лиоцемери те не даваха власта и не искаха никакви промени какво стана сега май Пеевски им дойде в повече страааааххххх ГоляММММДано изчезнат от екраните вече не се траят
83
5
 
12
 
! Отговори
mo17 преди 10 години
СТРАННА МИ Е РЕАКЦИЯТА НА ПРЕДИШНИЯ МИ КОМЕНТАРЯВНО НЯКОИ ХОРА НЕ СХВАЩАТ ЕЛЕМЕНТАРНАТА ЛОГИКАНЕ Е ЧУДНО ТОГАВА ЗАЩО НИ УПРАВЛЯВАХА ГЕРБ ДОСКОРО
82
18
 
22
 
! Отговори
тотално разнищване преди 10 години
Пеевски ще започне тотално разнищване на престъпленията на режима на пожарникаря и ще натика и Цецо Лажецо и агент Буда в пандиза. Пожарникарят отново ще вдигне кръвното и мюфтията пак ще ходи на свиждане при него.
81
17
 
36
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Нокога повече гласуване за БСП, ДПС и Атака!Страхотни комбинатори са, НО С ТЕЗИ СИ РЕШЕНИЯ СИ ВКАРАХА АВТОГОЛ И ТОВА ЗА ПО-МАЛКО ОТ МЕСЕЦ.Жалки са! Остава ние да помним и разумно да избираме на предсрочните избори, които явно предстоят.Волен с неговото регистриране ги допусна да си разигравят коня. Сега щяхме да сме пред нови избори и предполагам, че Атака щяха да имат повече избиратели. Е вече минават в миманса. Нещо положително предстои от това "скрито" полягане от националииста волен АГА
80
13
 
28
 
! Отговори
УУУУУУУУУУУУ преди 10 години
Факт, че турците и простаците са на управление и ше му доразгонят фамилията на тоя народ. Ей, ако има още някакви истински българи да им покажеееемм. Стига вече турци и комунисти в тая държава. Мислете бе хораа не е толкова трудно. Мислете и помнете!
79
6
 
29
 
! Отговори
Петров преди 10 години
Нека сега Волен Сидеров да обяснява ситуацията а в същност той къде се покри?!...
78
19
 
29
 
! Отговори
Дааа преди 10 години
И ДА ИСКАТ И ДА НЕ ИСКАТ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СА НА ВЛАСТ...
77
43
 
40
 
! Отговори
СиДянков преди 10 години
Този не може да преглътне, че ще го арестуват с автомати по долни *** пред децата му !
76
12
 
41
 
! Отговори
лапай преди 10 години
До АнонименАбе ти не си наред... Вече хора със средно образование ни управляват. Това с коалициите е смърдяща работа. Аз гласувах за Жолен. Той пък взе, че почна да лиже *** наред дори и на турската партия.
75
18
 
14
 
! Отговори
по горе преди 10 години
възмутен гражданин налапал се като съсел и очаквапресъда е мноо възмутен, една отявлена тиква също, е как да не се радва човек..
74
57
 
42
 
! Отговори
mo17 преди 10 години
"Когато бях министър на вътрешните работи, никога и по никакъв повод не сме се противопоставяли на българските граждани."АЗ СЪМ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН И НЕ СМЯНАМ, ЧЕ ТОВА Е ТАКА, Т.Е. ЦЕЦКО - ОТНОВО ЛЪЖЕШ.
73
17
 
55
 
! Отговори
митов преди 10 години
Предстоят много,ама наистина много тежки дни за българския народ. Назначаването на този господин на такъв изключително важен държавен пост , говори само едно:Предстои поредния огромен грабеж.И смятам ,че ние просто нямаме избор - трябва с всички сили, всички заедно да кажем категорично "не" на тези безумия, и да намерим начин за изход от създадената ситуация в която сами се натикахме...и с помощта на тези четири партии ,разбира се.Трябва да реагираме незабавно.
72
2
 
10
 
! Отговори
mo17 преди 10 години
ЩОМ ЩЕ ПРОВЕЖДАТ СОНДАЖИ - ДА ЗАПОЧНАТ ОТ МОЯ ТВОР, ЧЕ ИМАМ НУЖДА ОТ КЛАДЕНЕЦ
71
11
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АКО СИ СПОМНЯТЕ И НЕ ЗАБРАВЯТЕ ВСС ОТКАЗА ДА ВЪЗСТАНОВИ ПЕЕВСКИ КАТО СЛЕДОВАТЕЛ,ЗАЩОТО НЯМА МОРАЛТАЯ КАТЕГОРИЯ МАЙ Е ЗАБРАВЕНА ТУКСАМО ЗА ЗАТВОРИ СЕ ГОВОРИНЯМА МОРАЛ ЗА СЛЕДОВАТЕЛ,А ИМА ЗА ДАНС ТАКА ЛИ
70
14
 
47
 
! Отговори
възмутен преди 10 години
"Най-вероятно, след като Станишев е разбрал, че не може по демократичен път да ни победи като партия и е решил да играе ва банк" - да идват да ни арестуват, да ни тормозят."Това каза пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. "А аз си мислех, че Борисов е притеснен от не дотам чистата репутация на този Пеевски! А той се притеснявал да не го арестуват!!!! Боже, боже, боже, ужаааааас!
69
4
 
25
 
! Отговори
Peshonizer преди 10 години
ГЕРБ не може да "преглътне" ПеевскиЧета и се надявам да са оставили сексуалният контекстс, който Бойко Борисов подхвана вчера...