Левицата спешно се събра, Станишев засега мълчи

Няма чуваемост, кабинетът трябва да работи, възропта Манолова
Обновена: 26 юни 2013 11:22 | 26 юни 2013 10:39,
300
Левицата спешно се събра, Станишев засега мълчи
Мая Манолова. Снимка: архив, БТА

Левицата се събра на заседание на парламентарната група, след като днес кворумът на парламента беше провален. Председателят на БСП Сергей Станишев отказа коментар за проваленото заседание, като обеща да говори по-късно.

Днешните действия на “Атака“ в парламента показват, че партията не подкрепя кабинета, заяви Станишев. От пленарна зала отсъстваха депутатите на „Атака“ и ГЕРБ. ДПС и БСП не могат сами да направят кворум.

Зам.-председателят на парламента Мая Манолова отново призова за диалог. Още сутринта тя се опита да отиде при протестиращите пред НС, но те отказаха да говорят с нея.

Тя обясни, че основните проблеми са липсата на търпение и чуваемост, както и липсата на желание за диалог.
На това правителство на практика не му дадоха въздух от първия момент, заяви Манолова в кулоарите.

Тя отново повтори добре познатата теза на левицата, че има неотложни проблеми, които могат да се решат само при действащ кабинет.

Още по темата
По нейни думи решението им е било заложено в плана „Орешарски“ и трябва парламентът да се остави да действа по него.

Там е цялата програма, която сме обещали на хората и хората искат тя да се случи, заяви Манолова. Зам.-председателят на НС не коментира отсъствието на„Атака” от пленарна зала. Тя призова да се изчака до утре, за да се разбере дали ще продължи да работи парламентът”.

Манолова отново заговори за промените в Изборния кодекс. Тя отново покани всички заинтересовани днес в 15.00 часа днес в парламента, за да се обсъдят предложенията.

По нейни думи единствените, които имат интерес да не се приемат промени в ИК, които искат избори по старите изборни правила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още по темата: парламентМая Манолова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
230
0
 
0
 
! Отговори
пламен преди 10 години
Вчера ми направи силно впечатление агресивното поведение на Антон Хекимян срещу Йордан Цонев от ДПС. Имам Хекимян за добър журналист и много ми беше чудно това негово грозно поведение. След няколко часа чудене най - после се сетих. Злобата е заради арменския геноцид.
229
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
23 ГОДИНИ ВИ СЛУШАХМЕ Г-ДА И Г-ЖИЦИ ДЕПУТАТИ!СЕГА Е ВАШ РЕД ,ДА НИ ЧУЕТЕ- ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА,НЕДОСТОЙНИ ЛЮДЕ!
228
0
 
4
 
! Отговори
огито черпи преди 10 години
Призовавам всички българи да излязат и да гласуват на следващите избори, за да не допускаме клоуни като Болен да оглавява комисии.. да се изправя срещу собствения си народ заради личните си крадливи интереси и т.н. НАЙ ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА БЪЛГАРСКИ ПАРТИИ ЗА ДА ТОПИМ ГЛАСОВЕТЕ НА ДПС!!! Виждате до какво води тази партия. Купува си българи като Хр.Бисеров, Й.Цонев, Пеевски и ...куп други продажници. ДПС и БСП в момента са една партия и една без друга не могат,нека ударим злото гласувайки!
227
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма чуваемост, кабинетът трябва да работи, възропта Манолова -------------А през февруари всеки ден пред медиите заявяваше, че ГЕРБ трябва се вслуша в народа а? *** шеврантия!
226
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
az znam kakvo vi triabva na vsichki tam edin dravnik i edna bradva vav vseki grad na ploshtada.
225
0
 
6
 
! Отговори
Долу боклука преди 10 години
Това народно събрание и правителството дойдоха със задкулисни игри организирани от Станишев, Миков, Местан и психото Сидеров. По тази причина хората не го приемат още от първия им ден. Каквото и да говорят другарите сами си го навряха защото се самозабравиха. Решиха, че ще са вечно на власт. От там дойде и изцепката с Пеевски, която няма аналог по безхаберие в историята на България. Накараха цял един народ да ненавижда един все пак млад човек пък бил той и олигарх. На негово място не бих простил
224
13
 
0
 
! Отговори
ИЗБИРАТЕЛ преди 10 години
НИКАКВА ОСТАВКА НЯМА ДА ПОДАВАТЕ!!!Б.Б И Ц.Ц ВИ ПРАВЯТ ШОУ.
223
2
 
19
 
! Отговори
Спартак преди 10 години
Кюстендилската женица след 13 дни се сети за диалог с хората.Пък и недоволна,че нямало търпение и чуваемост.Ти да видиш! А вие чухте ли хората,забелязахте ли ги ?Колко още да ви търпим? Сбирщина селски тарикати!!!!Плюскат от нашите пари,пък и недоволни!!Утре да ви няма? Ясно ли ви е ?
222
1
 
9
 
! Отговори
Загрижен преди 10 години
Мая, си запали свещ, днес предвиди, че ще гледа парламента от Кюстендил.....Предлагам да я снимате за спомен и за внуците /ако някой не се гнуси де/
221
3
 
5
 
! Отговори
кежо преди 10 години
Горе-долу съм съгласен със 245.Винаги гласувах за СДС-и какво направиха-самоизядоха се!За другите партии мога да кажа,че са от сутрин до пладне-не ги бива за нищо смислено!Все краднат,все нещо им пречи,магьорат нещо и накрая НИЩО!Отмират безславно,само реват,скачат и пречат-циркаджийска работа,простотия отвсякъде,барабар с оня *** Плевнята.Върха на простотията бяха ГЕРБ!Сега чакаме новите клоуни!Тъпотия!
220
2
 
8
 
! Отговори
един факт ЛЕВИЦО преди 10 години
факт - при средна цена заЕвропа 387 $ за 1000 куб. най-скъпогазпром продава на Мак 564$ Полша525$ България 501$ Бг ползва 2,9 млрдкуб. м всяка година Русия ни прибира290 000 000 $ над средната цена за ЕСЗа подр. ВИЖ izvestia.ru/news/544100 Знаем кой източва Газпромhttps://youtube/watch?v=UySDT5AWD74&feature=youtube_gdata_playerЗа милиардите източени през АЕЦБелене няма да говоря
219
3
 
1
 
! Отговори
lora love преди 10 години
До ТУЙ ОНУЙТИ що не вземеш да си поразклатиш ТУЙ ОНУЙ и да не се занимаваш с политика??
218
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
гледам БТВ,гледам ТВ7,Гледам какво правят протестиращите и виждам ,че единствената алтернатива е да гласувам за БСП за да може да управлява САМОСТОЯТЕЛНО.Всички други партий,партийки са кръгла нула.
217
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Nikoi napisa, che BSP da prawi izbornite prawila e kato prestapnik da pishe Nakazatekniq kodeks.
216
2
 
2
 
! Отговори
нов преди 10 години
Много говорители от името на хората, г-н Гробар.Другите не са хора А уж е демокрация при това 24 години без малко , а най - вече 4 пак без малко.Работете върху правописа.Демокрацията е и грамотност , важи и за хората , помага дори на Марс.Успех!
215
4
 
20
 
! Отговори
гробарят преди 10 години
Най- наглагата и арогантна партия е бсп държат се всякаш падат от Марс ,протестите изцяло са насочени срещу техният коалиционен кабинет дпс,бсп,атака,какво повече трябва да стане за да разберете истината която хората ви казват в продължение на 13 ДНИ "НЕ ВИ ИСКАМЕ ВАС ОЛИГАРСИТЕ ДА НИ ОПРАВЛЯВАТЕ"!Как може един провален финансов министър като ,Орешарски по времето на на тройната коалиция сега да се справи без кредит на доверие?
214
0
 
4
 
! Отговори
tt преди 10 години
haide be ,vse oste li nqma da se nameri nqkoi patriot kato pino4et da opravi tazi propadnala darzava i da spasi naciqta ot al4nite kradci?
213
4
 
11
 
! Отговори
TOTO_!!!! преди 10 години
Начи влизам си в профила, цъкам "харесвам" или "не харесвам" - отчита ми. Излизам си от профила, пак цъкам - пак отчита.А аз се чудя червените и АТАКА провокаторчетата какво се пънат и се пенят, а тя каква била работата.Ало, платените писачи, хич не ни цъкайте по-добре, протестите няма да спрат.
212
3
 
20
 
! Отговори
TOTO_!!!! преди 10 години
Господата кому-, упс, сори, социалисти да стягат редиците, че може и да не влязат в следващия парламент, еле пък ако наистина избираме 120 парчета.Мая изпусна тая година сезона, черешите почти преминаха, но подозирам, че Кюстендил си я зове обратно със страшна сила. Може да се класира догодина ако не първа, поне 2-ра на конкурса Мис Кюстендилска есен. Но всичко това зависи колко "фалшиви" бюлетини ще намери лично в съботата преди следващите избори...
211
0
 
25
 
! Отговори
Бай Он преди 10 години
Кокала не се пуска така.Ще трябва да им се вземе.На всичките клонинги на БКП-тата