Левицата спешно се събра, Станишев засега мълчи

Няма чуваемост, кабинетът трябва да работи, възропта Манолова
Обновена: 26 юни 2013 11:22 | 26 юни 2013 10:39,
300
Левицата спешно се събра, Станишев засега мълчи
Мая Манолова. Снимка: архив, БТА

Левицата се събра на заседание на парламентарната група, след като днес кворумът на парламента беше провален. Председателят на БСП Сергей Станишев отказа коментар за проваленото заседание, като обеща да говори по-късно.

Днешните действия на “Атака“ в парламента показват, че партията не подкрепя кабинета, заяви Станишев. От пленарна зала отсъстваха депутатите на „Атака“ и ГЕРБ. ДПС и БСП не могат сами да направят кворум.

Зам.-председателят на парламента Мая Манолова отново призова за диалог. Още сутринта тя се опита да отиде при протестиращите пред НС, но те отказаха да говорят с нея.

Тя обясни, че основните проблеми са липсата на търпение и чуваемост, както и липсата на желание за диалог.
На това правителство на практика не му дадоха въздух от първия момент, заяви Манолова в кулоарите.

Тя отново повтори добре познатата теза на левицата, че има неотложни проблеми, които могат да се решат само при действащ кабинет.

Още по темата
По нейни думи решението им е било заложено в плана „Орешарски“ и трябва парламентът да се остави да действа по него.

Там е цялата програма, която сме обещали на хората и хората искат тя да се случи, заяви Манолова. Зам.-председателят на НС не коментира отсъствието на„Атака” от пленарна зала. Тя призова да се изчака до утре, за да се разбере дали ще продължи да работи парламентът”.

Манолова отново заговори за промените в Изборния кодекс. Тя отново покани всички заинтересовани днес в 15.00 часа днес в парламента, за да се обсъдят предложенията.

По нейни думи единствените, които имат интерес да не се приемат промени в ИК, които искат избори по старите изборни правила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още по темата: парламентМая Манолова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
33
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ех смахнат народ от *** ....Бял ден няма да видим, след като тон за песен подават *** и ***.Единствените, които ще спечелят при отставка и избори, ще са ГЕРБ, защото няма да им се разследват далаверите.Всеки народ си заслужава управниците.Кресльовците, които нямат друга работа ще си крещят, ще съсипят България тия ***.А зимата като ги ударят сметките за тока, ще спрат с крясъците и ще могат само да вият...
169
29
 
7
 
! Отговори
darcas преди 10 години
Нали не вярвате, че 100 човека с домати пред парламента ще свалят правителството? Правителството ще го свалят олигарсите, които го назначиха, като отзоват Болен. Следващия проект е Тиквата с "новото дясно", което пак ще е от стари *-ви, или Тиквата със ДПС, което пък дори не изисква предсрочни избори. Сеира е пълен, държавата в момента е заложник на олигархията.
168
2
 
12
 
! Отговори
gost преди 10 години
те докога 6те мал4ат не гиле срам ве4е баси простотията единаисти ден за резил в европа ли 6те станем баси срама е това
167
2
 
13
 
! Отговори
тъпунгер преди 10 години
Иван Костов продаде България и тя"(България) уби дете"....той е виновен.
166
24
 
7
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
Да си се връщат Боко и Цоко че агитките много ще забогатеят, на народа майната му. От 1500 фирми участвали в обществените поръчки при Боко останали 50!!!!!!
165
1
 
31
 
! Отговори
Бай Брадър преди 10 години
Поименно, др. Манолова - поименно проблемите които не ви позволяват да подадете оставка. Не с общи приказки че сме в криза и сте отговорни - поименно.
164
0
 
11
 
! Отговори
коментатор преди 10 години
Ами страх го е от осата Мая,смее ли да се обади!Както е тръгнало май и другите оси са вдигнали гордо жила,а някои така и не слязоха от метлите!
163
3
 
35
 
! Отговори
Червени Боклуци преди 10 години
Станишев засега мълчи! Ще чакаме еякулацията на доган и ще може отново да говори. Волен днес не е на работа, защото халката не държи, местан прекалил малко!
162
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пчеличката Мая тропа с краче:"Няма пък, сега е наш ред да се нагушим, защо правите такааааа!"
161
1
 
17
 
! Отговори
протестиращ преди 10 години
До ПлатонБяхме 9 милиона, защото не позволяваха на хората да напускат страната, дори за посещение граничните райони на страната трябваха открити листове от МВР. Изискваха се обяснения защо искаш да отидеш там и т.н. Можеше да се ходи на екскурзии само до соц. страните и то със специална притурка към паспорта.
160
5
 
42
 
! Отговори
Muh преди 10 години
Колкото си грозна, дваж си по-*** и нагла! Не сме му били дали възможност на това правителство да вземе въздух?! И слава Богу, защото го заченахте с низки страсти, пошли помисли, чудовищни конспирации и невиждани манипулации. Правителството е пълно с ***, които за две седмици ни върнаха с години назад по отношение на демокрацията, представянето ни пред света и отношенията с развитите демокрации. Махайте се, щото смърдите, че чак не се траете!!!
159
3
 
38
 
! Отговори
sboo преди 10 години
Липса на търпение и чуваемост,23 години народа Ви търпи,23 години не искате да чуете гласа на народа,защо се оплаквате г-жо Манолова .
158
2
 
10
 
! Отговори
sboo преди 10 години
Липса на търпение и чуваемост,23 години народа Ви търпи,23 години не искате да чуете гласа на народа,защо се оплаквате г-жо Манолова .
157
2
 
7
 
! Отговори
sboo преди 10 години
Липса на търпение и чуваемост,23 години народа Ви търпи,23 години не искате да чуете гласа на народа,защо се оплаквате г-жо Манолова .
156
19
 
7
 
! Отговори
Платон преди 10 години
На всички,които демонизират КОМУНИЗМА ще припомня,че България беше 9мил.Имаше работа за всички.Качествено безплатно здравеопазване,обучение.Тези,които през онези времена бяха подлеци и доносници сега са най- ревностни защитници на демокрацията.За вас Сергей Станишев отивайте си.Може би най-правилна за вас ще е политиката на Троцки. Вие сте срам за тази партия.
155
0
 
2
 
! Отговори
atakist преди 10 години
До ТВ7gerb li.prav si
154
9
 
11
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Никога повече Костов
153
3
 
15
 
! Отговори
bash Sider преди 10 години
Май Сидероглу събира парички за пенсия, с тия номера за кворума. По-добре късно от колкото по-късно ;-)))
152
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Комунист не пуска кокала без кръв ! Това е доказано през годините !
151
4
 
28
 
! Отговори
JustTom преди 10 години
Поне си признава, че и сегашния вот е нечестен... Пуснете "пчеличката" Мая на тълпата, тя толкова ще и се зарадва...