Хората си казват, ние ги слушаме!

Следим със загриженост случващото се, каза Цветлин Йовчев
Обновена: 26 юни 2013 10:39 | 26 юни 2013 10:26,
43
Хората си казват, ние ги слушаме!
Цветлин Йовчев Снимка: архив, Булфото

Следим със загриженост случващото се, каза вътрешният министър Цветлин Йовчев днес в парламента, след като парламентарното заседание се провали поради липса на кворум.

Навън пък се проведе протест „на кафе“ с искане за оставка на правителството на Пламен Орешарски. На него се събраха около 1000 души, които обградиха НС. Йовчев беше категоричен, че кабинетът слуша внимателно какви са исканията протестиращите. 

Аз мисля, че с програмата на кабинета в голяма степен се намира решение на тези проблеми, които изкараха хората на улицата, заяви Йовчев. Според него ако кабинетът има възможност, ще покаже конкретни резултати в кратък период.
Йовчев се ангажира, че ще следи внимателно какво се случва в МВР и скоро ще представи конретните си мерки. Разработени са вече, ще ви ги представя с конкретни срокове, категоричен бе Йовчев.

Още по темата

Ще правя каквото трябва, да става каквото ще, допълни министърът. Той не се ангажира колко време ще изкара кабинета при така създалата се ситуация.

Времето на правителството в рамките на този мандат ще го определят народните представители, заяви министърът. Независимо колко е това време имаме програма и аз ще я следвам стъпка по стъпка, допълни той.

Той отново коментира и случая с изкаралия няколко часа на поста зам.-министър на МВР Иван Иванов, който се оказа бивш управител на клон на СИК в Шумен през 90-те.

Този човек е предложен от ръководството на политическа партия, каза Йовчев отново. Той допълни, че първо Иванов му е бил представен като приемлива кандидатура, а чак по-късно са станали ясни другите факти около фигурата му.

След това Цветлин Йовчев напусна НС през централния вход на път за заседанието на Министерския съвет.

Колата на МВР шефа обаче бе обградена от протестиращи, наложи се полицията да образува жива верига около автомобила, която го ескортира до бул. "Цар Освободител".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
1
 
! Отговори
KeepWalking преди 10 години
Хората си казват, ние ги слушаме!Я пак?? Кво слушаш бе ***? Казват ви ,че сте мишки,наглеци и ***....целят ви с яйца и домати,какво слушаш...Нормален човек отдавна трябваше да е подал Оставка......
39
1
 
2
 
! Отговори
тцЪ преди 10 години
Ако действително ги слушахте, досега всички дружно да сте си прерязали гърлата. Така че без глупости, моля!
38
2
 
2
 
! Отговори
iliya47 преди 10 години
До Анонимен 18 Браво пич, полицията трябва да бие с палки тези креслювци ***.Да изкарат воднитеоръдия и да ги пръснат като пилци мамичката им ***, дрогирани наркомани.Една шепа *** ще ми казва кой ще кара влака.
37
0
 
7
 
! Отговори
vse edno преди 10 години
Мичман Йовчев, това ти не може да си го казал. ти не си този човек. Нали си съвсем наясно, че хората протестират не заради тази или онази програма, този или онзи проблем; хората протестират против ПЪЛНАТА ЛИПСА НА МОРАЛ у политиците и ужасната, мъртва хватка на олигархичните структури - колкото и да са мижави по сравнение с тези в Западна Европа. Мичман Йовчев, напуснете този вертеп, докато все още имате лице!!
36
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
променете наредбата на кат светлините на автомобилите да стоят включени по цял денизобщо тези светлини са едно недоразумение в трафика
35
2
 
9
 
! Отговори
Миро преди 10 години
БАРЕКОВ,ТИ СЕГА БУРЕВЕСТНИКОВ ЛИ СЕ ПИШЕШ БЕ МАМИЦАТАТА КОРУМПИРАНА МАФИОТСКА ***
34
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Максимум 2 мандата и за кметовете и то по 3 години, а не 4 както досега. Има кметове в по-малките селища, които си купуват гласовете и на практика са несменяеми до живот. Достатъчно е да купят 50-100 *** гласа и пак ги преизбират.
33
1
 
9
 
! Отговори
1232 преди 10 години
Едно от правилата на изборния кодекс може да стане: Максимум два мандата депутат.....и после навън. Поне няма да гледаме десетилетия едни и същи физиономии.
32
0
 
9
 
! Отговори
протестиращ преди 10 години
Иска да каже: - "Кучетата си лаят,а керванът си върви"Или пък : - Пей си Пенке ле кой ли те слуша" ......
31
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Йовчев е некадърник от ГЕРБ изгонен и от Офшорлиев.
30
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Оставете хората да си свършат работата!
29
3
 
22
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Хората си казват, ние ги слушаме! ... Ама.... нали знаете... каквото каже Доган!!!
28
3
 
19
 
! Отговори
П_Петров преди 10 години
До стефановаЦветлин Йовчев наистина се държи адекватно, но няма начин в ла*на да гази и да не се опръска, колкото и да си запрята крачолите, особено когато около него шляпкат и пляскат хора, затънали до уши в мафията, олигархията и корупцията.
27
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя да влезе в парламента, да напъди Станишката и бандата му и да се приключва, за да не станат простотии...Толкова ли нямат ум тия БЕЗБОЖНИ ***!
26
1
 
15
 
! Отговори
П_Петров преди 10 години
До БуревестниковИзборите ще посочат какво ще правим. Глас народен, глас божи!Във всеки случай е нужно правителство, което се ползва с широка подкрепа, както от народа, така и от партиите в НС, а не такова, което се крепи на върха на острието и изнудване от Доган и има едва 14% подкрепа от народа ( по стари данни преди издънките)
25
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** пред парламента
24
2
 
6
 
! Отговори
Гражданин преди 10 години
До БуревестниковПроменя се изборния закон в частта си за избор на народни представители. Мажоритарен избор в два тура, като на първи тур листите се подреждат от избирателите. Ограничаване или премахване на субсидиите на политическите партии. Равни права на всички партии участващи в изборите. Разпускане на НС. Служебен кабинет. Започване на обсъждане за промяна на конституцията и свикване на ВНС. И това е само началото, за да се променят правилата и да има повече контрол над управляващите.
23
18
 
16
 
! Отговори
Вера преди 10 години
Няколко кресльовци успяха да провалят заседанието на парламента, което трябва да реши проблемите на хората. И това се отчита като успех от кукловодите им... просто невероятно колко трябва да си ***, за да пречиш на държавните институции да работят, и същевременно да си затънал до ушигте в икономическа и социална безпътица!?
22
0
 
15
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
На 12-ия ден протести премиерът Орешарски заяви, че ще преценява дали да подаде оставка, след като се гласуват изборните правила."Изборните правила се правят при действащ парламент. Има широко обществено съгласие, че трябва да се подобрят изборните правила. Това трудно става без парламент
21
7
 
20
 
! Отговори
не син преди 10 години
"Хората си казват, ние ги слушаме!" !!! Вярно ли е това ? Тогава слушайте внимателно ! МАХАЙТЕ СЕ МОМЕНТАЛНО ! НЕ ИСКАМЕ ДА ВИ ВИЖДАМЕ !