Сидеров се разсърди на Нова тв, прекъсна интервю

„Нямам охрана, младите и здрави хора с мен са депутати“
Обновена: 18 юли 2013 10:09 | 18 юли 2013 10:09, Камелия Цветанова
170
Сидеров се разсърди на Нова тв, прекъсна интервю
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров в парламента. Снимка: БТА, архив

Лидерът на „Атака“  Волен Сидеров обвини социологическите агенции и някои медии, че са платени и изпълняват определени поръчки.

„И агенции, и медии обслужват определени икономически кръгове. Затова и големите телевизии представят събитията в страната тенденциозно, те изпълняват поръчки, които са свързани с определени икономически кръгове, примерно свързани с президента Росен Плевнелиев и енергийни кръгове“, нападна той в ефира на Нова телевизия, която също подреди сред платените медии.

Още по темата
Сидеров отказа да отговори и на въпроса дали изпраща провокатори на антиправителствените протести.

След като репортерът на телевизията настоя да каже дали наистина  това се случва, лидерът на националистите я попита „колко ви платиха за тази поръчка“.

„Нова телевизия е платена от ГЕРБ и изпълнява долнопробни поръчки", обвини той, след което прекъсна интервюто.

Преди да направи това обаче, той отрече да има охрана.

„Нямам охрана. Младите и здрави хора, които се движат до мен, са народни представители. Охрана имат Цветан Цветанов - 15 човека, Бойко Борисов -  15 или 18 човека НСО и частни гардове, Яне Янев, него не знам от какво го пазят ”, заяви той.

Сидеров отказа да коментира и резултатите от последното проучване на Националния център за изследване на общественото мнение (НЦИОМ), според което недоверието към него вече достига 86%.

„Винаги съм се отнасял резервирано към агенции, а НЦИОМ е държавна и винаги се съобразява с това кой е на власт. Виждал съм как социолози прогнозират 1 процента за „Атака“ на избори, а ние взимаме 9%“, коментира лидерът на националистите. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
0
 
1
 
! Отговори
БНТ преди 10 години
И не забравяйте за Вяра Анкова. Трябва някой да разрови бунището БНТ! Знаете ли каква смрад ще изкочи от там? Финансиране на приятелски кръгове и приближени предавания с парите на данъкоплатеца, нарушени обществени поръчки, безразборно пилеене на средства. В пъти по-скъпи сериали, сетете се сами къде отиват останалите пари, политически слугинаж, бягство от обществените функции на медията...БНТ днес прилича на кабеларка. Няма никаква публицистика, няма ярки и запомнящи се предавания. Всичко добро не е от времето на безпомощния упавленец Анкова, а от по-други времена. Останалото е затрито. Трябв
134
0
 
0
 
! Отговори
Милен преди 10 години
До :)В Бело няма море, но както и да е
133
0
 
5
 
! Отговори
Лоренцо преди 10 години
Сидеров става за млад меринджей
132
1
 
7
 
! Отговори
Марков преди 10 години
Може би е най- добре 42-то НС да води заседанията си Карлуково, а заседанията да председателства Волен Сидеров - като експерт по психопарламентаризъм!
131
1
 
8
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
Девиза на Сидеров е:Всеки който не е с мен е против мен !"Да,но не всички в БГ.са изявени фашисти с болен мозък,жадни за власт пари и мания за величие шизофреници.Все пак г- Сидеров има и нормални хора! Време е да го проумеете!!!
130
0
 
1
 
! Отговори
ставри преди 10 години
До Велес30%,ама от двама.
129
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДОКОГА ЩЕ ГО ТЪРПИТЕ ТОЯ ШИЗОФРЕНИК БЕ ?!
128
0
 
9
 
! Отговори
Другоселец преди 10 години
Нима Виктор и Георги Генови са депутати от НС? Това определено е нещо ново? Ви Ти Ай на Генов-баща пазеше Красимир Маринов-Големия Маргин и все още продължава да охранява хотелите му, а през 90-те се грижеше за охраната на Дмитрий Минев-Димата Руснака и Милчо Бонев-Бай Миле. Въпреки това и двамата бяха разстреляни. Георги Генов също е с богато криминално минало, според информацията срещу него се водят досъдебни производства за побой и рекет. Други двама от редовно придружаващите Сидеров пък са от личната охрана на вдовицата на Бай Миле Силвия Панагонова. Нужно ли е да продължавам да изрежд
127
14
 
3
 
! Отговори
Велес преди 10 години
Да,комплексари във форума има.И това са плювачите които не разсъждават,тези,които се стремят да очернят Сидеров и Атака!Защо бе,хора,вникнете си в битието,помислете,и ще видите,че В.Сидеров е прав,единствен засега той казва истините в очите!Не се влияйте от проправителствените медии и купените журналисти!Те са най-много виновни за сегашното състояние на страната!Защото именно те"откриваха"поредния спасител"за нацията,който после ни пращаше още по-дълбоко в дупката!-Атака има сега 30% одобрение!
126
2
 
15
 
! Отговори
мдаааааа преди 10 години
скоро не си беше показвал зъбките Волен Ибрик Ага и аз си помислих най - накрая , че е отишъл да се лекува някъде но не би ей го пак цъфна
125
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тоя одавна е имал психическо заболяване но чак сега се вижда наяве.отиваи да се лекуваш бе НЕНОРМАЛНИК!!!
124
6
 
30
 
! Отговори
555 преди 10 години
Защо ни губите времето с този психопат и комплексарчетата около него?
123
4
 
14
 
! Отговори
Бани преди 10 години
До persianМиличък ,В.Сидеров е дълбок психопат или го провокираш за да се оака и колкото повече толкова повече се омазва,или го игнорираш.Съветвам те да почетеш малко в тази насока и да откриеш приликите относно психопатиите.Образовай се!
122
4
 
31
 
! Отговори
Anon преди 10 години
волене, волене... Не ти са ясни основни положения като "причина- следствие". Смятаха ви с 1% - взехте 9%. Това беше преди да станеш Национален предател. При следващите избори ще изчезнеш обратно в житейската клоака която сам си спретна. Предател.
121
8
 
9
 
! Отговори
Г-н Бизнес блок преди 10 години
Вече имате пяна на устата от омраза към брат българин. Сега с това ли се препитавате? Платен плювач по форумите, защото не можахте да надскочите дори 1%. Съжалявам за вас, забавлявахте доста хора, но сега тая омраза и непримиримост , граничеща с грозна завист много отблъсква. Не е мъжествено. Това се отнася и за всички "мъже", които се възпаляват на Волен Сидеров и анонимно дерат гърла. Ако спокойно коментирате, ще има повече ефект. Много сте прозрачни с дребнодушието си.
120
1
 
20
 
! Отговори
Лъчезар Радев преди 10 години
Разбира се, че са платени. У нас много отдавна, единствения властелин са парите.
119
5
 
14
 
! Отговори
es преди 10 години
I na drugia krai na sveta vi smeeiat che tarpite takav nenormalnik za politik . Ujas.
118
4
 
19
 
! Отговори
В.И.КУНЧЕВ - ЛЕВСКИ преди 10 години
КИРЯК СТЕФЧОВ ... СМАЧКАН ИБРИК !!!
117
15
 
44
 
! Отговори
18.07 преди 10 години
Турците от Атака, помаците от ДПС и еничарите от БСП управляват държавата.
116
10
 
41
 
! Отговори
ПП преди 10 години
Телевизиите престанете да го каните този боклек и да му обръщате внимание. Едно си баба знае и все него си бае. Всички са платени /само той и и тези на които се е надупил -не/. Офшорките та офшорките. Къде са документите за офшорките да ги видим. Освен това Плевнелиев е бил бизнесмен преди да стане Президент. Къде беше маухльо да питаш Гоце за мансардите получени по време на мандатите му.