Дали "Радка пиратка" не измести "Върви, народе възродени"?

Гражданите задават посоката, посочи президентът Плевнелиев
Обновена: 23 юли 2013 14:01 | 23 юли 2013 10:40, Камелия Цветанова
152
Дали "Радка пиратка" не измести "Върви, народе възродени"?
Росен Плевнелиев Снимка: архив, БТА

Хората задават посоката на институциите и 2013 година е годината на българското гражданско общество. А през последните 23 години обществото се чудеше дали „Радка пиратка” не измести „Върви, народе възродени”. Това каза президентът Росен Плевнелиев при откриването на Граждански диалог за реформите в Европейския съюз и бъдещите законодателни инициативи.

„Няма нищо лошо в това гражданите да са на улицата, защото те задават посоката. Днес основното задължение на политиците е да ги чуем, народът е този, който посочва посоката, този, който изисква и очаква”, посочи държавният глава.

Зам.-председателят на ЕК Вивиан Рединг, която от вчера е в страната, обясни, че ще каже само едно изречение на български език и то беше: „Искам да ви чуя”.

Хората на улицата ми казаха, че искат да им се чува гласът, а не да остават отстрани на улицата, сподели тя.

На дискусията присъстват представители на различни граждански организации.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
3
 
10
 
! Отговори
4321 преди 10 години
Радка Пиратка измести "Върви народе възродени", защото от това имаха интерес перестройчиците-превратаджии. Те умело се бяха пребоядисали, създадоха си контролирана опозиция и съзнателно разрушаваха образованието и съзнанието на младите българи, така както и комунизма не го правеше. И резултата е плачевен - 23 години по-късно ние сме изправени пред най-страшната криза - моралната. Сега живеем в едно деградирало общество, без ценности благодарение на един автобус бкп-интересчии.
42
5
 
12
 
! Отговори
Чувашка ССР преди 10 години
Чувате само когато ви е изгодно. Всички сте шайка крадци. Едната банда БСП се трепе с друга банда ГеРБ за това кой ще яхне магарето (български народ) а ДПС се борят за повече сюнети.
41
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
нямало нищо лошо народът да е на улицата - дали след няколок дни когато герб влезе в парламенат и народът е отново на улицаат ще ръси същите приказки или тогаав ще заговори за стабилността на институциите.
40
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не, др. Президент! Олигархията задава посоката, но глупавият народ има измамното усещане,че той я задава. Защото когато трябва да гласува и активно да определя бъдещето си, народът ходи за гъби. После ,след дъжд качулка, скача по площадите и гони дивото. Те са го казали: *** народ-слаба държава. Всъщност, това е целта на олигархията.
39
8
 
3
 
! Отговори
thegbc преди 10 години
До Мародермного правилно ! Комуист и Човек са две напълни не съвместими неща ....по скоро отблъскващи се неща ...Научно доказано е , че няма как да си комунист и да си човек... или си само комунист (убиец, изнасилвач, мафиот, изверг, гадна твар, мъчител) или си само човек ...двете неща са не савместими и никога нямат да бъдат ...физически не е възможно това да се случи!!
38
10
 
10
 
! Отговори
художника преди 10 години
Плевнята, Роско, Офшорко и т.н.- Хора това ние ви е кварталната кръчма и пияницата отсреща, че да говорите така. Имайте поне малко уважение.Президентството е ИНСТИТУЦИЯ ! -Вие обиждате не само държавата, обиждате и себе си, защото нямате морал!!!
37
7
 
12
 
! Отговори
червени боклуци преди 10 години
Сега разбрах на кого викат "червени ***"! На "герб-Буда"! Защото най-червените болшевики са тези от тиквения герб! Пожарникарят-агент Буда е член на БКП и е бил генсек на СИК, Цецо Пудела е член на БКП и е работил в 7-мо Управление на ДС, убавата Цецка е член на БКП, даже е била член на окръжен и на квадратен комитет, Цацата е бил член на БКП, Плевелът е бил член на БКП. Доколкото ми е известно, нито Станишев, нито Сидеров, нито Доган са били членове на БКП
36
6
 
4
 
! Отговори
Монархист преди 10 години
Аз не искам децата да изучават "Върви, народе, възродени", искам всички да изучават творчеството на Азис. А по-даровитите от към глас и пед----стия да се изпращат директно при него на обучение.
35
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 38да де, може да са всякакви, *** не те са президенти в моментаа тоя лигльо само мяука
34
6
 
15
 
! Отговори
казал да казва преди 10 години
Другарят Плевелиев каза, че другарят Борисов му е казал да казва и да прави само това, каквото той му е казал!
33
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
по-неадекватни коментиращи тук никога не сме имали
32
9
 
13
 
! Отговори
Мародер преди 10 години
Ако всички, които обсипват с помия Плевнелиев, кажат - Той е негодник, но Станишев, Орешарски, Местан, Сидеров, са същите негодници, значи са нормални хора. Ако не - са комунисти. Виждат мръсотията на ГЕРБ, ама не виждат на сегашната орда. А комунистите не са хора, както е доказано;)))
31
8
 
17
 
! Отговори
Всичко е точно! преди 10 години
Какво се възмущавате? Един глупав народ получава едно глупаво правителство! И един глупав президент! И една глупава опозиция! И едни глупави протестиращи! И още по-глупави телевизии! Всичко е точно!
30
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
хах, еврика, той откри америка най-послепо-неадекватен президент никога не сме имали
29
9
 
17
 
! Отговори
СиДянков преди 10 години
Преди президентските избори Борисов каза: "И магаре да предложа ще го изберат."
28
8
 
11
 
! Отговори
програмист преди 10 години
Плевелът, политически, е дори по-слузест и от слузестия Софиянски.
27
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Плевнята е българо-мюсюлманин(***)
26
9
 
17
 
! Отговори
въздух под налягане преди 10 години
Другарят Плевелиев пуска такова огромно количество въздух под налягане, че с него могат да се напомпат гумите на половин София!
25
9
 
14
 
! Отговори
Бушон преди 10 години
Плевелът е като евнух. Знае как стават нещата, но не ги може!
24
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Напълно заслужено г-н Плевнелиев е най-одобряваният политик днес.