Дали "Радка пиратка" не измести "Върви, народе възродени"?

Гражданите задават посоката, посочи президентът Плевнелиев
Обновена: 23 юли 2013 14:01 | 23 юли 2013 10:40, Камелия Цветанова
152
Дали "Радка пиратка" не измести "Върви, народе възродени"?
Росен Плевнелиев Снимка: архив, БТА

Хората задават посоката на институциите и 2013 година е годината на българското гражданско общество. А през последните 23 години обществото се чудеше дали „Радка пиратка” не измести „Върви, народе възродени”. Това каза президентът Росен Плевнелиев при откриването на Граждански диалог за реформите в Европейския съюз и бъдещите законодателни инициативи.

„Няма нищо лошо в това гражданите да са на улицата, защото те задават посоката. Днес основното задължение на политиците е да ги чуем, народът е този, който посочва посоката, този, който изисква и очаква”, посочи държавният глава.

Зам.-председателят на ЕК Вивиан Рединг, която от вчера е в страната, обясни, че ще каже само едно изречение на български език и то беше: „Искам да ви чуя”.

Хората на улицата ми казаха, че искат да им се чува гласът, а не да остават отстрани на улицата, сподели тя.

На дискусията присъстват представители на различни граждански организации.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
2
 
0
 
! Отговори
Georgi преди 10 години
Plevnq pisnalo mi e da ti slusham nevinnoto glasche i da ti gledam nevinnata mutra... Vsichki predelno ni e qsno che si podlogata na Borisov taka che se skrii..
122
4
 
4
 
! Отговори
Помак ли е преди 10 години
Расимчо работи за чужди интереси целта е Българите да заборчеят и да робуват безплатно на запада.
121
3
 
3
 
! Отговори
минувач преди 10 години
а,бе тоя за какви ни взима? одеве при втв-то някяквя продавачка на бижута ще ни обяснявя, че била при ЕР и представете си ни представлявяла с кухата си глава и усмян сурат!!!!
120
7
 
4
 
! Отговори
Цензура преди 10 години
Защо не се публикуват положителни коментари за президента!!!!!!!!!!?????????? Написах два и ги няма!
119
11
 
4
 
! Отговори
Лили преди 10 години
Възхитена съм от Президента! Вярвам,че е почтен и достоен човек!
118
11
 
3
 
! Отговори
Lora преди 10 години
Браво! Гордея се с Президента! Срещата мина страхотно!
117
9
 
15
 
! Отговори
demokrat преди 10 години
Офшорният президент Плевнелиев изяде голям шамар пред очите на стотици граждани днес от заместник-председателя на Европейската комисия Вивиан Рединг. Пред очите му тя заяви, че или има олигархия, или демокрация, но двете в едно ги няма. Тъкмо две в едно се опитва да съчетае в собствения си политически образ г-н Плевнелиев, от една страна действащ олигарх, който продължава да върти офшорни фирми с ортака си Прокопиев, а от друга действащ политик, и то в качеството на най-висшата държавна длъжност, президент.Г-н Плевнелиев, не чакайте повече сигнали от Брюксел, подайте си оставката и нека
116
5
 
14
 
! Отговори
Muntcho Demokrata преди 10 години
Дали "Радка пиратка" не измести "Върви, народе възродени"? Не, Роска Ирландската овчарка измести Гоце Трипера...Той пък бе изместил Пешо Тигъра, който бе изместил Желю Жабата....Той пък бе изместил Пешо Мастиката...Всичко това стана след като преврат свали законния ръководител Тодор Живков и унищожиха Народна Република България.
115
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя, *** на какъв се прави. Та нали него го назначиха за президент именно мутрите и чалгарите от ГРОБ - символа на арогантноста и простотията в политиката.
114
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Скоро истината ще лъсне. Президентът-марионетка просто е маша на кръгът КАПИТАЛ и проектът ТИПИНГ ПОЙНТ. Именно те спонсорират така наречените протести и им осигуряват медийното отразяване, което доста надхвърля, това което се случва в действителност на жълтите павета.
113
3
 
4
 
! Отговори
Виртуален гей преди 10 години
Късно е чадо!Радка Пиратка беше 1996г. тогава тя си бе невинна кръчмарска песничка. От тогава до сега чалгизацията във всичките и аспекти отдавна победи всичко креативно.Когато трябваше да се борим за духа на българина всички гледаха Биг Брадър и разни други чалга реалитита и никой не се интересуваше от олигархията която богатя на гърба ни.Ние сме малък но много *** народ и чалгата като начин на живот допринася за 80% от това.Тя е истинския душман на народа а не Борисов,Доган ,Станишко и Ореш.
112
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този на снимката е един ***
111
2
 
6
 
! Отговори
Гражданката преди 10 години
Имаше и хора, коио не са представители на някакви измислени органзации, които са жадни за власт и драпат със зъби и нокти. Имаше много нормални и трезво мислещи хора! ;)
110
2
 
13
 
! Отговори
Ран-Ът преди 10 години
До Анонимен 124> ...Докога ще продължи опростачването на българското население?Докато то изчезне и бъде заменено с население, което слуша САМО чалга, кючеци и др. подобни. След което държавата се преименува на "Ромалия" или "***" и работата е опечена, а задкулисието се гали по пъповете и доволно се хили
109
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЗАЩОТО Е ПРЕЗИДЕНТ ИЗБРАН ОТ БЪЛГАРИТЕ А НЕ ОТ КОМУНИСТИЧУСКИТЕ *** . ЗАТОВА СТОИ КАТО ПРЕЗИДЕНТ А ТЕЗИ ,КОИТО СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА СА ТАЗИ ТРОЙНА ЛАМЯ ,КОЯТО В МОМЕНТА КАДРУВА И ОПРОСТАЧИ СЪВСЕМ И ПАРЛАМЕНТ И МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ !
108
10
 
23
 
! Отговори
оз преди 10 години
тоя *** защо все още не е махнат като Президент. Обшорки,незаконни вили,криминални машинации и прехвърляне на акции,а никои не взема мерки. *** и крадци са само в тази ДЪРЖАВА.Не заслужавате да имате Държава и малко ви е било да ви колят и да ви избиват Турците.Сега знам защо и съседите ви наричат варвари и ***
107
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На улицата, докато жълтите павета не станат пешеходна зона! На улицата, докато подлеците не напуснат Народното Събрание!
106
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не само"Радка пиратка"измести "Върви народе,възродени".Изместиха я всички дивашки американски и пр.ритми,защото по БНР,и особено по частните радиа не може да се чуе никаква друга музика освен американска и то от найлошо качество.Сякаш не съществува в пъти подобра френска,немска,австрийска и др.музика.Докога ще продължи опростачването на българското население?
105
18
 
31
 
! Отговори
жои преди 10 години
Президент на Република България, не не просто нямам думи.След всеки изминал ден се уверявам че е президент на Борисов.Първи и последен мандат
104
21
 
15
 
! Отговори
СиДянков преди 10 години
Излезе Роска русото гадже,полата тясна да си покаже.И се провикна на микрофона:ОП-СА!!! ОП-СА!!! (x2)Само да те гепнагащите ще ти цепна.Само да те гепнагащите ще ти цепна.Само да те гепна Роскегащите ще ти цепна.ОП-СА!!! ОП-СА!!! (x2)Излезе Роска да се насвятка,с шише мастика да се напика.И се провикна на микрофона:ОП-СА!!! ОП-СА!!! (x2)Музиканти свирят кючеци се леят.Янкините ц-и-ц-и бурно се люлеят.Бойко се провикна на микрофона:ОП-СА!!! ОП-СА!!! (x2)