БСП "за" диалог, но "Атака" зове: Стига протести!

Категорични са, че парламентът трябва да продължи да работи
Обновена: 20 ное 2013 14:53 | 20 ное 2013 14:53,
53
БСП "за" диалог, но "Атака" зове: Стига протести!
Волен Сидеров. Снимка: Булфото

"Атака" и левицата за пореден път скочиха срещу протестиращите. Националистите обаче бяха доста по-остри, докато левицата се обяви за диалог с тях.

Павел Шопов обясни, че демонстрантите отвън нарушават обществения ред и разединяват нацията. За пореден път той постави мотивите на протестиращите под въпрос и видя зад тях амбициите на политически кръгове за управление.

Още по темата
"Някои хора искат да се върнат на власт", отвърна националистът на въпрос какви са мотивите на протестиращите студенти, които днес отново излязоха на протест пред парламента, а и продължават с макар вече символичната си окупация на СУ "Св. Климент Охридски".

Павел Шопов обаче категорично отрече, че партията му подкрепя управлението на БСП и ДПС.

Той обясни, че "Атака" е по-голям критик на управлението, но не може да се ползват методи като на протестиращите.

"Няма извинение за никой след 22 часа да безчинства по улицата. Не са ли нарушители правния ред", попита риторично Шопов.

Националистът се възмути от задръстванията, които се образуват заради ежедневните демонстрации и окупацията на университета.

"Парламентът работи съвсем нормално, приемат се законите, вървим напред и нещата се случват", коментира на свой ред Борислав Гуцанов от БСП.

Той беше категоричен, че парламентът трябва да продължи да работи.

"Ако ние не работехме и не бяхме гласували тези 1 млрд. и 200 милиона, които се дадоха на икономиката и на бизнеса, колко фирми щяха да са фалирали, колко щяха да са безработните? Това, че 10% от данък общ доход падат при най-ниските заплати. Нека да видим какво се направи. И ние не сме идеални. Ако кажем, че сме идеални няма да е истина. Ключовата дума е диалог – между политическите партии, между протестиращи и управляващи, между управляващи и опозиция", заключи левият депутат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Volen -Premier
48
0
 
2
 
! Отговори
Emily преди 10 години
Колко ли пари се раздават между партиите да си пазят взаимно гърбовете?
47
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АТАКИСТИТЕ ОТИВАТ НА БУНИЩЕТО ПРИ НДСВ. ПОЗНАВАМ МНОГО ХОРА КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА АТАКА И КАЗВАТ ЧЕ ПОВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ЖИВИ ТРУПОВЕ. А КАКТО ЗНАЕТЕ ТРУПОВЕТЕ СМЪРДЯТ. ТОВА ГО ЗНАЯТ АТАКИСТИТЕ ЗАТОВА НЕ ИСКАТ ДА ОТИДАТ НА ИЗБОРИ. ПРИ НОВИ ИЗБОРИ ЩЕ ГЛЕДАТ ПАРЛАМАТА ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН.
46
2
 
11
 
! Отговори
просто аз преди 10 години
Отвратително долни хора. Предателите надминаха дори и най-наглите комунисти, като Кутев, Жаблянов и Добрев. Тази тройна коалиция и неадекватната опозиция в лицето на герб, ни водят към катастрофа, каквато България не помни. Незабавна оставка и нови избори. Страната има нужда от работещ парламент, а този очевадно не работи. Нека има избори и ако волята на народа, наистина е БСП и ДПС ( в което дълбоко се съмнявам ) , то нека са те, но поне институциите да заработят, така не може да продължава.
45
3
 
6
 
! Отговори
Петров преди 10 години
Нали си водят диалог с ДПС и Атака ,а пък на ГЕРБ от самото начало не им обръщат внимание! За какъв диалог само приказват!Кого искат да заблудят отново?
44
7
 
23
 
! Отговори
eeha преди 10 години
е па да се прекръстят от "АТАКА" на "СЕДЯНКА"! ОСТАВКА!
43
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Потурчената *** на доган волен вместо да се лови за палците в сарайте е решил да се прави че работи...ОСТАВКА БЕ ***..!
42
3
 
25
 
! Отговори
Аз съм преди 10 години
Докато не откраднат и следващите 2 милиарда евро, няма да се откажат. От както се върна Гея на власт, брат му отново размрази строежа на бул. България и Тодор Каблешков. Слага се дограма и се довършва от вътре. Така, че кражбата е в ход, а ние ще си плащаме.
41
10
 
42
 
! Отговори
Свилен преди 10 години
Ами как ще иска избори. Та него го е страх да не изпадне от парламента, защото знае, че ще бъде изхвърлен от *лите на историята, за наказание, че подкрепи турско-комунистическата коалиция. Предател !!!
40
12
 
43
 
! Отговори
до 40 преди 10 години
И кои сте вие ?Платените клакьори на Сидеров и с умствен капацитет като водача си.Трябва да се срамувате,че може да подкрепяте този национален п.едател.
39
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Rasisma e variant na dolnoprobna partiq koqto se bori edinstveno za vlast , sashto taka se vaspolzva ot slabosta na slaboumni poluchoveci ! Sivoto veshtestvo e dar ot Boga , nego habete sas ksenofobiq !
38
37
 
8
 
! Отговори
ние преди 10 години
От Атака са прави.Писна ми от герберчетата да отричат принадлежността си с ГЕРБ и да не предлагат като ГЕРБ , АБСОЛЮТНО.....НИЩО.
37
12
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма по-голям *** от Сидер Ага със златното пръстче!
36
5
 
28
 
! Отговори
готин преди 10 години
нaтовa севикa мъжкa ку........ зa ниaкой лев готов нa всичко и дупето си дaвa
35
4
 
14
 
! Отговори
МИн4о преди 10 години
Луди хора. луди ,луди хора .Истината е някаде там :) п.сВсичко в тази Държава се дирижира от САЩ И Русия ,а всички си мислят ,че нещо зависи от протести и оставки наивници ...:)
34
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Новия *** на БЪЛГАРИЯ.Срам.И това ми било националист.
33
3
 
27
 
! Отговори
П Стоянов преди 10 години
станишката като се извинява на местаня и го целува на площада - безценно!!!
32
21
 
22
 
! Отговори
Бургас преди 10 години
Престанете да обиждате Волен. Той е новият мъченик за благото на Майка България. Запознати разказаха, че Доган вече след голяма нужда не му дава да му мие *** с ибрика. Карал го да ближе на сухо. Според Васлесно ли му е на Волен ? Той прави това за Вас неблагодарници такива!
31
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така е. Стига протести. Оставка и затвор за доган, сергей и болен!
30
1
 
13
 
! Отговори
stariadub преди 10 години
До Анонимен31Ми парите за бизнеса са парите за обръча от фирми, на Гошо от Пловдив и Иван от София ще дадат едно голямо дилдо