Не съм похарчил нито лев държавни пари за пътувания!

Сидеров: "Борисов пръсна милиони да развежда певици"
Обновена: 13 дек 2013 19:06 | 13 дек 2013 19:02, Камелия Цветанова
325
Не съм похарчил нито лев държавни пари за пътувания!
Снимка: БТА, архив

ГЕРБ нямат основание да ми искат оставката като председател на комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси освен страха, че има много сигнали срещу техни основни фигури - Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Лиляна Павлова, Росен Плевнелиев. Това каза лидерът на "Атака" Волен Сидеров в Чунцин, Китай, цитиран от БТА.

Той е част от парламентарната делегация, водена от председателя на Народното събрание Михаил Миков, която е на официално посещение в Китай до 17 декември.

Още по темата
„За разлика от лидера на ГЕРБ, който похарчи 34 милиона държавни пари, за да развежда с правителствения самолет свои приятелки певици, шантонерки, футболисти, аз не съм похарчил нито лев държавни пари за пътувания, които са извън официалните", заяви Сидеров.

Според него ГЕРБ търсят повод да го отстранят от поста председател на комисията.

По думите му ГЕРБ в миналия мандат упорито са гласували срещу това той да заеме този пост, защото са се притеснявали, че ще бъде непримирим към техни реални нарушения.

Сега са намерили повод в поредната фаза на компроматна война срещу мен, смята лидерът на "Атака".

Според него причината е, че е настъпил сериозни интереси в зелената енергетика, като е внесъл поправката за таксата за ВЕИ-тата.

Тази промяна рязко намали печалбата от ВЕИ и съвсем логично очаквам да понасям и удари, посочи Сидеров.

Така той си обяснява компроматната офанзива, която по думите му се лее в медиите. Помолен да уточни дали има предвид снимките от негови пътувания, той каза, че в самите снимки няма нищо компрометиращо, а вижда опит за очерняне в интерпретацията и внушенията, които се правят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


325
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
240
16
 
5
 
! Отговори
банкеръ преди 10 години
Не мога да разбера как подир всеки политик има папарак да го снима.Политиците също ходят в тоалетната сутрин,чукат жени,пият ракия,карат коли,мотори,лодки.Даже аз да отида в Куба ще отида на плаж,ще пия ром и ще опъна някоя кубинка и от това няма да излезе скандал,колкото и да не ви харесва.По срамно е ако излиза с мъже или лъска бастуна или пък се навежда на по силните.Просто гн Сидеров е неудобен и им извива ръцете на всички с железни компромати,дето водят към пандиза та затова тоя зор.
239
3
 
16
 
! Отговори
циганин преди 10 години
*** български народе . Търпете мам ви един луд ама луд нацист . И миналата година беше в Париж с неговата *** така мисля и тогава профука доста парички . Ако ви е
238
2
 
5
 
! Отговори
usa преди 10 години
Loshoto e che vsichki sa edin dol drenki,vseki gleda kak da se nalapa ,egati I enicharite dolni.
237
3
 
19
 
! Отговори
касък сач преди 10 години
дпс и атака единственият изборморалът и чесноста на лютвито и воленнямат граница, по-велики са от сталинпо умни от геоги димитров и по всеодайни от димитър благоев.да живеят великите пророци волен и лютвиаллах да ви пазидпс и атака напред и победа.
236
3
 
12
 
! Отговори
arhar преди 10 години
Повече от ясно е, че кукловодите от ДС/КГБ вече са решили да изхвърлят Болен на бунището, защото той е разконспириран отвсякъде, сиреч гущерът си реже опашката .Кукловодите от ДС/КГБ просто ще сменят марионетката Болен с марионетката Палачинков и така ще си управляват още 45 + 25 г. ...Кои са кукловодите от ДС ? Това са лицата Л. Гоцев, В. Вълков, Бр. Аспарухов, Доган .
235
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До NaskoПо-интересни са снимките, на които Десислава Атанасова прави с...ки на шефа на Герб в РусеТая по- си я биваСтава за инструкторка в Публичен дом
234
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До броим предателитея стига ! ВОЛЕН Е СЪЩАТА ПОЛИТИЧЕСКА МУТРА КАТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ. КАК ДА МЪЛЧИ НАРОДА КАТО ГЛАДУВА НОН СТОП А ТОЗИ НАГЛЕЦ ХАРЧИ ТОЧНО ПАРИТЕ НА БЕДНИТЕ ДА СИ РАЗХОЖДА КУ...А ПО ЛУКСИЗНИ ДИСТИНАЦИИ!
233
3
 
16
 
! Отговори
ЗОРО преди 10 години
В хранителен магазин националист пита:- Бихте ли ми дали от турския хляб?- Ама господине ние турски хляб не продаваме.- Ами какъв е оня ***?
232
9
 
8
 
! Отговори
броим предателите преди 10 години
Всички знаят и се вижда че не са похарчени държавни пари, защото с тая истерия срещу националистите в България, ако имаше и най-малкото съмнение, веднага щеше да е сезирана прокуратурата. Защо тия летни снимки се показват сега по всички купени от чужденците ТВмедииЗащото Турция предявява апетити към Тракия и вместо да се покажат истинските граници на Санстефанска България, то сега се плюе срещу Единствения Политик, който официално може да защитава Българските интереси Сега се броят предателит
231
1
 
4
 
! Отговори
А забравихте ли преди 10 години
Аз трябваше да взимам тези прословути две-трети, които са представителни на депутатите, които са необлагаеми, безотчетни и т.н. Става въпрос за около 1450 лева на човек. Колегите идваха всеки месец на 5-то число да си получават тези пари и аз им ги давах ръка. Всеки колега си е получил парите и тези обвинения по мой адрес не са верни, категоричен бе Хлебаров.
230
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ами да де, не са държавни пари (точно там е проблема) ОТ КЪДЕ СА ПАРИТЕ????? КОЙ ТИ ГИ ДАДЕ???? ЗА КАКВО????
229
2
 
7
 
! Отговори
ЗОРО преди 10 години
До националист - и на мен ми е кеф,като гледам на теб колко ти е КЕФ !!!.....Кво е това КЕФ бе ***!!!
228
5
 
14
 
! Отговори
кафе без захар ! преди 10 години
И двамата харчат народни пари. И двамата са мафиоти и лъжци. Проблема на Волен е че Бойко разхожда певиците и ги държи за ци*ците, а той едва им стига до оная ра*бота.
227
4
 
5
 
! Отговори
националист преди 10 години
Много ми е кеф като гледам че под статиите за Волен има най много коментари !!!
226
5
 
17
 
! Отговори
ЗОРО преди 10 години
Писна ми от този турчин!
225
6
 
13
 
! Отговори
Дебора преди 10 години
Не съм похарчил нито лев държавни пари за пътувания!*****Ако преди това е превърнал държавните пари в лични, много ясно че пътуването няма да е с държавни пари. Стар партиен номер който го правят всички партийци успяли да се доберат до държавната тепсия
224
7
 
18
 
! Отговори
Вярвам преди 10 години
Вярвам ти, Волене, парите не са в левове, нито са държавни. Това са еврата на Доган и някоя друга рубла на Гея.
223
6
 
14
 
! Отговори
Съмнение преди 10 години
Е защо Местан защитава така яростно Сидеров? Нали са врагове?Или е инвеститора на проекта Атака....
222
6
 
19
 
! Отговори
Добре де преди 10 години
Добре де как през месец я в най-скъпия френски хотел, я в Куба, я в Гърция... и всичко това с лични средства?? От къде толкова пари с една депутатска заплата, която му стига само за нощувка и половина в Париж?
221
5
 
17
 
! Отговори
Как така преди 10 години
Как пък точно когато гласува, за да скрепи кворума и изведнъж от нищото се почнаха екзотичните дестинации?Знаех си аз, че не за жълти стотинки се е съгласил да стане политически труп.