Не съм похарчил нито лев държавни пари за пътувания!

Сидеров: "Борисов пръсна милиони да развежда певици"
Обновена: 13 дек 2013 19:06 | 13 дек 2013 19:02, Камелия Цветанова
325
Не съм похарчил нито лев държавни пари за пътувания!
Снимка: БТА, архив

ГЕРБ нямат основание да ми искат оставката като председател на комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси освен страха, че има много сигнали срещу техни основни фигури - Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Лиляна Павлова, Росен Плевнелиев. Това каза лидерът на "Атака" Волен Сидеров в Чунцин, Китай, цитиран от БТА.

Той е част от парламентарната делегация, водена от председателя на Народното събрание Михаил Миков, която е на официално посещение в Китай до 17 декември.

Още по темата
„За разлика от лидера на ГЕРБ, който похарчи 34 милиона държавни пари, за да развежда с правителствения самолет свои приятелки певици, шантонерки, футболисти, аз не съм похарчил нито лев държавни пари за пътувания, които са извън официалните", заяви Сидеров.

Според него ГЕРБ търсят повод да го отстранят от поста председател на комисията.

По думите му ГЕРБ в миналия мандат упорито са гласували срещу това той да заеме този пост, защото са се притеснявали, че ще бъде непримирим към техни реални нарушения.

Сега са намерили повод в поредната фаза на компроматна война срещу мен, смята лидерът на "Атака".

Според него причината е, че е настъпил сериозни интереси в зелената енергетика, като е внесъл поправката за таксата за ВЕИ-тата.

Тази промяна рязко намали печалбата от ВЕИ и съвсем логично очаквам да понасям и удари, посочи Сидеров.

Така той си обяснява компроматната офанзива, която по думите му се лее в медиите. Помолен да уточни дали има предвид снимките от негови пътувания, той каза, че в самите снимки няма нищо компрометиращо, а вижда опит за очерняне в интерпретацията и внушенията, които се правят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


325
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
260
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидер, време е да се скриеш някъде. Аман от такива " патриоти". Комплексарски плъхок.
259
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеруглу защо се правиш на светица.ОТКОЙ ДЖОБ СА ПАРИТЕ.???? дАНО МЕСТАН ТИ ГО НАМЕСТИ И НЕ МИСЛИ ,ЧЕ ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТАКЪВ ИЗМЕННИК БОЛЕН ЗА ЛИЧНА ВЛАСТ.
258
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Даниели двамата са еднакво нечитави
257
4
 
8
 
! Отговори
бг преди 10 години
ЗНАЕМ ЗНАЕМ ..........ТУРЦИТЕ СА ТИ ГИ ПЛАТИЛИ ЗА ДЕТО ИМ ЦЕЛУВАШ КРАКАТА НО СКОРО ЩЕ ТЕ ОБРЕЖАТ И ЩЕ СЕ КРЪЪСТИШ В ДЖАМИЯТА ДЕТО СЕ ПРАВЕШЕ НА ТАРИКАТ
256
1
 
7
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
Не да каже, а да покаже че е човек който прави добро за българите, защото пътят към АДА е осеян с много добри намерения и нито едно добро дело
255
2
 
11
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
Не съм похарчил нито лев държавни пари за пътувания! *******Единственото нещо което ни остана е да повярваме.
254
1
 
13
 
! Отговори
банкеръ преди 10 години
Много *** народ има по земята.Едва ли някога коментиращите тук са си задавали въпроса аджеба как така за 24 години т.н.ЕЛИТ успя да окраде целия финансов ресурс на държавата и освен всичко друго виновни няма.Ако всеки гражданин трябва да доказва парите и имотите си,както е на запад ще стане много интересно.преходът трябва да бъде ревизиран,но от чужди експерти и сме на път те да са от Турция,като през 1393г,ситуацията е подобна.Тогава Българите са ненавиждали управниците си,като сега.
253
3
 
17
 
! Отговори
ицо преди 10 години
Забрави и този цървулко когато му купуваха костюми в Бургас,че нямаше с какво да се появи на екрана на така плютата от него телевизия Скат.Бяха го измъкнали от някаква редакция по плетения му пуловер,а сега голям баровец го раздава...Абееееееее Махалюлко,ще гледаш ти парламент вече ама само по телевизията.
252
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"По думите му ГЕРБ в миналия мандат упорито са гласували срещу това той да заеме този пост, защото са се притеснявали, че ще бъде непримирим към техни реални нарушения."- Струва ми се, че няма от какво да се притесняват. Ти си всичко друго, но не и "непримирим". Просто говориш празни приказки. Като всички в онази зала.
251
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ама разбира се ,че не си похарчил държавни пари.Те са били държавни преди държавата да ви ги даде на измислената партия, сега са партийни.Не,че не може да си го позволите с парите ,които взимате в парламента. Друг е въпроса ,че там не правите нищо.
250
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не съ заяждъйти с ВОЛЕН шъ-въ-е-бъ...
249
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако не си похарчил държавни пари, значи си похарчил парите дето са ти дали под масата за да направиш коалиция с БСП и ДПС! И в двата случая си престъпник и заслужаваш оставка и затвор!
248
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А сега е време да отидете в панпорово ад да питате бойко и бившата му любов как се крадеше и откъде тая кифла има милиони и продава банки като е била с *** пожарникаро каратист мутрист и мутреса-ПАМПОРОВО АД/милионерката на БОКО
247
18
 
5
 
! Отговори
Даниел преди 10 години
Кой увеличи субсидиите за партиите?-Бойко Борисов.Кой предложи да няма субсидии?-Волен Сидеров.Е,кой е по-читав от двамата?
246
3
 
23
 
! Отговори
ицо преди 10 години
Волен е един обикновен ***,поблазнил се охолен и лъскав живот,от заобикалящи го недо....ни курвета,които и без това никой не поглежда,а той и да иска нищо кой знае какво не може да им направи.А бандата заобикалящи го *** в лицата на оня мазния кючекчия,оня със заешката фасада и разни Лаковци само му го дървят,а той се радва ли радва....
245
4
 
21
 
! Отговори
Shark преди 10 години
Не бил похарчил държавни пари значи, а! Ами добре тогава, токъде има толкова много лични пари че да си позволява тези разходи?! Да се види произхода на парите му. Мръсен предател, заради него комунисти и турци са на власт. Нагъл гном.
244
2
 
16
 
! Отговори
Рейса преди 10 години
Че ти си бедняк ве, значи си откраднал...
243
2
 
22
 
! Отговори
Ben-Adam преди 10 години
Гръмките приказки на Волен нямат никакво покритие. Те са добри за тези които обичат да ги лъжат, Целта му беше да се докопа до властта и държавната тепсия. Когато Борисов беше на власт Сидеров не беше доволен защото гушата му не беше пълна както днес. той никога не е мислил за България и българите.Глупавия народ си заслужава съдбата! Българина съди по гръмките приказки а на по делата,Чудя се на народа как позволихте този фалшив самозабравен запъртък да ви заблуди
242
4
 
16
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
Сидеров да гледа себе си и да не се оправдава с Борисов, защото в момента е два пъти по-богат от него и то си личи.
241
2
 
14
 
! Отговори
tribun преди 10 години
1,5 милиона субсидия +парите платени от БСП и ДПС още за осигурения комфорт ,тези пари не могат да се похарчат в евтини хотели и почивки в България,интересно е че само 5-6 души от Атака се възползват от тези пари.