Не съм похарчил нито лев държавни пари за пътувания!

Сидеров: "Борисов пръсна милиони да развежда певици"
Обновена: 13 дек 2013 19:06 | 13 дек 2013 19:02, Камелия Цветанова
325
Не съм похарчил нито лев държавни пари за пътувания!
Снимка: БТА, архив

ГЕРБ нямат основание да ми искат оставката като председател на комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси освен страха, че има много сигнали срещу техни основни фигури - Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Лиляна Павлова, Росен Плевнелиев. Това каза лидерът на "Атака" Волен Сидеров в Чунцин, Китай, цитиран от БТА.

Той е част от парламентарната делегация, водена от председателя на Народното събрание Михаил Миков, която е на официално посещение в Китай до 17 декември.

Още по темата
„За разлика от лидера на ГЕРБ, който похарчи 34 милиона държавни пари, за да развежда с правителствения самолет свои приятелки певици, шантонерки, футболисти, аз не съм похарчил нито лев държавни пари за пътувания, които са извън официалните", заяви Сидеров.

Според него ГЕРБ търсят повод да го отстранят от поста председател на комисията.

По думите му ГЕРБ в миналия мандат упорито са гласували срещу това той да заеме този пост, защото са се притеснявали, че ще бъде непримирим към техни реални нарушения.

Сега са намерили повод в поредната фаза на компроматна война срещу мен, смята лидерът на "Атака".

Според него причината е, че е настъпил сериозни интереси в зелената енергетика, като е внесъл поправката за таксата за ВЕИ-тата.

Тази промяна рязко намали печалбата от ВЕИ и съвсем логично очаквам да понасям и удари, посочи Сидеров.

Така той си обяснява компроматната офанзива, която по думите му се лее в медиите. Помолен да уточни дали има предвид снимките от негови пътувания, той каза, че в самите снимки няма нищо компрометиращо, а вижда опит за очерняне в интерпретацията и внушенията, които се правят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


325
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Volen e poharchil 30 000 a oshte nqma godina chakai da zapochne i toi da navliza u lai*ata posle pak shte go obsujdame shte ima volen tuk volen tam i toi shte zapochne da gi razvejda te vodi gi po rodnite im mesta za rojdeniq den ala-bala teglil i e edin k*r pone i oshte kolko takiva shte ima shte zeme da se zaobicha s turchetata ped*lcheto "oficialnite" sa vi 4 milqrda shte e istinsko chudo ako poharchite izvun "oficialnite"
219
6
 
6
 
! Отговори
123 преди 10 години
Волен не че е света вода но пък факта че бил похарчил 30000 лв да става проблем номер 1 на държавата е меко казано смешно.То разни държавни служители си раздаваха по 50000 лв премии и кво,нищо.
218
4
 
18
 
! Отговори
Nasko преди 10 години
"свои приятелки певици, шантонерки,"Сидеров, разликата е, че ти горните си ги направил "депутати", не се ли срамуваш от това, че си се обградил с толкова ***, ограничени булевардни личности....?Само сред такива се чувстваш добре, защото простия човек брани това, до което се е домогнал с Огромна Простащина, както бяха и Комунистите до 10.11.89!!Това "пръстче", за което се говори, че са ти платили парици, сега ти го вкарват полека, а ти квичиш:)))Когато ти го вкарат целия ще ревеш, магарешки!
217
16
 
5
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 10 години
До Иван-ДраганМИСЛЕНЕТО ЗА НЯКОИ И ОТ ПИШЕЩИТЕ ТУК ИЗГЛЕЖДА Е СЛОЖЕН ПРОЦЕС В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЕДВА ЛИ ЩЯХА СЪС ТАКАВА ЗЛОБА ДА СЕ НАХВЪРЛЯТ СРЕЩУ НЯКОЙ КОЙТО Е ДОКАЗАЛ ПОНЕ ДОСЕГА ЧЕ ЗАЩИТАВА НАЦИОНАЛНИЯТ ИНТЕРЕС А НЕ ЛИЧНИЯТ!
216
3
 
11
 
! Отговори
Един българин преди 10 години
Той ги харчи само в евро.
215
8
 
20
 
! Отговори
П_Петров преди 10 години
Защо да харчи държавни пари, като от Москва му плащат. Като му бутнат някой лев и от БСП и ДПС за "златния пръст" и на Малдивите може да прескочи за Коледа, пък те пак ще си откраднат от държавата. Като си купува електорат за парче пица му остават джобни, те и *** по-скъпо се продават на БСП и ДПС.
214
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз пък вярвам на Волен,че пътува със собствени средства.ЧОВЕКА СИ ХАРЧИ МИЛИОНИТЕ,КОИТО ПОЛУЧИ ЗА ,,ЗЛАТНОТО ПРЪСТЧЕ,,.
213
3
 
19
 
! Отговори
Зелена кръв преди 10 години
доста хора ще трябва да бъдат убити за да заприличаме на държава , целия този политически елит до 6то коляно потънало с годините да не кажа и вековете в политиката трябва да бъде премахната , те не са царе те са избраници от нас , но аз лично не искам такива хора да се разпореждат с богатствата на моята родина , не ми пука синя кръв ли са какви са , ще патим доживот и нашите деца също и техните от тези !
212
16
 
13
 
! Отговори
Поп Грую преди 10 години
Интересно, защо шопските соросоидно-нео-либерални медии вдигат шум до небесата за едно частно пътуване, а не си спомнят за плажа в Катар...Едно чайче от гинко билоба?
211
20
 
11
 
! Отговори
Иван-Драган преди 10 години
Това на което ставаме свидетели и на което вие не трябва да се поддавате за доброто на България е че ционистката медийна пропагандна машина се активизира за да дискредитира партия Атака която отстоява НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ И НЕ СЕ ПРОДАВА на чужди такива. В същото време Бойко се среща с американския посланник и лети до Изрел за да договори и изтъргува националните интереси в замяна на помощ за спечелването на предстоящите избори - НЕ ГО ДОПУСКАЙТЕ!!!
210
24
 
11
 
! Отговори
Иван-Драган преди 10 години
Хора я помислете малко - изведнъж всички купени, продажни медии се нахвърлят като по команда една след друга върху националистическа партия Атака по изведнъж появили се отникъде многобройни снимки които уличават гн Сидеров в съмнителното престъпление че се бил размотавал на плажа? Хайде да помислим заедно малко - чии са медиите - 97% от световните медии се държат от еврейски фирми. В америка казват богохуството че там можеш да критикуваш Бог, но не и Израел.
209
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво ги интересува китайците кирливите ризи на Боко и Сидербей. Излагат България навсякъде тези ***. Толкова ли нямаме млади интелигентни хора ами сме избрали тази пошла и крадлива ***
208
39
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще бъде несправедливо да не отбележим, че в последните години, Сидеров израстна като един мъдър и можещ политик, с когото България може само да се гордее!
207
15
 
35
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 10 години
Пет нощувки... - един апартамент - а как ревеше срещу апартамента на цветанов спечелен с честен труд...
206
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стига с тоя Сидеров бе - ще се наака вече от ядене на хайвер и пиене на вина за хиляди левове... Срамота е че такъв истърсак е в парламента и го отглеждат като фикус наистина, а сега и Мишо Влаха се оказа че го взел със себе си в делегацията в Китай - там сигурно агентите на ДС ще го следят отблизо да не изложи пак другарите...
205
2
 
12
 
! Отговори
СБНЛ преди 10 години
"Като не искаш мира,на ти секира" !!!
204
2
 
10
 
! Отговори
СБНЛ преди 10 години
"Като не искаш мира,на ти секира" !!!
203
2
 
26
 
! Отговори
Мен преди 10 години
Другари, в случай че някой е забравил - утре си е нормален работен ден и стотинките за постовете няма да бъдат с обичайните 100% отгоре за празничен труд. Другаря Кутев Ви благодари !
202
4
 
19
 
! Отговори
дребен и вреден преди 10 години
Не харесвам простотията на примата Борисов, но този ситнеж не струва и пукната пара. Борисов не се прави на ***, той си е такъв, а Сидеров играе много по-*** игра -изменник който се прави на луд. Сидеров не разбра ли че обувките на Борисов му са големи и ще трябва да се примири с мисълта че певиците не си падат по дребосъци. дребен и вреден
201
10
 
12
 
! Отговори
Kaleko Alekо преди 10 години
Г-н Антимутра,Няма смисъл.Вече на всеки стана ясно що за продажна шантонерка е Боко тиквата,който е пръснал 34 милиона за да вози с правителствения самолет певачки и *** и да спретва оргии там.. Пръснал е не лични пари,не дори партийни а наши,тоест от данъците ни.Ама Ви разбирам, иде Коледа, искате да изкарате някой лев... Цъкайте постове, пък дано ви плаща добре тиквун банкянски с откраднатите пари.