Непушачът Панчев: В парламента се пуши!

Депутатът не отрече, че е лобист на бизнеса, но и на българите
Обновена: 15 дек 2013 10:49 | 15 дек 2013 10:40,
40
Непушачът Панчев: В парламента се пуши!
Спас Панчев. Снимка: архив, Булфото

Никой не сигнализира, че дори в парламента с пуши, оплака се пред bTV Спас Панчев, депутат от Коалиция за България и един от радетелите за връщането на пушенето на закрито в заведенията.

"В закона не пише, че аз трябва да отида, да намеря пожарникаря и да му кажа, че се пуши", обясни той и не отрече че е лобист, макар и самият той да е непушач.

Още по темата

"Подкрепям три милиона и половина българи, които искат да имат право на избор. Подкрепям бизнеса, защото съм бил две години шеф в Комитета по туризъм... Това, което искам, е в тия помещения поне да има изградена вентилационна система и тези, които като мен не пушат, а щат, не щат, са в компанията, защото имат или официален обяд и вечеря, а да не се променя много законът", поясни той.

За сетен път Панчев обяви, че към настоящият момент законът и забраните не работят.

"По-добре да го променим, вместо да караме хората да го нарушават. Ние трябва да направим работещ закон", настоя той дни след като парламентът не пусна обратно дима в кръчмите.

След часове дебати в четвъртък миналата седмица БСП и ДПС гласуваха по съвест, "Атака" бяха за падането на забраната, но от ГЕРБ се обявиха против.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В МАДРИД НЯМА ДА СТРОЯТ ЕВРОВЕГАС ОЧАКВАШЕ СЕ ЗАБРАНАТА ДА БЪДЕ ЧАСТИЧНО ПРОМЕНЕНА В НЯКОЙ БИЗНЕС СФЕРИ НО УВИ СЛЕД КАТО НЯМА ПАРИ НА ПРЕРАЗГЛЕЖДАНЕ НЕ ПОДЛЕЖИ. СМЕШНИ СТАНАХА С ТЕЗИ ЗАКОНИ ДНЕШНИТЕ ПОЛИТИЦИ.
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Samo tam li?
30
2
 
4
 
! Отговори
vv преди 10 години
Гад. Заради такива като този , този парламент е смешен.
29
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поредния ***. Еми като не се спазват законите по логично е да се вземат мерки да се спазват вместо да се премахват. Значи, ако достатъчно много хора започнат да се гърмят би следвало закона против убиствата да отпадне поради това, че не се спазва...хм...е няма такава държава! Такива ни управляват, интелектоални инвалиди!
28
1
 
6
 
! Отговори
До Лакомото преди 10 години
Да речем ,че един горе долу приличен на външен вид човек ,но излъчващ много неприятна миризма влезе в заведение какво правим?. 1. Гоним човека.2.Всички наблизо стоящи се отдръпват или напускат.За подобно нещо закон и ограничения все още няма.Беше провокирано от ВИП Биг Брадър с участието на Павел Чернев.
27
2
 
3
 
! Отговори
vechno ot bsp преди 10 години
До АнонименTAM E RABOTATA CHE SH....ANATA ZABRANA SE SAZVA SAMO OT SELSKITE PRACHOVE V SELATA I MALKITE GRADOVE.
26
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е па мръзнете, кой ви кара да пушите. Наркомани.
25
0
 
3
 
! Отговори
vechno ot bsp преди 10 години
До iwanAMI AKO BQHME STANALI DUPETATI SHTQHME DA PUSHIM NA TOPLO.
24
3
 
4
 
! Отговори
iwan преди 10 години
a nie mryznem na studa
23
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ТОЙ 23"DA JIVEE ATAKA"?????XA XA XA OT KOQ LUDNICA TE IZPUSNAHA?????
22
4
 
12
 
! Отговори
! преди 10 години
"БСП и ДПС гласуваха по съвест" бреееееей, тия са се объркали нещо. Ние си ги знаем, че обикновено гласуват без никаква съвест, д**ба и ***!
21
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Te пък там са най-светлия пример за даване и следване...Мазни, ***, зли човечета.
20
4
 
14
 
! Отговори
Комунягите лобисти преди 10 години
*** лобисти пак са изпълзяли от землянките да прокарват олигархичните интереси. Предлагам да подходим по същия начин и към наказателния кодекс. Така или иначе има убийства, да ги декриминализираме и смятам ще можем да прочистим тази червена *** в парламента.
19
6
 
3
 
! Отговори
Грамотен преди 10 години
Номер 14-и. очевидно комунизмЪТ носи и неграмотност - виж се какво пишеш: "КомунизмА носи... недоЙМък... атеЙЗъм... гнеД..."
18
9
 
8
 
! Отговори
huqvei преди 10 години
Къде е сърГей дето обеща на бизнеса да премахне забраната???Едно обещание ще спазят ли тия комунисти?
17
15
 
5
 
! Отговори
Ченге преди 10 години
До Анонимен защо да ражда такива неща бе такава защото при социализма всеки българин имаше жилище и кола , защото тогава хляба бе 25 ст , защото България бе развита държава и защото всеки се чувстваше щаслив. А какво има днес има нищо. Земеделски съюз Александър Стамболийски както и БЗНС казионен винаги са били за народа
16
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Комунист = лобист.Как няма да си признава, комунист срам има ли?А закони за тях има ли?Хайде, весели празници и се радвайте на 20-те лева, с които Олигарски и Хасан ще ви купят отново.
15
6
 
21
 
! Отговори
tyo преди 10 години
И тоя ще остане в историята с изречената глупост, щом закона не се спазва, да се премахне. . Защо някой не направи така,че да бъде запомнен с нещо умно?
14
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КОМУНИЗМА УБИВА: деца, майки, родители, пенсионери, населението, надеждата, вярата, човешкото, мечтите, щастието, красотата, ценностите, доброто, просперитета, икономиката.КОМУНИЗМА СЕЕ: нещастие, болка, мързел, скръб, смърт, черни забрадки, обезверение, атейзъм, анархия, тероризъм, диверсии, манипулации.КОМУНИЗМА НОСИ: глад, недоймък, хиперинфлация, смърт, гнед, разрушение, робство, злоба, злото, АДА в себе си.
13
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нагли са до мозъка на костите. България не я чака нищо добро с тази политическа олигархия.