Отцепникът Танчев: Борисов не се справя като лидер

ГЕРБ просто търси властта, смята независимият депутат
18 дек 2013 11:00, Красимир Ангелов
112
Отцепникът Танчев: Борисов не се справя като лидер
Светлин Танчев Снимка: ГЕРБ

Бойко Борисов не може да се справи с управлението на ГЕРБ, обяви вторият отцепил се депутат от партията Светлин Танчев в интервю пред ТV7.

"Господин Борисов се опитва да прави това, което му идва отвътре, той е добър човек, но за съжаление една организация е много трудно да се управлява, особено такава голяма партия", посочи независимият депутат и уточни, че не става въпрос само за качества, а и за умения.

Според Танчев ГЕРБ се е капсулирала от останалите дясно мислещи партии в последните месеци и води политика на инат. "Анализирайки ситуацията, така излиза, че ГЕРБ търси просто властта", продължи той и посочи, че партията на Борисов е започнала да се отдалечава от идеалите и принципите, които е прокламирала.

Още по темата
"Една партия, ако иска да се развива, трябва да търси не властта, а реалното решение на проблемите на хората и това е дългосрочен успех за нея", категоричен е Танчев. Независимият вече народен представител изрази своето убеждение, че в името на националния интерес десни и леви партии могат да седнат на една маса и да договорят компромисни решения.

Бившият гербер обяви, че няма намерение да спира с политиката и посочи, че е изцяло с десни идеи. Чувствам доста подкрепа в последните няколко дни. Протегнал съм ръка към всички формации. Тепърва ще разговарям с отделните субекти и ще видим по какъв начин мога да бъда полезен, посочи Танчев.

Той не се съгласи с твърденията на неговите бивши съпартийци, че валутният борд у нас е заплашен.

"Не споделям твърденията на Борисов, че валутният борд ще падне до март. За момента няма такива заплахи.

Предполагам, че се позовава на решението на международната рейтингова агенция Стандард енд Пуърс да промени перспективата по рейтинга на България от стабилна на негативна. Това решение би се отразило на лихвите по заеми, както и на лихвените проценти по потребителските заеми, но за валутния борд няма риск. Не мисля, че към днешна дата нещата чак са толкова сериозни", поясни Танчев, който е икономист по образование.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Взе кинтите от доган, ама сега трябва да минеш през сарайте...Дупе да ти е яко бе мишок..
84
2
 
15
 
! Отговори
Танчо Светлински преди 10 години
А защо не напусна докато бяха на власт, бе ***? И веднага търчи да скимти в телевизията на Пеевскитв7, подобно на други плъхове!
83
1
 
12
 
! Отговори
от Варна преди 10 години
Кукловодите го държат с гей компромати.Снимките са унищожителни за него.Той няма полезен ход.Ще го смачкат.
82
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
TOVA MLADO KOMSOMOL4E BARJE SA VAZKA4I V POLITI4ESKATA KARIERA I KATO ZET4E NA KOMUNISKATA - GERBERISKATA VICEPREZIDEN6A 6A GO VZEMAT V MAKATA PARTIA SLED USPE6NO IZKARANIA STAJ V GERB VTORIA E6ELON NA BKP- BSP . RODI ME MAMO S KASMET TA DA STANA VICEPREZIDENSKI ZET . MA6ALA , A6KOOLSUN , AFERIM AFERISTI I MAFIOZI
81
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хахаха, нали Буда ги събираше по кръстопътищата, лесно и бързо. Хак да му е сега.
80
6
 
10
 
! Отговори
Спонги преди 10 години
Танчев е купен естествено, но не от БСП и ДПС. Не е купен и от РБ. Той е там за да лобира за легалната употреба на канабис. Това е. Сорос пръсна 10 милиона в Калифорния, но не успя. Тук ще му бъде по-евтино, но пак няма да успее с легализацията на марихуаната.
79
4
 
13
 
! Отговори
бина преди 10 години
И теб те активираха. Вече си виден мръснико.
78
1
 
5
 
! Отговори
Хапливото куче преди 10 години
До демократ - съгласен съм, Борисов - да се пречисти партията от ГЕРБ.
77
5
 
13
 
! Отговори
хм преди 10 години
Уж с десни идеи но се е накиприл като лява резба.
76
1
 
10
 
! Отговори
Биг Ша преди 10 години
лошият матриял е в повечко
75
14
 
25
 
! Отговори
Жор преди 10 години
Отцепниците нямат думата бе сюндюк. Нека сега журналистите проследят развитието му утре ще е комунист след два месеца атакист до есента ***..........и. т. н. ***.
74
11
 
29
 
! Отговори
демократ преди 10 години
Този предател си излял чувствата точно в ТВ7 - ясно ни е всичкото му "откровение". Да не би тези, които "го привлякоха" , да не се борят за власт?, та те в момента се борят и със забранени средства, със злоба и мъст, с лъжи и интриги - само и само да се докопат до властта.Какви са тези глупави оправдания от тези "двамата" дезертъори и интересчии, ние не "ядем доматите с колчетата", но правилно каза Борисов - да се пречисти партията от ГЕРБ. И в другите партии го имаше и има това "отлюспване
73
7
 
26
 
! Отговори
Адриан преди 10 години
А след отцепването му, ще напусне ли парламента, или ще продължи да си стои на държавна хранилка ...
72
24
 
19
 
! Отговори
БУДА-ла преди 10 години
Е-е-й-й, най-после един човек с правилна оценка на ситуацията! - "Анализирайки ситуацията, така излиза, че ГЕРБ търси просто властта", "че партията на Борисов е започнала да се отдалечава от идеалите и принципите, които е прокламирала."Именно това търсене на "просто Власт" ясно личи отвън. Незнам защо продължава да получава Субсидии такава партия?! Ако има протести, те трябва да са именно срещу това!
71
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чуя ли ТВ7 и спирам да чета, всичко свързано с Бареков се оказва кофа с л.***. Помним онези селяци - провокаторите, които после се оказаха негови хора. Изпишете "Провокатори господари на ефира" и ще видите какво яко клипче се появява.
70
16
 
5
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
До Иво Напротив, хората гласуват за листа от кандидати, а не за партия.... Това че избирателите на ГЕРП сте толкова интелигентни че гласувате за Бойко в градове в които той не е кандидат, та един екземпляр от вашите щеше да гласува за Бойко на кметските избори 2011 - си е лично ваш, милиционерски проблем. Едно време като напуснеш БКП, трябваше да напуснеш и работа ако за работното ти място се изискваше партийно членство - а нали уж сте против комунизма, защо се държите по комунистически?
69
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Но затова пък той се справи страхотно, особено по ТВ7. Бареков сияе.
68
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КОЙ ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА РЕШАВА ПРОБЛЕМИТЕ НА ХОРАТА-този който има власт!Другото е дрън дрън та пляс!БЕЗ власт може да решаваш проблема на хората като ги пре3веждаш на зелен светофар!Законите се приемат в НС,ако имаш МНОЗИНСТВО, ПОЛИТИКИ СЕ ПРАВЯТ в МИНИСТЕРСТВА и ОБЩИНИ!БЕЗ власт -нищо!БСП ако не е на власт 2-3 мандата всички ще се ОТЛЮСПЯТ!ХРАНИЛКАТА НА ДС И БКП Е ОБШИРНА-БАН,БНБ,МИНИСТЕРСТВА,БАНКИ/нищо че са чужди/ОБЩИНСИ и ДЪРЖАВНИ ДРУЖЕСТВА,все губещи/от кражби/даже и чистач в у-ще пак връзки
67
6
 
14
 
! Отговори
Гражданин преди 10 години
"Една партия, ако иска да се развива, трябва да търси не властта, а реалното решение на проблемите на хората и това е дългосрочен успех за нея" - Защо не се застане зад тези стойностни думи, казани от г-н Танчев (всъщност, не е толкова важно кой го е казал, в този случай), а отново се получава познатото замерваме с *** и помия между гербери и антигербери, между един лагер (или клика, групиравка и т.н.) и друг такъв?!
66
13
 
23
 
! Отговори
петко преди 10 години
Тоя пааа, палячоооо. Зависим и продажен тип. Личи си дори и по мазната му муцуна. Ще ми обяснява за "лидерски качества"... К'ви лидерски качества беее, мамин златен? 2 мандата депутат, а сме чували само за далаверите на *** и лобистките ти закончета. С гордост можеш да застанеш в графа използвано контрацептивно средство. Ашколсун, аферим, машаллах :)