България вън от ЕС и НАТО, Русия да ни защитава!

Хора на Сидеров свалиха европейското знаме от пилоните пред НДК
791

Снимка: Булфото

Лидерът на "Атака“ Волен Сидеров отново поведе симпатизантите си на протест.

Този път обаче преди началото на митинга привърженици на партията свалиха знамето на ЕС от пилоните пред НДК. 

Излизане на България от НАТО и Европейския съюз (ЕС) поиска Сидеров по време на шествието по случай Трети март.

Огромен брой полицаи ескортира привържениците на партията в центъра на София, съобщи БНР.

Според Сидеров българското общество трябва да се подготви за излизането от ЕС, който съвсем скоро ще се разпадне.

"Девет години след влизането ни в ЕС, ние виждаме ясно, че това е една измама. България не стана по-богата, България не стана по-развита, не стана по-защитена във военен план. Днес ние сме застрашени от огромно мнозинство мигранти, които още не са тръгнали. Запомнете ми думата, те още не са тръгнали, тоест не са ги пуснали. Европа в момента е парализирана", отсече той

По време на речта си пред сградата на представителството на Европейската комисия лидерът на "Атака" поиска страната ни да влезе в Евразийски съюз, където да бъде защитавана от Русия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


791
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
363
0
 
5
 
! Отговори
няма място за всичко преди 8 години
1552 Иван Грозни унищожава Волжка България. Във войните си с Турция, руснаците отвличат десетки хиляди българи за крепостни. Русия е против създаването на Екзархията в 1870. Плащаме войната 1878 с 32 т. злато. Русия е против Съединението и изтегля офицерите си преди войната със Сърбия. Детронира княз Батенберг, искащ независима България.Убиват Стамболов водил независима политика! Напада ни през 1916 и е бита от ген.Тошев и ген. Колев в Добруджа. Организира и плаща взрива за църквата Св.Неделя 19
362
0
 
7
 
! Отговори
факти преди 8 години
През 1552 Иван Грозни унищожава Волжка България. Във войните си с Турция, руснаците отвличат десетки хиляди българи за крепостни. Русия е против създаването на Екзархията в 1870. Плащаме войната 1877/78 с 32 тона злато. Русия е против Съединението и изтегля офицерите си преди войната със Сърбия. Детронира княз Батенберг, искащ независима България.Убиват Стефан Стамболов водил независима и само в интерес на България политика! Напада ни през 1916 и е бита от ген.Тошев и ген. Колев в Добруджа. Организира метежа от септември 1923 и плаща взрива за църквата Св.Неделя през април 1925. Москва измисля
361
0
 
6
 
! Отговори
5 века ни защитаваха преди 8 години
Не свободата на България, а Цариград и Проливите са била целта на царска Русия. За това по късно от името на нацията Иван Вазов пита:О, руси, о, братя славянски,защо сте вий тука?Защо стедошли на полята балканскинемили, неканени гости?Ген. Тошев свидетелства: Разпалените офицери и войници бяха готови да се бият даже с ангелските легиони, дошли да нагазят отечествените предели - нещо, което те потвърдиха още в първите дни на войната в боевете при Добрич, когато видяха руснаците с румъните бясно се втурнаха срещу съединените врагове и им нанесоха първата славна победа
360
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
цитат от Захари Стоянов:Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г. Раковски, Л. Каравелов, В. Левски, Хр. Ботйов, А. Кънчев, П. Волов, Г. Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския.
359
0
 
1
 
! Отговори
обективен преди 8 години
До укра, Смятай- по твоите думи излиза, че тези изброените са били големи нещастници, с изключение на тариката Стамболов де! За какво са се борили толкова време, че и живота са си дали- по твоите думи не става ясно!
358
1
 
3
 
! Отговори
укра преди 8 години
Продажната пета колона на Русия е в основата на целият криминален преход през тези 26 години. И всичко сочи, че достатъчно честни българи вече са осъзнали тази истина. Те трябва да поемат бъднините на страната и да изритат в канализацията вкопчилите се със зъби и нокти за властта престъпници слугуващи на чужди национални интереси, на Москва.
357
3
 
3
 
! Отговори
укра преди 8 години
"Турция е съсед с голяма сухопътна и морската граница. Турция е военен съюзник. В Турция имаме няколкостотин хиляди безплатни български посланика. Хора, родени в България, които милеят за нея. Хора, които никога нищо лошо не са направили или помисляли за България. Но комунистите и престъпната ДС, които ги прогониха, не могат да живеят без да сеят омраза. Това е единственият начин да потискат комплексите си за вина, ако изобщо я осъзнават. "-Иво Беров
356
4
 
6
 
! Отговори
укра преди 8 години
"Турция не ни е никакъв неприятел, Турция ни е приятелска и съюзническа страна, имперска Русия обаче е най-големия враг и душманин на България. Чети нашите борци за свобода, чети какво са писали и казали по този въпрос Раковски, Ботев, Левски, Захари Стоянов, Стамболов, всички, дето са обичали България, все това са казвали и писали, предупраждавали са ни те, милите, ала кой да ги чуе или прочете. А пък вий, промосковските радиоточки, повтаряйте в захлас" Иво Беров
355
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре казано:"Русия се държи като пияница в градски транспорт. С мръсни, изпокъсани дрехи, изцапан от повръщано, с фас устата и голяма тояга в ръка.Тормози пътниците, преджобва ги за пари и цигари, опипва жените, не разрешава на хората да слизат на спирките защото НЕ СА ИСКАЛИ РАЗРЕШЕНИЕ. Когато го помолят да се държи прилично и да не закача пътниците отвръща Няма да позволя да ме унижавате, няма да ме поставите на колене. Вие не ме уважавате". Ето това е Русия в момента. Ето това защитава"
354
0
 
3
 
! Отговори
обективен преди 8 години
До 476, никога не съм плюл по България, няма и да плюя! По управниците на България си позволявам често да плюя! То за всеки фен на "коритото" и за иво-инжовците когато съобщаваш факти, неудобни за тях и западните им господари - веднага те обвиняват в русофилистия!
353
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Обективен, *** в афера и започни да хвалиш Русия, а за сметка на това да плюеш Бъргария и аз ти обещавам, че думица няма да ти бъде изтрита! Можеш да използваш епитети като овци, кози, ***, ***, не сте народ, да живее Гърция и подобни. Бегай бързо да си начешаш русофилията.
352
1
 
0
 
! Отговори
обективен преди 8 години
Браво и продължението на коментара са ми изтрили ***! След това нямало цензура в България- айде бегайте!
351
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Киевска Рус не е основана от никакви шведи, нашите хора са я основали. Още повече, че имат поредица от династични бракове с българки от Дунавска България и реално много голям процент българска кръв в себе си.Не сте ли забелязали, че украинският език е по-близък до българския от руския?
350
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То добре да се пазим сами, но лично ти каква военна подготовка имаш? Имаш ли представа какво се прави, ако се обяви военно положение? Ако ни нападнат - с какво ще се защитаваме, освен с евентуална жива сила?Заради членството ни в НАТО в момента реално сме изцяло беззащитни.
349
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя *** съвсем е изкукал. Каква русия, кви пет лева , трябва да се пазим сами.
348
4
 
2
 
! Отговори
укра преди 8 години
Самите руснаци си признават 300 години татарско робство-угро-финските племена-одмурти и мордовци биват завладени от татарите на Чингиз хан и след години трите етноса-славяни,фини и татари се смесват,открадват името Рус от Украина и започват да се наричат руснаци.Пиянството им е наследство от фините а манталитета и китайските физоономии-от татарите.*** и ушанките-също от татарите.
347
1
 
3
 
! Отговори
обективен преди 8 години
До укра, Чингиз хан докарва славянски племена- е те това е голям виц! Финландците в Русия сигурно пък идват заедно с викингите! Укра, вземи се скрий, че ставаш смешен- финландци и угро фини не са точно едно и също нещо! В противен случай излиза, че руската народност и финландската такава са много близки, понеже руснаците днес са сложна смесица от угро-фински и славянски етноси!
346
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** са като лудитe - нямат умора!
345
4
 
2
 
! Отговори
укра преди 8 години
Киевска Рус е основана от шведи-затова украинското и шведското знаме са еднакви цветове.Чингиз хан докарва първите изостанали славянски племена след 1240 година,по късно те се смесват с финландски племена и татарите и така се получават днешните руснаци-смесица с татарски манталитет.
344
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
малийййй тоя обективния изкара рубли като за волга нов модел бе!