България вън от ЕС и НАТО, Русия да ни защитава!

Хора на Сидеров свалиха европейското знаме от пилоните пред НДК
791

Снимка: Булфото

Лидерът на "Атака“ Волен Сидеров отново поведе симпатизантите си на протест.

Този път обаче преди началото на митинга привърженици на партията свалиха знамето на ЕС от пилоните пред НДК. 

Излизане на България от НАТО и Европейския съюз (ЕС) поиска Сидеров по време на шествието по случай Трети март.

Огромен брой полицаи ескортира привържениците на партията в центъра на София, съобщи БНР.

Според Сидеров българското общество трябва да се подготви за излизането от ЕС, който съвсем скоро ще се разпадне.

"Девет години след влизането ни в ЕС, ние виждаме ясно, че това е една измама. България не стана по-богата, България не стана по-развита, не стана по-защитена във военен план. Днес ние сме застрашени от огромно мнозинство мигранти, които още не са тръгнали. Запомнете ми думата, те още не са тръгнали, тоест не са ги пуснали. Европа в момента е парализирана", отсече той

По време на речта си пред сградата на представителството на Европейската комисия лидерът на "Атака" поиска страната ни да влезе в Евразийски съюз, където да бъде защитавана от Русия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


791
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
383
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Османското правителство отхвърля Лондонския протокол на Великите сили с предложения за реформи в Османската империя. В отговор на 12/24 април 1877 г., с издаден в Кишинев Манифест на император Александър II, Русия обявява война на Османската империя.
382
0
 
1
 
! Отговори
ukra преди 8 години
А Шишман наистина е водил войските си кон до коня, мила моя майно льо, юнак до юнака. Само че не срещу турските завоеватели, а на тяхна страна. Шишман е водил кон до коня, мила моя майно льо, юнак до юнака, срещу враговете на султана анадолския род на Караманите. Защото е бил негов васал. А как се е държал Шишман при няколкодневната обсада на Търново, по-добре да не знаете. Както е рекъл Един: Аз още много мога да ви разкажа, ама можете ли го понесеВсъщност най-упорита, най-продължителна и най-юнашка съпротива срещу турците са оказали албанците. Това също е слабо известно, обикновен
381
4
 
6
 
! Отговори
ukra преди 8 години
Обстоятелства, които би трябвало да припомнят друго едно робство под което попадат българите. Робство в истинския смисъл на думата. Робство, при което робите не са имали право нито до говорят, нито да мислят, нито да разсъждават, нито да се сдружават, нито да пътуват, нито да вярват свободно в Господа-Бога, нито свободно да възпитават децата си дори.Защо ли за това робство никой не говори? Защо ли не се празнува тържествено освобождението на България от българското комунистическо робство? Може би защото си е наше. Българско и родно.
380
2
 
6
 
! Отговори
Морски преди 8 години
Рано или късно Бойко Борисов народа ще го свали от власт и този път ще е окончателно.Не може и не бива държава от ЕС да е управлявана от мафиот и наркоразпространител!Атаката продължава!
379
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Обективен", чети повечко. Всички битки които са водили османците са документирани. Документирани са съюзниците им както и противниците им. Чети, чети, чети. Сега ще се изненадаш, че и Крали Марко, този възпят бабаит също е бил османски васал. Чети! Само това ще ти помогне да не те мислят за форумния шут.
378
4
 
2
 
! Отговори
обективен преди 8 години
До 497, А ти след колко време искаш да е освобождението? След 100 години ли? Ще те свена нещо- без флот Русия трудно ще превземе Цариград и проливите, особено пък след като Англия и Франция не одобряват това! Истината е, че Царска Русия влиза в тази война без ясна представа какви точно цели преследва в нея, но пък точно тази всъщност не много смислена война довежда до "пръкването" на Третата Българска държава на бял свят!
377
3
 
2
 
! Отговори
До 497 преди 8 години
Ами има. Всеки един подрастващ атакист ще ти каже, че това не е вярно. Руснаците все им е тая за проливите, те са дошли да освободят изтерзания българин. Освободили са го от всичко каквото е имал. ПОБЕДА АтАкА, пОбЕДа аТаКа
376
3
 
2
 
! Отговори
обективен преди 8 години
Ето това е- ново 20, българските владетели доброволни се влели във великата Османска Империя! Пък битките, които са водили българите срещу османските турци са чиста историческа измислица! Това,явно , ще е историята , която ще учат нашите деца!
375
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има ли някой който да си изкриви душата грешна продадена за копейки и да каже някакси че този факт неуспорим не е верен ?Не свободата на България, а Цариград и Проливите са била целта на царска Русия.За това и са ни "освободили" в кавички след 500 годиниСамо продажник бе нарекъл това освобождение след 5 века
374
0
 
5
 
! Отговори
укра преди 8 години
Малко преди да падне под турско всъщност не имало България а десетина феодални болярски владения,повечето от които доброволно са се присъединили към турците .А Иван Шишман е воювал с цялата си войска като съюзник на султана срещу сърбите-кон до коня мила моя майнолио.Това е жалката истина.
373
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До украцитат от Захари Стоянов:Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г. Раковски, Л. Каравелов, В. Левски, Хр. Ботйов, А. Кънчев, П. Волов, Г. Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския.
372
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В момента на падане под османско България на практика я е нямало. Била е разпокъсана на четири части изпаднали в междуособни войни по между си. Добре е да се чете повечко за да не изпадаш толкова често в смешни и конфузни ситуации когато си сред по-ерудирани .
371
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До да живей Българияруснаците не са ни освободили , а Беринският Договор , който ги изгонва от България. Второ - ние можехме да се освободим от турците , ако руснаците не унищожиха българските духовни и революционни водачи.По искане на подлият граф Игнатиев, за искане независимост на БПЦ и разваляне по този начин на руските планове на Балканите, българските духовни , църковни водачи са заточени в Диарбекир.По Искане на графа Игнатиев, Левски е осъден от специален турски съд с двама назначени от игнатиев съдебни заседатели, с което графа подсигурява обесването на Васил Левски
370
3
 
0
 
! Отговори
обективен преди 8 години
Укра, малко преди да падне под османско иго, България е била една от най-могъщите държави в Европа! С този факт наясно ли си? След освобождението къде сме? След освобождението по българските земи реално живеят толкова българи, колкото и 5 века по-рано- тоест около 2-3млн.! За какво увеличение и развитие изобщо говорим?
369
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хомоактивен, ОИ е наследник на византийската империя както и тя самата е наследник на римската и Византия е име дадено и много по-късно. Ти тези неща няма как да ги знаеш защото не си чел достатъчно което е видно от глупостите които дращиш тука.
368
0
 
6
 
! Отговори
укра преди 8 години
Всъщност, в никакъв случай не можем да упрекваме Русия, че е преследвала личните си имперски интереси. Това, което е много гнусно, е манипулацията, че Русия е освободителка и наведената коленопреклонна русофилия на някой българи, за които руските имперски интереси са много по-важни от тези на България. Независимо дали став дума за Царска Русия, комунистическа Русия или посткомунистическа Русия. А за това основна роля играе изкривяването на историята от всякаква пасмина псевдоисторици като Драгомир Драганов, Божидар Димитров, Искра Баева все отбор комунисти, манипулиращи цели поколения в
367
0
 
1
 
! Отговори
укра преди 8 години
Времето от 15 до 18 век, а и след това, е било време на войни. Из цяла Европа са се водили войни. Без прекъсване Не се побират в читанките, толкова са много. И хората са измирали. От войни, глад и болести най-вече чума.През всичките тези векове българите не са ходили на война. Не са умирали от глад по нашенско гладни гробища няма. Чумата е косяла най-вече градовете, българите са живели по селата.И са се увеличавали по брой.
366
2
 
7
 
! Отговори
укра преди 8 години
Българските възрожденци са се борили срещу враговете и поробителите на България-Турция и Русия.От тез двете много по опасна е била Русия,тъй като е била по жестока и изостанала (тя и до днес си е такава)Те са били българофили.
365
0
 
4
 
! Отговори
да живей България преди 8 години
ДЯКОНА ЛЕВСКИ Е ПИСАЛ ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА ДЪРЖАВАТА СМЪРТ
364
2
 
6
 
! Отговори
фактите преди 8 години
Москва измисля "македонска нация". Нейния слуга Г.Димитров подписва обезбългаряването на тази наша земя и даването и на Югославия