България вън от ЕС и НАТО, Русия да ни защитава!

Хора на Сидеров свалиха европейското знаме от пилоните пред НДК
791

Снимка: Булфото

Лидерът на "Атака“ Волен Сидеров отново поведе симпатизантите си на протест.

Този път обаче преди началото на митинга привърженици на партията свалиха знамето на ЕС от пилоните пред НДК. 

Излизане на България от НАТО и Европейския съюз (ЕС) поиска Сидеров по време на шествието по случай Трети март.

Огромен брой полицаи ескортира привържениците на партията в центъра на София, съобщи БНР.

Според Сидеров българското общество трябва да се подготви за излизането от ЕС, който съвсем скоро ще се разпадне.

"Девет години след влизането ни в ЕС, ние виждаме ясно, че това е една измама. България не стана по-богата, България не стана по-развита, не стана по-защитена във военен план. Днес ние сме застрашени от огромно мнозинство мигранти, които още не са тръгнали. Запомнете ми думата, те още не са тръгнали, тоест не са ги пуснали. Европа в момента е парализирана", отсече той

По време на речта си пред сградата на представителството на Европейската комисия лидерът на "Атака" поиска страната ни да влезе в Евразийски съюз, където да бъде защитавана от Русия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


791
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
343
4
 
4
 
! Отговори
укра преди 8 години
Англия и САЩ са бомбардирали България за да спрът кланетата извършвани от БГ армията в Сърбия,Македония,Албания и Гърция-над 40 хуиляди избити партизани и цъвилни.Пишете в Гугъла "Драмско въстание" и почнете да учите история.
342
6
 
6
 
! Отговори
обективен преди 8 години
Ньойски мирен договор, след като руски представители изобщо е нямало на Парижката конференция и при подписването на същия този договор!До 458, Ти имаш две гънки на мозъка- едната ти е за равновесие, а другата да попиваш всичко от манипулативните медии! Пък що се отнася до Русия- каквото повикало такова се обадило явно! Самите руснаци в края на миналия век се бяха оставили на благоразположение на западняците и видяха сами докъде я докараха! Сега поне имат едно на ум и едва ли ще повторят грешкт
341
6
 
4
 
! Отговори
обективен преди 8 години
До 457,Е и, мнението ми за Сталин неведнъж съм казвал, че е негативно! Впрочем мнението на Путин за Сталин също далеч не е позитивно! Само, обаче не ми е ясно каква точно заплаха е представлявала България за Великобритания пък и особено за САЩ, че да бъде бомбандирана от последните?То че русофобите навсякъде търсите негативната роля на Русия спрямо България- е ясно! Наскоро гледах предаване където разни разбирачи обсъждаха ролята на Русия при подписването на пагубния за БГ.. следва продължение
340
6
 
17
 
! Отговори
dp преди 8 години
С тия напъни Сидеров ще ограничи подкрепата си до един автобус умствено изостанали, предида запее просъветската песен имаше и някака реална подкрепа.
339
0
 
3
 
! Отговори
да преди 8 години
Киевска Рус била основана от украинци, защото.. нали днес Киев е столица на Украйна.. и те мало умните с това я свързат
338
2
 
3
 
! Отговори
обективен преди 8 години
До 450, Това е поредното изкривяване на историята, сътворено от пишман-историците! Първата столица на т.нар. Киевска Рус за твое сведение е град Новгород(днешния Велики Новгород), намиращ се в Русия! Впоследствие столицата е преместана в Киев, основно във връзка с по- добрите климатични условия там! Впоследствие, по време на татаромонглските нашествия, Киев е сринат със земята, а руснаците там мигрират на север, където е по-спокойно за живот по тези времена, въпреки суровите климатични условия!
337
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не ми пука за Чърчил.Да ви напомня за колета изпратен на лорд Дизраели изпратен от Стара Загора след кланетата извършени там от турските зверове насъскани там от същия този лорд. Сещате ли се за съдържанието на колета? Толкова за англо-еврейската любов към нас. ... И се чудя за нашата прочута толерантност!
336
2
 
2
 
! Отговори
обективен преди 8 години
До 448,Така е, прав си! Сигурно и англо-американските бомбандировки на София и други български градове също са измислица на комунистическо-русофилската пропаганда!
335
6
 
2
 
! Отговори
обективен преди 8 години
Пък и като цяло, аз не съм против украинците, а против малоумния начин, по който бяха изиграни от "шепа" платени и предварително подготвени провокатори! Нещата, обаче рано или късно ще си дойдат на мястото! Особено като гледам тези от хунтата как "кадърно" управляват!
334
4
 
2
 
! Отговори
обективен преди 8 години
Народност украинци има точно толкова, колкото има и народност македонци! Финландците и поляците са съвсем друга бира!
333
4
 
2
 
! Отговори
обективен преди 8 години
До да,те не само, че тези последните не са воювали с Труция, ами и доста от турските офицери са с английски и френски произход! Нещо повече- след кримскта война тези двете- противни за мен държави са заставили Русия да унищожи фолта си в Черно Море, което допълнително е усложнило войната за руснаците! Чърчил- "Държава на име България не трябва да съществува."!
332
7
 
7
 
! Отговори
Спонги преди 8 години
Сидеров разчита на първосигналните лузъри. Чястото на България е в ЕС и НАТО.
331
4
 
1
 
! Отговори
обективен преди 8 години
До анонимен 434,Пак повтарям- про времето на тази война такава държава Украйна е нямало! А колко македонци е имало в българското опълчение- можеш ли да кажеш? Разликата между украинците от Одеска и Херсонска области и руснаците е същата както между македонците и българите!
330
2
 
2
 
! Отговори
да преди 8 години
тая глупост, която от известно време се върти в пространството става банална - Русия е гонила своите интереси, а не нашето освобождение-и така да е-кой друг дойде да ни помага? англичаните и французите ли дойдоха да воюват с турците
329
4
 
7
 
! Отговори
обективен преди 8 години
Пък излиянията на Сидера изобщо не ме интересуват- не му вярвам и това си е!
328
2
 
2
 
! Отговори
обективен преди 8 години
Фобчета, при условие, че руснаците не са били почнали Руско-турската война от 1877-78г.,за спечелването на която съществен принос има и българското опълчение, то този тарикат Стамболов щеше да управлява айде да не казвам какво!До укра,Държавата Украйна е също толкова измислена, колкото и Македония, че дори и повече- понеже държава Македония е имало все пак преди около 2000години, а държавата Украйна, като самостоятелна такава, се появява за първи път, на картата на света, в края на 20-ти век!
327
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
... Eла да си прибереш вересиите...
326
13
 
8
 
! Отговори
антиседераст преди 8 години
АТАКА. Победа за свободна България. Ще гласувам само за АТАКА.
325
8
 
7
 
! Отговори
укра преди 8 години
Нито миналото ,нито бъдещето на България е свързано с Русия.Ние даже не сме славяни-тракийци сме.А руснаците също не са славяни-татари-финладци-славяни.Славяни са само 20 %.Само езика ни е славянски-това не ни свързва много.Руския манталитет е съвсем друг.
324
12
 
17
 
! Отговори
укра преди 8 години
Русия никога,никога не е освобождавала България-това са безкрайни опити да превърне България в руска губерния.Успя през 1944 година и за 45 години ни върна с 200 години назад и развъди в България зловредна пета колона от русофили.