"Оскарът" го доказа: Лео ди Каприо е социалист…

Михаил Миков цитира големия актьор от нощта на церемонията
5 мар 2016 19:17,
126
"Оскарът" го доказа: Лео ди Каприо е социалист…
Снимка: БСП

Лидерът на БСП Михаил Миков намери доказателство за силата на левите идеи в нощта на "Оскарите" миналата седмица.

Пред форум на млади социалисти в Сливен шефът на столетницата обяви, че лявото е модерно и има своето бъдеще. Като пример той посочи речта на Леонардо ди Каприо в нощта на връчването на "Оскарите".

Още по темата
Миков разкритикува българските медии, че не са я отразили добре. Затова той припомни част от нея на младежите и заключи, че думите на Лео показват неговия ляв политически характер и могат да бъдат стимул за младите социалисти:

"Трябва да подкрепим световните лидери, които не защитават големите замърсители и мащабните корпорации, които говорят от името на цялото човечество, местното население и на милярдите хора в неравностойно положение, които ще бъдат най-засегнати от климатичните промени, на децата на нашите деца и на хората, чиито гласове са били заглушавани от политиката на алчността".

След като цитира големия актьор, Миков обясни на младите социалисти, че трябва да потърсят новата сила на левицата. "Тя може да дойде именно от вас, от младите", каза той.

Миков обясни на младежите, че в последните дни четирима апологети на дясното са предложили манифест, който проповядва, че няма ляво и няма дясно. Той припомни, че до сега АБВ е говорела така, за да обоснове влизането си във властта. По думите му, когато от дясно се говори за промяна на статуквото, трябва да се зададе въпроса "защо?". Според него това е само за смяна на персонажите, но не и на политиките.

Лидерът на БСП припомни, че докато това се случва, парламентът е отхвърлил предложението на левицата за повишаване обезщетението за деца от 1 до 2 години до размера на минималната работна заплата, което е щяло да струва на държавата едва 19 млн. лв.

Миков обяви и че ГЕРБ са се провалили в президентската институция. "За този провал отговорност носи не Росен Плевнелиев, не Маргарита Попова, а ПП ГЕРБ", заяви още лидерът на левицата.

Той обвини управляващите, че се отказват от двамата си министри, които са издигнали до постовете президент и вицепрезидент. Миков разкритикува и президента, че е излязъл от конституционните си правомощия, като е заемал страната на дясната политика, и вместо обединител – е бил разединител на нацията, включително с антируските си позиции
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
5
 
7
 
! Отговори
Ян преди 8 години
За обезщетението за деца е прав "комрад" Михов, то си пролича кои партии са анти-български и кои са про-български в това гласуване. Тези които гласуваха ЗА са Атака, Патриотичен Фронт и БСП.
55
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 29Ми например на някакъв си мух.льо ген. Владир Вазов и четирите му сина са умъртвени по обособено жесток начин в комунистически концлагер. На тая гнусната капиталистка баба Тонка Обретенова, дето си е позволявала да го крие терориста Левски, дъщеря ѝ и зет и също умират в лагер.Прав си - само престъпници и изро.ди е имало в тези лагери. Е, да не забравяме - и самите затворници.
54
1
 
5
 
! Отговори
До iliya преди 8 години
Еви си ти твоята,но първо водките- не забравяй да си ги кръкнеш за приспивателно,и моля те не качвай кръвно заради пенявенето,което му удари тая вечер!
53
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поради ширещата се корупция по всички нива на държавата,парламент,президент и премиер са безсмислени.Във тази корупционна среда всякакви реформи са безмислени.
52
1
 
5
 
! Отговори
До iliya преди 8 години
Ами ти,като се преглеждаш при нея да не би да си прокопсал? Остави жената на мира и не намесвай името на достоен специалист с твоите пиянски изцепки,ами *** на софрата при Миков и му ударете по една-две водки без мезе,та да хване "дикиш" и отивай да спиш!
51
5
 
7
 
! Отговори
Тончо преди 8 години
Господин Миков,от безработица,наркомания и педерастиния не се гради социализъм.След 1000 години може и да стане,но не се знае.
50
1
 
5
 
! Отговори
До iliya преди 8 години
Каквито и суперкомпютри или междупланетни суперсовалки да сме имали при комунизма,комунистите всичко откраднаха за себе си- ти мислич,че са оставили нещо на България ли???? Е-ееххххх,наивнико-ооо,жалим ти душата!...
49
1
 
11
 
! Отговори
Божил преди 8 години
Не се карайте,дружковци- основателите на комунизма отдавна врат в казаните на Ада и дяволите пач-а си правят от ушите на Ленин,Маркс и Сталин,а Миков никога няма да отиде там,понеже не е комунист!
48
1
 
14
 
! Отговори
Сашо преди 8 години
"Оскарът" го доказа: Лео ди Каприо е социалистМиков спри бе човек, спри да пиеш, виж как се излагаш, то и Бил Гейтс има 70 милиарда долара, дарява много, НО НЕ Е СОЦИАЛИСТ.
47
0
 
7
 
! Отговори
Божил преди 8 години
Не се карайте,дружковци- основателите на комунизма отдавна врат в казаните на Ада и дяволите *** си правят от ушите на Ленин,Маркс и Сталин,а Миков никога няма да отиде там,понеже не е комунист!
46
1
 
12
 
! Отговори
я па тоя преди 8 години
мИшо пак е на 5 водки
45
2
 
5
 
! Отговори
До iliya преди 8 години
Най-важното не се сещаш,Илия- в кои сметища сега събира ръждата този "суперкомпютър"!
44
4
 
8
 
! Отговори
до до iliya преди 8 години
Aaaa,сега се сещам защо на всеки ъгъл дебнеха японци и американци за да откраднат супер компютъра,който сме правили за СССР.Такава тъпотия не бях чел от години.
43
4
 
9
 
! Отговори
До iliya преди 8 години
В немотия до 1944 г. живееха най-вече мързеливците,а такива в България имаше много малко тогава! По същото време немотията на турците,испанците,италианците,гърците и ирландците бе в пъти по-голяма от нашата,да не говорим за онази в Съветския съюз,на който страната ни през 1921-22 г. прати хиляди тонове храни,за да спасява ограбеното от комунистите население от гладна смърт и от настъпилия по тази причина канибализъм!
42
1
 
12
 
! Отговори
ШибиРиби преди 8 години
Аре напрайте го тоя uдuoт декан на някой лозаро-винарски факултет поне децата да научат нещо.
41
1
 
11
 
! Отговори
ляв атакист преди 8 години
жалкият диалектик миков докарва от зад океана доказателства чи дясната му партия има нещо общо с лявото ха ха ха
40
2
 
13
 
! Отговори
До iliya преди 8 години
През 1939 г. България била на 15-то място в света по степен на икономическо развитие и на светлинни години по-добре от страни като Испания,Турция,Швеция,Гърция,Италия,Ирландия и Норвегия! Вижте я сега,след близо 70 години социализъм-глупизъм-клептоманизъм до къде стигна: турците са на светлинни години пред нас,да не говорим за презираните от всеки Българин до 1944 г. гърци!
39
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хората научиха,че могло да взимаш заплата без да работиш по времето на комунизма. Между 1960-1990 г. безработица нямаше- дори сакатите се водеха някъде на заплата,без на практика да работят нищо! Футболисти,партийни секретари,циг-ани и "сие" се водеха на щат,нищо не работеха но заплати взимаха и това много им се услади. Веднъж научени да ядат и да взимат даром (т.е. да крадат) в рамките на 2-3 техни поколения,цигите и хомонистите никога вече няма да поискат да работят,докато тоягата не заиграе!
38
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БСП не е БСП! Да е чул някой, да е прочел в програмата им, че в парламента ще работят за връщане на социалиазма, за националицация? Само лъжеха бабите, ама и те вече не им вярват.
37
2
 
12
 
! Отговори
наздраве преди 8 години
Само че нито БСП, нито Миков са с леви идеи.Тяхното верую е единствено личната изгода и *** фрази.