Това е махленска свада на кандидат-зет с бивш затворник!

Защо не арестуваха тези на свиждането, пита Борисов
Обновена: 9 юни 2016 12:37 | 9 юни 2016 12:36,
251
Това е махленска свада на кандидат-зет с бивш затворник!
Снимка: Булфото, архив

Една махленска свада на кандидат-зет с бивш затворник. Пореден инцидент за паркомясто. Така определи премиерът Бойко Борисов пред журналисти престрелката в Слънчев бряг снощи, предаде Агенция "Фокус".

"Това, което мога да кажа е, че намирам по-късните действия на МВР за грешка. Сутринта извиках министър Бъчварова, тя сега отива в Бургас, дори отложи пътуването си за Европейския съвет на вътрешните министри", коментира Борисов.

"Единственият въпрос, който имам е защо пред болницата не бяха арестувани тези, които дойдоха – на свиждане ли, на какво ли, не ги знам? Иначе всичко останало като действие е правилно", каза още Борисов.

Още по темата

Премиерът коментира още, че се надява в рамките на днешния ден да бъдат задържани всички участници в престрелката.

"Знаете много добре, че задържан убиец много рядко се случва. Ние сме наситили там със сила и средства. Въпреки че сме унищожили материалите, които имат в заведението, съседните камери са иззети, така че се надявам още в рамките на днешния ден да бъдат задържани всички участници", заяви Борисов.

От думите му стана ясно още, че таксиметровата компания на дъщерята на Митьо Очите, е била проверявана в началото на месеца.

"С такива усилия успях да върна руските туристи, да докараме румънски туристи в България, да се очаква толкова добър сезон и някакви махленски биячи да ходят да си решават въпроса... с брадви", разгневи се министър-председателят.

По повод информацията, че престрелката е била заради рекет, той коментира: "Аз разбирам желанието това да се тиражира, но то не е факт в този случай. Кандидат-зетът е влязал в спор със собственика на заведението за парко място".

Той припомни, че преди седмица бяха задържани близо 15 души при акция в Бургас. "Това, което мога да им обещая сега е, че съм изпратил и данъчните наред с всичко полицаи, и няма да има луксозен автомобил без данъчна проверка за целия сезон, който влезе в Слънчев бряг. От сега ги предупреждавам", увери Борисов.

Той изрази надежда, че командироването на толкова много полиция ще "спаси" Слънчев бряг.

Още снимки от местопрестъплението и ареста на заподозряните вижте в галерията по-долу.

Снимка: Булфото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
0
 
15
 
! Отговори
Тико преди 7 години
Абе кой те пита колко туристи си бил докарал бре Боко - те полицаите те отсвириха, камо ли мутрите ще цепят басма
162
0
 
56
 
! Отговори
Павел преди 7 години
Баси махленската свада, целия район в гилзи, отсрещните заведения и нон-стопи надупчени...50 човек участвали...Кой с пищов, кой с брадва, всичките с бронежилетки! Абе , Боце!
161
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
най-вероятно ОЧИТЕ е информатор на полицията,затова са толкова загрижени за него...
160
1
 
31
 
! Отговори
Петърчо преди 7 години
Махленска свада и в същото време нов заем от 1,2 млрд. Имали някаква връзка?
159
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Неадекватността на Борисов и Бъчварова доказва тяхната съпричастност към престъплението,те също трябва да бъдат распитани
158
0
 
28
 
! Отговори
градска мобилност преди 7 години
Какво ти парко място гражданина с бронежилетката се е возил в градския транспорт с билетче от левче вместо от 1.60 лв. и е попаднал на 10 контрольори.
157
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДИМИТЪР ЖЕЛЯЗКОВ - ПРЕЗИДЕНТ !!!
156
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква махленска свада за паркомясто-с бронежилетки,брадви,пистолети...?Ами следващия път може да има калашници,гранатомети,картечници...Че на упрявляващите наглостта няма граници,ясно е,но нека после всички тея "тикви"не обвиняват младите хора,че бягали от страната,че новозавършилите лекари били неблагодарни ит.н.Много грехове ще има да изкупват,ама нейсе...
155
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
свада.... за нарко място не за парко място
154
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бъчва, подавай си ставката заедно с Боко и си ходете. Обещахте, че няма да има корупция и престъпност. Ако това е битов инцидент, то навярно верно сте изкоренили из основи престъпността в БГ. Москов направи лекарите да работят безплатно, че даже и да си плащат докато вземат специалност. Съкрати леглата в болниците с 50-90%. На тези легла лежат български народ, не са бащинията ти.Махайте се!
153
1
 
31
 
! Отговори
4234333 преди 7 години
бе каква свада бе Буда! това е било стрелба като при Алепо или Донецк. айде стига с тия номера, свада било.
152
0
 
37
 
! Отговори
me преди 7 години
"Знаете много добре, че задържан убиец много рядко се случва." Знаем ли? Значи какво излиза крадците-кокошкари - не ги ловят, крадците пребиващи и убиващи пенсионери - не ги ловят, мутрите дето се стрелят по заведенията - не ги ловят. Да попитам, кой точно лови нашата полиция и от кой точно ни пази, че не ми е ясно? Щото очевидно единствената дейност, която развиват е ловенето на тинейджъри-тревомани. Тия дето на никой не пречат освен на себе си. А всички останали *** кой ще ги хване?
151
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ba4vsrova nsi slabata ministerka ne e sa tosi post boiko ja darji sa da komandva toi no greschi ubiistva krajbi ne spira i korubziata a saplsta schofior kola skapa komandirovki v 4ujbina prevoda4ki kolko struva na bg narod nekadarnite ministri moskov da si hodi tvojat pepi boiko sa opoiki stava ne sa minister
150
0
 
28
 
! Отговори
Бай Иван преди 7 години
Аз пък пък си мисля че ти заедно с целия ти кабинет имате също толкова вина колкото тези "махленски" бандюги.
149
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Евразийци,другаря Путин и Ердоган направиха България за смях когато изместиха руските туристи от България във Турция.Евразийци има неща които вие не разбирате ,така както не разбрахте защо усложниха процедурата по издаване на български визи за руснаци.Евразийци ,България все още е под руско робство ,видимите резултати са Слънчев Бряг.Евразийци ,Путин ви се подигра от Анкара със онова българи пропуснахте,хахаха.
148
0
 
3
 
! Отговори
светнат преди 7 години
До 181С малки суми, но редовно!
147
0
 
21
 
! Отговори
дядо ви Марко преди 7 години
Не е Парко място, а Нарко място.... другото е вярно
146
6
 
2
 
! Отговори
176 преди 7 години
Също като кремълското същество наговорило днес глупости за махленската свада на слънчака
145
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
спор за паркомясто в който спор доста хора са с бронижилетки, кой нормален ходи с бронижилетка хахахах
144
0
 
20
 
! Отговори
зяпнал преди 7 години
"С такива усилия успях да върна руските туристи"?????????? Ама този наистина ли взема за Господ-Бог????? Той бил върнал руските туристи?????Да му целува на Ердоган оная работа, че свали руски самолет, иначе щяхме да сънуваме руски туристи през крив макарон! Та, каква всъщност е заслугата на *** за руските туристи???