Борисов за след изборите: Пак на власт – само сами!

Лидерът обяви, че ще управлява само, ако ГЕРБ е №1 на вота
3 дек 2016 14:40,
338
Борисов за след изборите: Пак на власт – само сами!
Снимка: архив Reuters

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че партията му може да поеме управлението на страната след предсрочните избори, само ако избирателите я поставят на първо място. В противен случай той ще заеме мястото си на опозиция.

Тази позиция Борисов отправи в послание към членовете и симпатизантите на партията си по случай 10-ата годишнина от учредяването на ГЕРБ.

Още по темата

В обръщението си премиерът в оставка обявява нов курс и дава заявка за ново управление след предсрочните избори.

"ГЕРБ има с какво да се гордее и ще продължи да го показва като поеме по нов курс с още по- силни и позитивни политики в следващото десетилетие", пише той.

Борисов заявява, че ГЕРБ ще положим всички усилия и ще работят, за да спечелят отново подкрепата на българите за нов управленски мандат.

"Категорични сме, че ще поемем отговорност да участваме и оглавим правителство след изборите, единствено ако народът ни нареди отново на първо място. При всяка друга ситуация ще заемем мястото си на градивна опозиция в Народното събрание. Основна цел за нас е да управляваме самостоятелно, за да можем да реализираме напълно нашите политики и планове за реформи", пише още лидерът на ГЕРБ.

Така той изключва участието на партията си в следизборни коалиция след предсрочните парламентарни избори.
В посланието си Борисов призовава симпатизантите си да запазят спокойствие.

"Истината е на наша страна и винаги излиза наяве. Всички ние трябва да продължим да се трудим за България", допълва лидерът на ГЕРБ. Той призовава съмишлениците си към това всички заедно да наградят направеното от тях самите.

“Вярваме, че българският народ е мъдър, макар и да е емоционален, и ще направи най-добрия избор за бъдещето на страната ни. Ние ще останем верни на каузата, идеалите и принципите си, за да не допуснем популизма и хулиганството в политиката да завладеят страната ни и да застрашат стабилността, която постигнахме с толкова много усилия", пише още министър-председателят в оставка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


338
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
224
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никога повече ГЕРБ.
223
6
 
4
 
! Отговори
зодия Близнаци преди 7 години
2017,ще ни управляват зодия Близнаци.Борисов,Радев и Цачева.Едно ще мислят,друго ще говорят,трето ще правят.Действат за двама,работят за двама,мислят за двама,обичат за двама и мразят за двама.Два ума в един човек!И накрая може да се излагат за двама,но никой не е способен да ги убеди,че грешат.Близнаците са любопитни,и това което е само в тяхна полза,го научават перфектно.
222
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Кантарджиев.Луканов пукна,генерал Гоцев вече е стар,та да те питам кой ще ви разпредели едни милиарди.Сигурно очакваш Радев да ви раздаде едни червени куфарчета и да ви каже като Луканов`Назначавам ви за милионери!Добре ,че мечтите са безплатни,та простите да си мечтаят!`Те руснаците отдавна бягат от Русия,даже и много богатите.150 евро струват 10 000 рубли.Щом сте тръгнали към Русия и Азия прав ви път и никога не се връщайте.Крадци.
221
9
 
10
 
! Отговори
Кантарджиев преди 7 години
След победата на Радев, надеждите ни в БСП се възвръщат. Те предлагат вярната рецепта за успех, а именно излизане от ЕС и НАТО, курс към Русия и Азия, както и справедливо разпределение на парите - редно е да се вземат пари от тези които получават големи заплати и така да се вдигнат държавните заплати и пенсии. Сега ще попитате как по подробно си представям този успех, т.е как ще се осъществи на практика. Ами да ви кажа не знам, но така го чувствам.
220
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко,моля те ,дръж се като мъж,бе човек! Престани с лиготиите,стегни се бе човек! Не ти ли е останала капка достойнство!Никога не съм гласувала за теб,ама сега се изчервявам заради теб, като ти слушам глупостите!и последно:Генерал (истински)Румен Радев е ВСИЧКО ,което бойко мечтае да бъде!
219
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чудно нещо са т.н."БГ"-водещи политици!Единия- цар-комарджия с европейска известност,другия - пед-ерас- и той,третия- наркотрафикант и перач на пари- със световна известност...Народните ни избраници измислят закони-колегите им ги променят след месец-два...Може ли законите на Ом,Нютон,Хук и т.н. да се променят?...Президент,избран от народа,не може да "предлага" закони,а депутат,избран от един файтон хора-предлага и гласува закони,при това без да пита избралите го... Демокрация-това е идиотизъм!
218
4
 
25
 
! Отговори
СИК преди 7 години
Да припомним:ЕКСЛУЗИВНО! ВАСКО КЕЦА: БОЙКО БОРИСОВ СТАНА ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР С ПАРИТЕ НА СРЪБСКИЯ БОС СРЕТЕН ЙОСИЧ! 400 000 ДОЛАРА!ВАСИЛ КОСТОВ КЕЦА: ВИЖДАЛ СЪМ БОЙКО БОРИСОВ, СРЕТЕН ЙОСИЧ, БАЙ МИЛЕ, СТОИЛ СЛАВОВ ОБСЪЖДАХА ВСЕКИ ОТ БОСОВЕТЕ ДА СЪБЕРАТ ПАРИ, ЗА ДА ПОДКРЕПЯТ БОЙКО БОРИСОВ ДА СТАНЕ ГЛАВЕН В ПОЛИЦИЯТА!Сретен Йосич: Истинският поръчител на убийствата в България е влиятелна по това време фигура в МВР!Сретен Йосич: В България бях в безопасност, защитаваше ме Бойко Борисв
217
5
 
30
 
! Отговори
шаро преди 7 години
" В обръщението си премиерът в оставка обявява нов курс и дава заявка за ново управление след предсрочните избори. "Още стария не сме преживели и ето ти - нов курс. Абе този човек няма ли приятели да му кажат как изглежда отстрани ?
216
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен Народа го изгони през вратата ,той иска да влезе през пак прозореца .Миналият път от ,,Козяк,, ни го натресоха през прозореца ,да видим сега кой ще се опита пак да ни го подхвърли вътре . Иначе наистина психически случай -Четвърти километър, Карлуково .
215
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Горкия, пак ще му рипне кръвното. Само с рязане на лентички не се управлява държава. В държавните предприятия на обществените поръчки все едни шефки под 30 г. и без никакъв опит, защо ли. Калинки на всички нива. Никъде нищо не работи в държавата. Онкоболните оставени сами да се борят за живота си, няма доктор който да ги наблюдава и направлява. Пълен геноцид над пенсионерите и децата. Съдебната система е пълна смешка. За какво точно да го изберат хората. Да може да се вози с брониран джип ли.
214
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Койййй? Умен и красив !!!!!!!Правилно каза Червеният Каскет от Банкя . АЗ СЪМ *** И ВИИ СТЕ ПРОСТИ ... така че не се прави на улав .Гласувал си за тях и пак ще гласуваш ....щото се разбирате и по ум сте равни . ...не се прави на улав .... .не лицимерничи ....белким другите не отидат да гласуват ...
213
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този неграмотен наглец ли беше главатарят на Организираната престъпна група за ограбване на българите на име Гроб?Ще видите власт като увиснете на стълбовете!
212
4
 
7
 
! Отговори
дон балон преди 7 години
Да сменим името на София - да я наречем ББ. Може да не е достатъчно, но все е някакво начало.
211
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Психически случай ! Хората не го пускат в селото ,ТОЙ пита за поповата къща .
210
4
 
18
 
! Отговори
ЖОРО преди 7 години
Бойко, така няма да стане.Не може да работиш само за богатите и за мафията и да чакаш пак да ти дадат властта.Трябва и за народа малко да поработиш.Можеш ли да преброиш колко ЛОБИСТКИ закона прекара Менда Стоянова.Съвета ми е:МАХНИ ТИЯ ЖЕНИ ОКОЛО СЕБЕ СИ. Цяла България го ВИЖДА само ТИ НЕ ГО РАЗБРА.
209
4
 
21
 
! Отговори
чичо преди 7 години
Ще видиш управление на края на някоя крива магистрала.
208
5
 
13
 
! Отговори
Койййй? преди 7 години
За Герб няма да гласувам, докато Борисов и Цветанов са начело. За Бсп и Дпс- абсурд. Реформаторите видях, че не стават. Патриотите са твърде некадърни.. За кой да гласувам? За кой? Поне на президентските гласувах за личност, а ако трябва за някоя партия да гласувам, ще повърна.
207
5
 
14
 
! Отговори
Колчо преди 7 години
Другари, генерал Радев правилно набеляза неоосманизма като враг номер едно в дългосрочен план, но ако БСП пак искат да се съешат с ДПС дали ще даде благословията си?
206
17
 
8
 
! Отговори
Батя ви Бойко преди 7 години
Ех народе, искаш някой с твърда и справедлива ръка, ама откъде ще се намери такъв? Вече 27 години го търсите и все го няма. Хванахте се за Радев като удавник за сламка, но той освен с гръмки приказки, с друго не може да ви помогне. Но нищо , дерзайте.
205
4
 
18
 
! Отговори
К. Чистеменски преди 7 години
Гласувах за Радев и засега съм оптимист за него, но ще го следя изкъсо и в момента в който започне да прави необосновани реверанси към БСП, снема доверието си от него.