Борисов за след изборите: Пак на власт – само сами!

Лидерът обяви, че ще управлява само, ако ГЕРБ е №1 на вота
3 дек 2016 14:40,
338
Борисов за след изборите: Пак на власт – само сами!
Снимка: архив Reuters

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че партията му може да поеме управлението на страната след предсрочните избори, само ако избирателите я поставят на първо място. В противен случай той ще заеме мястото си на опозиция.

Тази позиция Борисов отправи в послание към членовете и симпатизантите на партията си по случай 10-ата годишнина от учредяването на ГЕРБ.

Още по темата

В обръщението си премиерът в оставка обявява нов курс и дава заявка за ново управление след предсрочните избори.

"ГЕРБ има с какво да се гордее и ще продължи да го показва като поеме по нов курс с още по- силни и позитивни политики в следващото десетилетие", пише той.

Борисов заявява, че ГЕРБ ще положим всички усилия и ще работят, за да спечелят отново подкрепата на българите за нов управленски мандат.

"Категорични сме, че ще поемем отговорност да участваме и оглавим правителство след изборите, единствено ако народът ни нареди отново на първо място. При всяка друга ситуация ще заемем мястото си на градивна опозиция в Народното събрание. Основна цел за нас е да управляваме самостоятелно, за да можем да реализираме напълно нашите политики и планове за реформи", пише още лидерът на ГЕРБ.

Така той изключва участието на партията си в следизборни коалиция след предсрочните парламентарни избори.
В посланието си Борисов призовава симпатизантите си да запазят спокойствие.

"Истината е на наша страна и винаги излиза наяве. Всички ние трябва да продължим да се трудим за България", допълва лидерът на ГЕРБ. Той призовава съмишлениците си към това всички заедно да наградят направеното от тях самите.

“Вярваме, че българският народ е мъдър, макар и да е емоционален, и ще направи най-добрия избор за бъдещето на страната ни. Ние ще останем верни на каузата, идеалите и принципите си, за да не допуснем популизма и хулиганството в политиката да завладеят страната ни и да застрашат стабилността, която постигнахме с толкова много усилия", пише още министър-председателят в оставка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


338
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
204
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко го харесвам ама историята е доказала хиляди пъти че не е хубаво властта да е в един човек само. В момента Бойко и цветанов са като крале. Колят и бесят
203
2
 
9
 
! Отговори
генерал Гоцев педала преди 7 години
До анонимчо: не сега е мой ред.... ха ха
202
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боце, дай некой лев на онова църното, че лоша работа тая вечер с Кобрата.
201
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До генерал Гоцев педалаСега пак е ред на Бешипету, дай им шанс.
200
10
 
11
 
! Отговори
БГ преди 7 години
Помните ли коалицията на гея, бея и злодея?ЮРУШ на сидер ага са депесарски пудели!Да живее България!
199
4
 
14
 
! Отговори
БГ преди 7 години
КАТО СЛУШАШ БОСФОРА И ОТТАТЪК ОКЕАНА,ТЕ СИ ПРАВЯТ ПАРИТЕ С РУСИЯ , А ПЪК НИЕ ИМ СЪРБАМЕ ПОПАРАТА.НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ ЛАПАТ РУСКИ СУРОВИНИ И ПАЗАРИ, А ПЪК ПРИКАЗВАТ НА ДРУГИТЕ ДА ПРАВЯТ САНКЦИИ.ГЛЕДАЙ ГИ КАКВО ВЪРШАТ,АМА И ЗА ТОВА ТРЯБВА ТАКТИКА, А НЕ САМО ДА СТОИМ МИРНО.ИЗТЪРВА МИЛИОНИТЕ ДОЛАРИ,БАЙ ТОШО, ПОНЕ БЕШЕ ХИТЪР,НЕ ЗНАМ КАКВО СИ ГЛЕДАЛ,КАТО ОХРАНИТЕЛ.
198
6
 
23
 
! Отговори
хаха преди 7 години
Къде ще управляваш бе, байно. В тикволандия ли?
197
6
 
32
 
! Отговори
генерал Гоцев педала преди 7 години
Боко *** един път ти мина номера, втори път няма, можеш да ме хванеш за Банкинските топки, ако не си разбрал твоята кариера на политик приключи и то безславно..... *** братче кво да го правиш.
196
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дано сте пак на власт в ада и то завинаги!!!!!!!!
195
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да, ама тогава роско нема да е президент да ви покрива резилъците и вие неговите, нещо ви се разваля комбината мутренска.
194
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тиква, ще оглавите отряд в източното крило на ЦСЗ , при Бай Ставри !! Ай , сбогом и никога повече не се връщай !!
193
13
 
11
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Истинската реформа ще я направи РАДАН ама няма народ който да го разбере.......
192
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На последните избори герб бяха с 10% на следващите дано да сте с 5%
191
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак закани и заплахи... тоя не разбра ли, че на народа не му пука от неговите изцепки? Даже напротив, омразата им расте повече към него и това се доказа на президентските избори!!!
190
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джипове,МИГРАНТИ,забрави ,че ще си първи, колкото гласове да купуваш,бедниятбългарин мрази мутрите и богатите,а ти мразиш народа си!
189
5
 
22
 
! Отговори
Цецо Цецкин преди 7 години
Тоя нещо сънува розови сънища и се е наПИКал! Я мадам В. бързо да изтича до Банкя и да го подсуши, че като нищо ще го тресне някой грип и ще го отнесе! И язък му за третото премиерстване!
188
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колкото прости има толкова и гласове ще спечелиш! Бяха 1 200 000 през 2009 г. След това паднаха на 800 000 а на президентските избори достигнаха 500 000 прости. На предстоящите прадсрочни парламентарни очаквай 200 000 прости! От гласуване на гласувани простите те изоставят. Изглежда че започват да поумняват. То като им свирне цялата филхармония в стомаха им идва акъла в главата. Трябва да те удари горният праг та да видиш долният. Са казали старите хора!
187
5
 
11
 
! Отговори
Мелиха преди 7 години
Няма да гласувам за Винету, досега го правех.. стана скучен. Марешки е свеж... робин худ... Всичко останало е в политиката до пенсия и малко отгоре.
186
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И ПРЕМАЗАХ ОЧИЛАТАТА ТИ МУЦУНА И СЕ НАПИКА ОТ СТРАХ, А СЕГА ... Вардаааа, иде Борисов с джипа!Чакат го приятели с манивела в ръка. Спукал е гума?
185
3
 
6
 
! Отговори
нема нужда преди 7 години
До долу герб/бсп/бкп - Няма да гласувам повече за тея партии на статуквото.А бе, прави каквото си искаш, само не опитвай с манипулациите. За кого ще гласуваш никого не интересува, няма та ти се каже и кой за кого ще гласува. Тясно личен проблем.