От ГЕРБ: Няма да има трета оставка на кабинет "Борисов"!

Готвел се сценарий като с кризата с боклука в София
Обновена: 30 дек 2019 16:38 | 30 дек 2019 16:30, Веселина Йорданова
177
От ГЕРБ: Няма да има трета оставка на кабинет "Борисов"!
Снимка: Facebook

Няма да има трета оставка на кабинет "Борисов", заяви зам. -председателят на парламентарната група на ГЕРБ и член на Изпълнителната комисия Красимир Велчев в Перник.

Още по темата
В последно време политически опоненти, заинтересовани среди, правят така, че цялата вина за кризата с водата в Перник да се припише на ГЕРБ, заяви още Велчев, като добави, че от последните 30 години ГЕРБ е управлявал в Перник само 4.

Коментарът му е по повод обявеното намерение на БСП да поиска вот на недоверие на правителството заради проблемите във водния сектор.

Той направи аналогия между ситуацията с водата в Перник и кризата с боклука в София по времето на мандата на Бойко Борисов като кмет. По думите му подобен сценарий се готви и в момента, предаде БНР.

"Знаете, че два пъти Борисов подава оставки. Трети път няма да има. Този път няма да подава оставка. Това трябва да ви е ясно", посочи Велчев.

Той нарече наглост вчерашното посещение на лидера на БСП Корнелия Нинова в Перник.

По-рано днес в Перник, където беше на поредно посещение, премиерът Бойко Борисов заяви, че в темата с водната криза в различни градове вижда план за дестабилизация.

“Това е един план сега в различни градове, водна криза и за февруари. Те се готвят за подобна работа./.../ Няма да ни изненадате, защото съм пратил всички по ВиК секторите и много по-бързо ще имаме реакция, отколкото си мислите“ заяви още премиерът в Перник, където беше на посещение заради водния проблем в града.

Ботевград също е заплашен от водна криза - кметът Иван Гавалюгов обяви, че в местния язовир "Бебреш" има вода за още 6 седмици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Напишете язовир Луда Яна и ще видите, че не е само Перник ощетен от управлението на ГЕРБ!
119
3
 
32
 
! Отговори
Българина преди 4 години
Ето за това сме бедни, оставяш областен град и казваш аз без бой не се махам. Нека зададем въпроса така,какъв катаклизъм трябва да се случи за да си идат герб? Пробвахме със записи, апартаменти, фалити на банки и застрахователи, с тотална емиграция престъпност и смъртност, брутално ниски доходи и пенсии, пробвахме с вдигане на ток вода храни, също и изтичане на лични данни, джендъризъм, подмяна историята. НИШО НЕ ГИ ЛОВИ! Кой е виновен ако не ние
118
1
 
33
 
! Отговори
цру преди 4 години
оставката на ГЕРБ може да бъде само при заповед от ЦРУ или ако народа излезе масово по улиците и не се прибере до подаването и.
117
4
 
35
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 4 години
Няма да е оставка, дано свършиш като Чаушеску, военен съд и осъдителна присъда за геноцид спрямо собствения си народ! Да изгниеш дано Бойко!
116
3
 
25
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисаря преди 4 години
Няма виновни от ГЕРБ.Станишев,Орешаески са виновниците.Те изпиха водата.
115
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Назад, назад, гербокалинко!
114
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще има, каквото им дадат и кажат на простогербието.
113
1
 
34
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
Аха да се просълзя.Горките герберасти,мъкааа.
112
3
 
22
 
! Отговори
ИВАНОВ преди 4 години
Я СТРАНДЖАТА ПАК СЕ ПОКАЗА ЯВНО ОТРАБОТВА КОЛЕДНИТЕ БОНУСИ , МОЗЕ БИ И СОДЖУЦИ И АПАРТАМЕНТИ ПО 600 КВ МЕТЪР.
111
3
 
7
 
! Отговори
БpaтfluCфиpkи в левy преди 4 години
Време е да закрием нашата КомСоцпартия! А е тръгнало позитивно икономическо развитие на България и повишаване авторитета ни в региона и веднага нацпредателите се напърчват да идват на власт за да ни връщат пак в първи клас. Не знам(а знам) за чии чужди интереси работят, но не са български,....поне от 100 г. насам! А иначе пари и ордени получават където лижaт.
110
5
 
17
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
до 115...Тогава последните 4 години са били ГЕРБ нали така? Значи..Гаранция че са "разбрали за проблема" ( водопреносната мрежа от язовира до Перник е бил на решето пробит.Тоест е трябвало да се СМЕНИ ЦЕЛИЯТ!Явно алкашами сте като улави! Кмета на БСП-то беше уволнен, заради кризата с водата и този на ГЕРБ дойда преди месец! ЛЪЖИ ЛЪЖИ И ПАК ЛЪЖИ ОТ ВАШИТЕ УСТА!
109
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Точно така, няма да е оставка. Друго ще е.
108
2
 
26
 
! Отговори
БОЕЦ преди 4 години
До АнонименГАРТИРАНО ФЕФРУАРИ----МАРТ ----И НАРОДЕН СЪД ПРИСЪДА С 24--ЧАСОВА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ----КАКТО В РУМЪНИЯ БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ
107
2
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Ще има.
106
0
 
14
 
! Отговори
човек преди 4 години
"Time to say goodbye ! " С тази песен пожелавам скорошна почивка на цялата "апаратура" ,изборни комисийки , и другата "бая" подкрепа от вързания с тях бизнес и бизнеси и на всички "шарани" налапали въдицата на властта ! Това ми е на сърце та си го казвам от сърце !
105
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 115...Тогава последните 4 години са били ГЕРБ нали така? Значи..Гаранция че са "разбрали за проблема" ( водопреносната мрежа от язовира до Перник е бил на решето пробит.Тоест е трябвало да се СМЕНИ ЦЕЛИЯТ! Нали така? Но И ТЕ СА СИ ТРАЯЛИ 4 ГОДИНИ????!Е? Добросъвестно ли са "управлявали" тамошното ВИК според теб? Или са предпочели схемата "плащаш загубите от теча допълнително"! $ години са предостатъчни на всеки на власт,Да открадне и посвърши нещо за раята мисля! Значи ГЕРБ само е крал 4 г!)
104
38
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прав е Бойко, БСП управлява в Перник от 30 години, сега се сетили. що не подменихте тръбопровода тогава.
103
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нямат кадри!Нямат кадри!Нямат кадри!
102
0
 
19
 
! Отговори
българин преди 4 години
Опааааа...и " Тонката" се появи! -:) Приятна "работа и на теб Тонка"! Абе ти май щеше да ходиш да празнуваш някъде май че а? Ама майката партия те зове виждам!-:) " Работа" няма как!-:)
101
1
 
20
 
! Отговори
българин преди 4 години
Ооооо... " Странджа". Работиш вече виждам?! -:) "Тонката" И " Зозо" още ги няма..Но Ти пък щом си тук ще ги отсрамиш! Приятна смяна от мен! Яко оплювай БСП и хвали партийката на Др Борисов!-:)