Радев пак поиска оставка: Времето за диалог изтече

Управляващите да покажат, че мислят за гражданите, заяви президентът
Обновена: 12 сеп 2020 21:50 | 12 сеп 2020 19:00, Красимир Ангелов
646
Радев пак поиска оставка: Времето за диалог изтече

Времето за диалог изтече, трябваше управляващите да покажат, че мислят за гражданите, заяви президентът Румен Радев от Трявна, където посети традиционните Славейкови празници.

По думите му властта е трябвало да води регулярен диалог с гражданите, а не „да ги залива с пропаганда за небивали успехи“.

Още по темата
"Не приемам тази опорка, която цели да представи кризата като конфликт между президент и премиер. Това не е конфликт между две личности и сблъсък между две институции, това е сблъсък на народа с мафиотизираното управление", заяви Радев, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Според президента единственият изход от политическата криза е оставка и то веднага.

По думите на Радев дълбоката криза на доверие може да се излекува само с оставка, с честни избори и с ново доверие, за да е ясно занапред как ще се работи.

Румен Радев изрази готовност да седне на една маса с политически партии и с общественици, за да се обсъди бъдещето на България, но това категорично трябва да стане след подаване на оставка на правителството. "Това упорство в момента тласка България към безизходица. Нека когато се подаде оставка, когато се готвим за честни избори, а ще бъдат взети всички мерки те да са честни, тогава всяка партия, всяко движение да заяви около какви принципи ще се обединяваме в интерес на хората", заяви президентът.

Както е известно по-рано днес премиерът Бойко Борисов обяви в Кърджали, че уважава протестите и никога не е отказал на протестиращи да се срещне с тях.

"След ден-два им е бил решен проблемът. Но безспорно тези провокатори, които хвърляха бомби по полицаите, къртеха София и има платени в тях, не трябва да се смесват едните и другите", заяви министър-председателят.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


646
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
413
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев е голям българин и моят президент!Оставка на мутрите!
412
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Край на сладката държавна работа ...От утре ще се състезавате с нас, завършилите чуждестранни университети ...Ще трябва да учите от къде се включва компютъра и какво е това уорд ...Да ви видим калинки ...*** сте като *** ...Ама защо да обиждам галошите ...
411
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До гербавите ***, Надявам се да сте захлебили с някой апартамент или къща, а не да си пишете ей така ...Защото ако сте *** и нищо не сте заквасили, ще еи останат по 50 стотинки за пост ...ЕП се отрекоха от толупа ...ЕК не смее да се отрече официално ...Туск бяга и не ще да чуе за банкянския *** ...САЩ написаха доклад за "ендемичната" корупция ...А Каталуния мълчи, защото са хванали нереза за топките и не знаят на кого точно да го предадат ...Вие къде ще се скриете ...
410
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Винаги са ме притеснявали хора, които си позволяват да говорят ''от името на народа'' ...комунистите убиваха и грабеха от името на народа и виждаме докъде я докараха.
409
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешев не е избран от народа.Народа няма как да му иска оставка--------Народът може да иска оставката на ВСЕКИ.
408
6
 
21
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Този човек води постоянно монолози.
407
7
 
18
 
! Отговори
до 469 преди 3 години
Много хора се питат защо се напъва за 2 оставки. Елементарно, Уотсън. Иска 2 оставки на килограм, за да не получи нито една. Или с др. думи-иска 2, та случайно ако Борисов кандиса и даде оставка-да има за какво още да правят измислени протести. Гешев не е избран от народа.Народа няма как да му иска оставка. За това така е категорично, че оставки няма да има.Цялата дандания е да се събере енергията на недоволни хора и да се канализира в нова партия на Радев.За това е всичко.Няма да му мине номера
406
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ба хтии гадния тип. След половин година има избори. За какво се напъ2агв за оставки? Кой има полза?каква е кирията да има предсрочни? Нещо мътно има.Неможе след 6 месеца да има избори и да искаш служебен кабинет спрени фондове и глупости? Какво иска шапката?
405
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иска ми се на Радев служебен кабинет. Няма да ми се получи. Изборите ще са март. Може да си поплаче ако иска.
404
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г-н Радев сменете си съветниците! Най-добронамерено Ви пиша. Цялата пу.мия върху Вас отчасти се излиза заради това, че сте заобиколен от нечисти хора. Всички ги видяха кои са те и в какво са забъркани. Променете нещо в стила си на говорене. Не може с такъв тон да продължите напред. Народа не е казарма. Имате дрон. Това е чудесен начин да пуснете дрона над протеста всяка вечер. Тази вечер бяха 150човека. На 10.09 бяха 6000 с полицаите и журналистите.Намерете си екип да изчисли колко % са това :)
403
3
 
28
 
! Отговори
Голям лицемер преди 3 години
Добре бори мафията Радев на парти в Правец в хотела на Златев и на маса с Гергов и Лечева !
402
4
 
30
 
! Отговори
Mr . STARBUCKS преди 3 години
Ако сте забелязали,Гешев нищо не говори за Президента.Той проста чака на Радев да му свърши мандата и........шат на патката главата !
401
3
 
30
 
! Отговори
Е преди 3 години
Гати лицемера съскащ !
400
4
 
28
 
! Отговори
Batman преди 3 години
Радев трябва да ходи на съд за държавна измяна. А това, че е военен - значи военен съд. Отровното трио - за тероризъм и подривна дейност, провокации и подканване към бунтове и безредици! Това са нарушения на закона - тия хора трябва да бъдат подведени под отговорност!
399
29
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Престъпната партия герб ще бъде забранена!
398
25
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберастки ***, Тиквата от чекмеджето ли ви плаща?
397
3
 
26
 
! Отговори
Е преди 3 години
Колко пъти Бойко ти предложи да седнете дасе разберете, а ти само гургулюкаше като надут пуяк (слагам 'като' само за благозвучие) !
396
2
 
23
 
! Отговори
Е преди 3 години
То времето за диалог докато течеше , ти пак само монолози плещеше !
395
3
 
26
 
! Отговори
бай грую преди 3 години
До 449. А това, че фигурантът донесе невиждано разделение и омраза между хората чия отговорност е бе, тарикат?
394
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
надеждите на България са свързани с лайнометите от президенството!