Борисов: Обсебени от тесногръдие сме на прага на политическа криза

Цената за политическите авантюри ще е висока, предупреди той
Обновена: 2 май 2021 07:30 | 2 май 2021 06:45, Камелия Цветанова
503
Борисов: Обсебени от тесногръдие сме на прага на политическа криза
Снимка: Facebook

Премиерът в оставка Бойко Борисов поздрави православните християни на Великден и предупреди, че вече сме на ръба на политическата криза.

Още по темата

„Възкресение Христово е велик ден на безкрайната Божия сила и радост. Христовото Възкресение е най-великото събитие в историята на християнството! Нека Божията благодат донесе в домовете ни здраве и мир, а мъдростта ни води във всяко наше решение!“, написа той в социалната мрежа Facebook.

„Днес е време за обединение и време за решения! Няма трудност, която да не можем да преодолеем, няма проблем, който да не може да бъде решен, ако сме единни. Доказаха го резултатите от общите ни усилия в борбата с пандемията. Миналата година не беше време за прегръщане, мнозина загубиха близки. Днес сме по-силни, днес прегръдката е по-възможна, днес пътят е наполовина извървян. И колкото и трудно да беше, храмовете са отворени. Там с упованието в Господ намираме сили и надежда. Нека всеки отвори собствения си храм, където остава сам със себе си, за да намери сили да продължи напред“, посочва той.

„Живеем във време на изпитания, борим се с непознат враг - невидим, но безмилостен. Светът е в икономическа криза. За жалост в България сме вече и на прага на политическа криза. Обсебени от тесногръдие, омраза и егоизъм. Ако не се вразумим, ще платим висока цена за политическите авантюри. Решителност и отговорност са нужни, за да преминем и през това изпитание. За доброто на всеки дом, за доброто на всеки един от нас.  През годините хората ми дадоха много уроци. Аз се уча от тях всеки ден. И се убеждавам, че търпението носи мъдростта. Поучих се и този път, разчетох урока. Знам пътя, знам как можем да го извървим, има още малко време и много усилия, за да тръгнем по правилния път.

Честито Възкресение!“, пише още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


503
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
329
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами Бойче, вразуми се де! Ако не знаеш що е това "разум", питай накоя от калинките си... но се разкарай, за да можем да живеем без тесногръдие, омраза и егоизъм (както казват че си казал), а аз бих добавил - ибез простотия и подлизурство!Обещавам, в момента в който се разкараш, ще ти пална свещичка за здраве, в който храм пожелаеш!
328
2
 
8
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
За тази снимка, братко, поне половин ден ще вриш в катрана...
327
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
време му е да се маха от политиката.
326
3
 
8
 
! Отговори
Скрий се, преди 3 години
Мишок!
325
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 380И как точно държавата е "унищожена" като функционира добре и то на фона на пандемия.Мащабното строителство по инфраструктура не е спирало.Има ваксини,лекарите се подпомагат.Летния туризъм започва,имаше зимен,и допълнително субсидирани неработещите.Защо лъжеш безочливо?Здравеопазването не е най доброто,на фона на ниските здр.вноски с оглед доходите и да,профилактиката не е достатъчна.В Германия мин.здр.вноска 150 евро,но те не са преживели 90-те,когато тук се грабеше от днешните олигарси
324
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
филосов тиквунций от републиката на миризливите некадърници връзкари със свински физиономии умеещи да живеят като въшки на главите на европейските граждани
323
3
 
5
 
! Отговори
. преди 3 години
Наясно ли си че в периода на твоето управление държавата е тотално унищожена, няма здравеопазване няма качествено образувание няма пътища а да не говорим за държавния дълг колко е нараснал.За къде се натискаш да управляваш пак.Тук са необходими хора със свеж разум и по малко да крадат.
322
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обсебен си от мания за величие, но ще те излекуват скоро.
321
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обсебени от тесногръдие... той това не може го измисли камо ли да го изрече. Някой подсказва...
320
7
 
15
 
! Отговори
БОЙКО С А Т А Н А ТА преди 3 години
БОЙКО Е ЕДИН КРАДЕЦ И ЛЪЖЕЦ !!!ВЪРВИ ПРИ ДЪЩЕРЯ СИ В САЩ !!!
319
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червения Чорап работи в комбина С Дългия той бил Комсомолски секретар
318
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов е най силния премиер от началото на прехода който вдигна 3 пъти БВП,увеличи доходите и пенсии,заварени на мизерно ниво,за да могат олигарсите да трупат,а хората да емигрират.И нищо от това нямаше да се случи без икономически ръст и инвестиции.Някой друг от сриналите държавата предишни партии и премиери не е постигнал друго,освен разруха.Усилено развитие на инфраструктурата,в полза на хората,икономиката,туризма е сега!.И кой точно от обвинените олигарси от Гешев е невинен?Черепа ли?
317
5
 
7
 
! Отговори
До 367 преди 3 години
Естествено,че грешиш и го правиш цинично с оглед тесногръдието на *** с ниска култура.Човек се развива и надрасва всеки ден ако е решил и има амбиции.Колкото до дисертацията на Борисов и прилагането на практика е относно психофизическата подготовка на кандидатите в екстремни условия и тестване.И да,на прага сме на полирическа криза под натиск на марионетните"нови"партии влезли да изпълнят волята на спонсорите"и освободят от наказателна отговорност.Няма нищо народно и градивно,обикновени слуги
316
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЕГАТИ ЛИЦЕМЕРА... ТОЯ как спи бе, как се поглежда в огледалото без да повръща... Ако има Господ да си прибира вересиите...
315
7
 
7
 
! Отговори
минаващ преди 3 години
а ти си широк ,като охранен бик си широк,бате вожд.Тъй,тъй
314
8
 
16
 
! Отговори
Не мога да повярвам преди 3 години
че това са мисли на човек с научна дисертация на тема "развиване на маркучи по време на пожар в гориста местност"! Да няма нов ПИАР?
313
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гусляк, тебе ще те държим далечеот държавните дела. Разследванеи затвор.
312
7
 
21
 
! Отговори
сироко преди 3 години
Спри се поне на празника.
311
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво тесногръдие при Бойко? Той е с широкогръдие, та затова България е " цъфнала и вързала"!
310
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко Борисов пък е обсебен от лицемерие, егоизъм, нарцисизъм и наглост. И на Тоя Ден не се посвени да иска вниманието към себе си. Би трябвало да знае, че полагане на ръце върху светите Икони е грях.