Борисов: Моделът "Радев" означава застой, хаос и разруха

Целта е да се охранява само шайката на Радев, пазят ги от народната любов, написа лидерът на ГЕРБ
539
Борисов: Моделът "Радев" означава застой, хаос и разруха

Асен Василев нарочно прибра парите, които оставихме за завършването на магистралата, за да не бъде признато направеното от нас, написа в своя профил във Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Видях с очите си, че АМ “Хемус” в отсечката Бухковци-Белокопитово е готова и остава единствено да се положи маркировка, за да бъде пуснато движението. Хората могат да стигат бързо и безопасно от Шумен до Търговище. Варна е на 40 минути оттук. Но това няма да се случи, докато управлява моделът "Радев", написа още лидерът на ГЕРБ.

"Асен Василев нарочно прибра парите, които оставихме за завършването на магистралата, за да не бъде признато направеното от нас. Благодарение на Румен Радев няма нито един работник тук. Но тази магистрала не е моя, тя е на българите. Както обещах - тази магистрала щеше да е напълно завършена до 2 години, ако управлявахме ние", посочва още Борисов и продължава:

"Как ще възстановят икономиката – с вдигнатия юмрук на Румен Радев ли? Не могат да се справят нито с ваксинацията, нито с миграцията, нито с инфлацията. Моделът "Радев" означава застой, хаос и разруха. Толкова могат служебният кабинет и Станислав Трифонов".

"Единственото, което направиха, е да свалят патриарха от колата. Целта е да бъде охранявана само шайката на Румен Радев. Пазят ги от народната любов", завърши още Бойко Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


539
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
390
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чекмеджан да каже, къде са един милиард, подарени на КАПШ. Егати безочливото същество
389
1
 
6
 
! Отговори
ЛЕЙДИ ИВА МИТЕВА преди 2 години
До 425, Уважаема/и Г - жо/Г - не, моля да целунете онази работа на Вашия лидер !!!
388
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ построил три магистрали!? Може би за тираджиите, дето Баце им уйдисва ГЕРБ са ок! Той така и не направи нищо, те да плащат адекватни такси задето съсипват пътищата, но всеки нормален шофьор това лято със сигурност е пътувал по морето Стара Загора - Сливен! Боце, това вие го строихте! Това не в магистрала, а път убиец! И всичко ви е направено така! И санирането, и пътищата и всичко! По селски, без качество! Но пък *** огромна цена! Правите, за да ремонтирате после!
387
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кви магистрали кви метра бе гномове , България е най бедната държава в Европа с най голяма смъртност най ниска раждаемост най високи нива на корупция след 12 години гроб ТОЧКА
386
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ех,защо не сме един Афганистан и Бойко да е нашия Мола Омар.
385
6
 
11
 
! Отговори
ЛЕЙДИ ИВА МИТЕВА преди 2 години
Грух, грух, Уважаеми Г - н Бойко, Лойко Борисов, грух !!!
384
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ане каква магистрала, кво 5 лева? Построили сте 59 км за четири години. Ти луд ли си бе? За половината път няма започната никаква процедура! Животът на хората мина в чакане и в ремонти! Погледнете София! Няма еона жилищен квартал с нормална вътрешна улица! Ама хората там живеят, а не по твойте магистрали, дето потънаха милиарди и нищо няма! Показвал една отсечка и казваш направихме магистрала Хемус! Ама това го говориш от 10 години!
383
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боко, щом военни взимат властна, значи " демокрацията " ти не е наред.
382
14
 
10
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Министърката Аврамова си призна, че актуализация се прави всяка година, защото винаги работата е повече от заложеното в бюджета. Тоест, това е дългогодишна практика и сегашния бюджет е правен по същия модел. Но отказват да го актуализират. Това е простата истина - Борисов саботира държавата. Което се и очакваше де, все пак не ядем доматите с колците, знаем му номерата. Това "изпускане" на Аврамова потъна в архивите, вместо да го пляснат с огромни букви на първа страница.
381
14
 
10
 
! Отговори
до к.451 преди 2 години
Много добре знаеш отговора и затова питаш, герберски ***. За 2021 г. МС е отпуснал 380 млн.лв, а Боце, министърката на МРРБ Аврамова и шефът на АПИ са договорирали строежи за над 1,45 МЛРД.ЛВ!Тази сума не е включена в бюджета за 2021г, приет през есента м.г .Само НС може да разреши изплащането на тази сума, но ГЕРБ и ДПС парир-ат актуализацията на ДБ вече 5 месеци.Целта е организиран протест на ресторантьори, собственици на барове, дискотеки, на стр. фирми и сваляне на президента РР от Мутрата
380
2
 
16
 
! Отговори
Петко преди 2 години
Виждам,че мошениците като чуят Борисов и ГЕРП,почват едно пенявене и непрекъснато набиване в главите на баламите,че Черно море е Бяло море,а Бяло море е Черно море.
379
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Без политически нюанс, в чисто технически аспект питам, защо спряха магистралите? Някой може ли да обясни?
378
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нямаме магистрала до Сърбия,няма до Гърция, няма до Северна Македония, няма до Румъния. Големи строители на магистрали сме .Браво.
377
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз съм със завършен 8-ми клас,на 30г. възраст,неженен още чакам на родителите ми. Такива като мен ще оправят България.Поздрави пускам си кючека
376
6
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Магистралата до Сърбия си беше съвсем излишна. Много по-належащо беше да се довърши Е-79 , която и досега не е завършена, Шипка, Хемус, защо не и Черно море. Не знам защо Бойко толкова се влюби в тия сърби. Май много обича да го ласкаят, а те са майстори... Или комунистическата закалка даде резултат. В крайна сметка след като им обслужи интересите, те изобщо го забравиха, че съществува.
375
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сърбия я построи с пари от ЕС.Герба уж сте за Европата, а все Русия, Китай.Към комунизма ви тегли.
374
3
 
12
 
! Отговори
До 443 преди 2 години
Ами Сърбия тегли заем от Китай и я построи, а ние я строим със собствени средства! Със заем най-лесно става! Що не попиташ ,как в София за 10 години построиха 40 километра метро, а Белград още има да мечтаят за това? Големи "родолюбци"се навъдихте!
373
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чалга Ри... Събудихте ли се с кючек ха ха ха.Бас.и и про_+ото пле_ме
372
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов е комунист милиционер
371
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как Сърбия направи магистрала до българската граница ,а ние магистрала до сръбската граница още нямаме.