Агов оптимист: В България има страхотна промяна

Коментар на български експерти
22 юни 2022 13:45, Росен Стойчев
66
Агов оптимист: В България има страхотна промяна
Снимка: НОВА

Аз съм оптимист за България.

Още по темата
Това каза журналистът Асен Агов и обясни, че оптимизмът му се дължи на това, че вижда много млади хора по площадите, които се борят за свободата си. По думите му у нас има страхотна промяна – „за пръв път виждам депутати да напускат парламентарните си групи по морални, а не по материални причини”, уточни Агов пред Нова.

Ивайло „Нойзи” Цветков пък каза, че не е оптимист, защото и в двата лагера имало какво да се желае. По думите на антрополога избори в момента са по-скоро лош вариант. Според него при завъртане на политическата рулетка е възможно "Продължаваме Промяната" да предложат за нов министър-председател досегашния председател на НС Никола Минчев.

Политологът Евгений Дайнов заяви, че не вярва вотът на недоверие към кабинета „Петков” да бъде гласуван в парламента, защото, по думите му, номера от 20 век не работят в 21 век.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
4
 
8
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Се - де - се кой не скача е червен :)))
36
3
 
18
 
! Отговори
гнус преди 1 година
Бивши комунисти , сега со ро ски поми ари дават акъл .
35
3
 
11
 
! Отговори
Не страхотна преди 1 година
направо страховите е промяната! Честито на печелиФшите
34
2
 
16
 
! Отговори
ъц преди 1 година
Този трябва да си сложи табелка: "Продавам се за..." и отдолу да напише сумата! Заради такива като този, Моисей е въртял в кръг из пустинята израелското племе 40 години!!!
33
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
кирна глада му викат промяна
32
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Агов, Дайнов..... БЕЗ КОМЕНТАР..... Предпочитам да се кастрирам с вилица, отколкото да ги слушам.... До кога ще продължава агонията за България...
31
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
28 А за заплащането в България ще кажеш ли нещо колко литра можеш да си купиш с една заплата.Ако съпоставим приходи на глава и цена на литър гориво сигорен съм в България един литър ще е най скъп в целият свят.
30
12
 
11
 
! Отговори
до 27 преди 1 година
Е ще речеш при Бойко Методиевич ти беше много гот така ли? Че крадяха като за световно! Забрави ли Вальо Тихото, националиста/нацист който арестуваше хора по дискотеките че вдигали шум и искаше да ореже класовете за прослужени години?Много ли ще ти бъде гот да ти премахнат класовете, а??? Добре че го принудиха да си подаде оставката!!!
29
3
 
20
 
! Отговори
Р. Кишишев преди 1 година
Агата е отколешен предател и подлец от времето на безобразиятакоито вършеше СДС когато беше на власт в старанието си да унищожи страната ни !Сега е радостен, защото е на път мечтите му да се сбъднат . . .
28
11
 
5
 
! Отговори
анализатор преди 1 година
До: номер 12 (Охх) За тези въпроси се обръщай към главния шеф на бензиностанцията, приятеля на Бойко Борисов, Валентин Златев, шефа на Лукойл България. Той още дърпа конците, той допълнително вдига цените. А за сравнение *** разходи се малко в други държави, Гърция например, върни се па тогава кажи дали в България цените на бензина са много високи! По дяволите, в съседна Сърбия даже са по-високи от нашите! Само в Турция знам че е по-евтино!Стига сте плюли по правителството!
27
5
 
12
 
! Отговори
Това преди 1 година
Асан Агов поредната *** с тия плюе на народа затънал в мизерия от тройните цени ,а тоя са хили .
26
11
 
6
 
! Отговори
анализатор преди 1 година
"По думите му у нас има страхотна промяна за пръв път виждам депутати да напускат парламентарните си групи по морални, а не по материални причини, уточни Агов пред Нова." Това че има хора по площадите които подкрепят промяната на Кирил Петков е нищо. И друг път е имало хора по площадите. Още от 1989 г. имаше многохилядни митинги против БКП/БСП и комунизма та досега. Виж, това, че депутати напускат за пръв път една мафиотска парламентарна група по съвест а не за пари, вече е новина!
25
6
 
7
 
! Отговори
МММ преди 1 година
До Амии - Цъ, цъ, цъ! Добре, че една Северна Корея, един Иран и една Русия останаха като "Острови на свободата". Само там се живее вече! Младите не ги разбирам - що тичат все в Щатите бе, хайванчета? Не искат значи при чичо Ким или Дядя Вова? Какво става с тоа свят бе?
24
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
да,да по тройки с любовниците си,за държ.сметка по Солун ,а за нас-"да дух*****ме супата", предишните си го мислеха,но поне не го казваха по микрофона на Нар.Събрание,тотално падение.промяна а?
23
4
 
13
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 година
Защо никой не спомена,че тези"младите"искат да продължат да управляват в коалиция с БКП Румен Овчаров,Бойко Рашков и съветника на Корнелия Нинова Румен Гечев:):):)Те не са статукво:):):)Агов едно време рИвешИ,че дядо му го пребили комунистите в Белене:):):)Жалка работа е това:):):)Днес чао,чао:):):)
22
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Агов престани да говориш глупости, ако се вижда някаква промяна от правителството на простото Киро, тя е само към по лошо. Колко ти платиха да дрънкаш простотии???
21
2
 
15
 
! Отговори
Тото преди 1 година
На снимката - два комунистически читака. Единият израсъл в Москва и Лондон с баща коренспондент на работническо дело, другият водещ новините на НРБ.
20
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Младоте били за Европа и заминават към Европа.Пита се кой остава?Страхотно бъдеще.
19
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прав си Агов! Дойде ново поколение, което ще замени СТАРОТО СТАТУКВО!!! Младите се борят за Европейските Демократични и Свободни ценности!!! Подкрепям всички млади хора! Промяната е при вас!!!
18
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
хаха,да страхотна промяна всички цени нагоре а заплатите не мърдат