Скандалите свалят доверието в кабинета

Евелина Славкова: Никой не е обяснил как ще се случи ротацията
22 ное 2023 19:57, Александър Попов
14
Скандалите свалят доверието в кабинета
Снимка: БГНЕС

През септември регистрирахме 22% обществена подкрепа за този кабинет, каза Евелина Славкова от „Тренд” и обясни, че скандалите свалят доверието в кабинета.

С над 70% нараства недоверието в кабинета, стана ясно от думите й.

„Сглобката ще я има докато се решат някакви външнополитически ситуации, примерно ситуацията в Украйна. Когато някои от ПП-ДБ, ГЕРБ намерят адекватен изход, „сглобката” ще се разпадне”, прогнозира тя и допълни, че ротацията няма да лесна.

Тя каза, че никой не е обяснил как ще се случи ротацията.

„За да се ротира премиерът, Николай Денков трябва да подаде оставка, заедно с него си отива и целия кабинет”, каза Славкова. По думите й на местните избори е станало ясно, че няма нещо по-различно от управляващото мнозинство.

Според нея ДПС вече много трудно може да бъде игнорирано.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: Евелина Славкова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
6
 
! Отговори
драган преди 5 месеца
За доверието на Козяк / Хаити ли говорим? Щото то друго и да го имаше е без значение ..
8
0
 
6
 
! Отговори
цецо преди 5 месеца
Какво доверие? Кога е имало ?
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"Трът" е голяма агенция.Браво!!
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Правителството може да падне само под действие на голям външно-политически фактор, който да обезмисли въглеродната, дигитална и атлантическа доктрина. Като например скоропостижна загуба на войната в Украйна, международна изолация на Израел, турбулентна смяна на властта в САЩ, мащабно изригване в Исландия - все малко вероятни.
5
3
 
6
 
! Отговори
Явор преди 5 месеца
Едно е ясно, че щом не се разглобяват при тези отношения, които имат управляващите партии, значи са твърде лакоми за власт; властта ги интересува повече от хората. По стара традиция на чуват народа, който говори с презрение за тях и ръси обидни квалификации.
4
3
 
5
 
! Отговори
Явор преди 5 месеца
Аз не мисля, че трябва да се стига до ротация. Тази Сглобка, като цяло, не се справя. За втори път изкарва земеделските производители на протест. Не са добра перспектива предсрочни избори за шести път, но е доста некадърно това правителство. Колеблива социална и данъчна политика има, безпринципна външна политика има, МВР не се справя нито с футболни хулигани, а мигрантската криза, предвид случващото се, не я овладява това министерство. Изреждам все неща, които доказват, че не заслужават власт.
3
2
 
7
 
! Отговори
сигурно преди 5 месеца
Охоо ,ама кабинета и доверие ли е имал ,защото той не е повече от 3%
2
2
 
7
 
! Отговори
параграф 22 преди 5 месеца
Доверие нема , ама скандалите го сваляли .
1
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
2 неуспешни вота на недоверие го качват.. Дори и Волен Сидеров от комунистите и Атака днес си призна, че правителството е безалтернативно и ще изкара 4 години мандат!