Борисов за драмите с ПП-ДБ: В случая президентът не ни е виновен

Виновни са тези самонадеяни хора, които ни тласнаха към криза
Обновена: 7 мар 2024 12:46 | 7 мар 2024 12:30, Нели Христова
91
Борисов за драмите с ПП-ДБ: В случая президентът не ни е виновен
Снимка: БГНЕС

Не искам Мария Габриел да се чувства в сянка, защото после подписът и отговорността ще са нейни. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Букурещ.

Габриел ежедневните решения ще ги взема сама, трябва да си подбере екипа и трябва да каже мога да работя подпишете това споразумение ли не мога да работя, не го пописвайте. Ще има преговори, разбира се, уточни Борисов.

Имаме преговарящ екип, воден от Мария Габриел, тя води преговорите. Можеше вкарването в пленарна зала да е в сряда, да излезе Петков да защити това правителство, аз да изляза - да кажем предлагаме новите ротационни министри, кабинет, за да продължим напред, това е логичното и правилното, сега ние започваме – кога президентът ще даде мандат, кога, на кого, защо се дадохме в ръцете му? Защо? Вече от нас нищо не зависи, коментира още Борисов. Той добави, че парламентът по конституция ще продължи да работи, а вътрешнопартийните проблеми не трябва да се прехвърлят.

Борисов коментира, че край Русе инфраструктурата е в плачевно състояние.

"Нека да видят каква е смрад край Русе, там има ями по-големи от мене, подобрената инфраструктура за 3 години. Съветвам го по теми, по които Денков се е провалил за 3 години, да не коментират, ще им кажа, че те откриха 14 км, с 26, 5 млн. индексации и сега им давам за домашно - това е по 2 млн. километъра, къде са чувалите, бе? Защо строите с 2 млн. на километър, какво се промени, цялата отсечка ще стане половин милиард по-скъпо за българите, защо това не се коментира", попита Борисов. "Сега щом сте направили инфраструктурата, защо е по-скъпо, къде отидоха тези чували, защо 2 млн. е по-скъпо?"

"В случая президентът не ни е виновен, виновни са тези самонадеяни хора, които в желанието си да покажат колко са велики, ни тласнаха в криза. Предполагам, президентът е разумен човек, така че се надявам, че следващите няколко дни няма дори да поиска да се забърква", каза лидерът на ГЕРБ.

"Всичко трябваше да се реши предварително кога, как и защо. Не знам защо за толкова неща не си държат на думата, а са се хванали, че на 6-итрябва да се даде оставката. Можеше да се подаде в понеделник, вторник, сряда, четвъртък, когато сме уточнили всичко", каза още Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
3
 
2
 
! Отговори
Кукунела Снайпера преди 2 месеца
Поредни ППЛГДБТИ+ГребДъПъСъ интимни драми... Оставка,неадекватници!
40
9
 
4
 
! Отговори
Sex Pistols преди 2 месеца
Бог да пази Банкята.Няяямааа Бъдещеее За Бългааарияяя
39
5
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 2 месеца
виновни са всички тези които гласуват като овце на изборите за крадци на колипарапети геиове нар-ко-мани и какви ли още не индивиди аз затова не гласувамзащото не вярвам на никои хванали кокала и не пускат
38
4
 
8
 
! Отговори
2020..2024.... преди 2 месеца
ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 4 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ САМО ПРАВИ ИЗБОРИ, ХАРЧИ ПАРИ, ВЗЕМА ВЪНШНИ ЗАЕМИ И Е ЗАГУБИЛА ВЕЧЕ 28 МИЛИАРДА ЕВРО.... ОТ МНОГО АКЪЛ....
37
5
 
9
 
! Отговори
Генералите на Радев преди 2 месеца
Са като него руски Пи4ки и национални изменници на България!
36
4
 
6
 
! Отговори
Captain America преди 2 месеца
25 До но и БСП и Рундьо са замесени в схемата
35
6
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 2 месеца
ППДБ-тата заминават на 9-ти коловоз :))))))))))))))) Рундю президент, Росен Желязков служебен премиер, Боко и Шиши /Доган/ играят в парламента.... :))))))))))))))))))))) Може да гласуват шеф на парламента Вигенин и нещата заспиват :))))))))))))
34
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Пътната Карта 31, и какво-намериха ли кюлчета и копейки в пътната карта?.. ала бала
33
1
 
10
 
! Отговори
Ой Гиди ЧичоМанчо преди 2 месеца
Замириса на теменужки!
32
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 15..щото е тиква, нали
31
2
 
5
 
! Отговори
Пътната Карта преди 2 месеца
На Руския путок се намери!
30
8
 
6
 
! Отговори
БГ РУСОФИЛИТЕ преди 2 месеца
ПАК НЕ СА ДОВОЛНИ. ПАК РЕВАТ КАКЪВ БИЛ БОРИСОВ , КАКВО СТАВАЛО С ТРАКТОРИТЕ В БЕРЛИН И ТЕМ ПОДОБНИ БЕЗУМИЯ...... В БУКУРЕЩ ЕВРОПА ПАК ПОКАЗА КОЯ Е ЕВРОПЕЙСКАТА ПАРТИЯ НА БЪЛГАРИЯ....
29
5
 
4
 
! Отговори
Боку и Радев преди 2 месеца
Са заедно в играта!
28
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ротативката е най великото изобретение на Винету. хем всички крадат на 6 месеца, хем народа мисли че гласа му има значение щото управляват онези за които е гласувал. избори оттук насетне са безсмислени
27
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Зозо---То пък нали герб-СДС , са нещо по-различно , слуги на Пеевски !
26
1
 
8
 
! Отговори
Пак от Пфф преди 2 месеца
А разбирайте и че Борисов ще си управлява, колкото му е кеф, чрез служебен премиер. Ще си е вечен направо. След всеки избор във всяко Народно събрание, няма да се съставя редовно правителство и Борисов, чрез Росенчо ще си управлява до нови избори, а после пак и пак. Ето ви прословьтите промени в Конституцията на практика защо са. Ето ви и защо им трябваше да орежат Президента.
25
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Документите на Минзухарка Петкова /герб/ , за пАтока на Русия през България се намериА , въобще не ги четете , защото ще припаднете ... Милиарди ощетения от хазната на България , по времето на герб !
24
3
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 2 месеца
Хахахаааа, след като осъзнаха каква глупост са направили, днес ППДБ-тата ги няма в нито една медия. Мълчат като бити ГЗ-ве :)))))))))))))))) Вчера бяха много ербап :)))))))))
23
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
От де извади тая Габриел ? Толкова ли нямаше някой по-тарикат човек за тази работа? Виж , че като иде на важна среща и се държи като първокласник, а за такива места трябват друг тип хора...
22
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Денков дори до тоалетната да отиде , Борисов ще каже че това е голям проблем за коалицията. А Мария Габриел ще каже че се нарушава Конституцията.