Петков: Пак започнаха да ни плашат, че няма пари, че няма милиарди

Според лидера на ПП "дясната ръка" на Калин Стоянов е сегашният главен секретар на МВР
11 апр 2024 12:10, Петър Бойчев
204
Петков: Пак започнаха да ни плашат, че няма пари, че няма милиарди
Снимка БГНЕС

"Пак започнаха да ни плашат, че няма пари, милиарди пак нямало, а утре ще дадат само на половин милион пенсионери добавка, а на останалите милион и половина - няма да дадат", заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната-Демократична България" Кирил Петков пред медии в кулоарите на парламента.

По думите му всичко това показва, че вместо "старият модел, при който се даваха пари от джипките", те са предложили 11% за всички пенсионери.

Още по темата
Според Петков с огромна скорост "сме се върнали към стария модел".

"Хубавата новина е, че имаме само 2 месеца от този ужас и след това отиваме на избори, където българските граждани могат да изберат", допълни той.

Петков заяви още, че "дясната ръка" на Калин Стоянов е сегашният главен секретар на МВР, по адрес на Димитър Кангалджиев, който ще изъпълнява длъжността до назначаването на титуляр.

По повод скандалите в МВР, Петков каза: От една страна имаме медийна кампания с кученце и пари, от друга страна – главен прокурор, който казва „ще те разследвам, ако не си дадеш оставката“. Ако Живко Коцев е направил престъпление, нека да се разследван. Но ако Живко Коцев е извикан, за да бъде заплашван, е престъпление, каза Петков.

Съпредседателят отново припомни, че ПП-ДБ не са били търсени в разговорите за служебен кабинет.

“Имаме ос - Пеевски, Борисов, премиер, на когото казват какво да прави, МВР министър, който осигурява чадър за купения вот и сега имаме главен секретар, който му е дясна ръка”, смята Петков.

От своя страна ген. Атанас Атанасов заяви, че прокуратурата се е превърнала във фабрика за компромати.

Той бе категоричен, че е на 100% убеден, че Живко Коцев не е участвал в престъпна дейност, отбелязва БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
4
 
8
 
! Отговори
християнин преди 1 месец
Човеко,не ти ли беше ясно до какви у-р-о-ди опираш,и от какви прес.-т.ъ-пници очакваш съдейтвие?Не знаеше ли за разбойническата група от банкя,и за с-в-ин-с-ката з-ур-л-а,ограбили милиарди?Два пъти гласувах за ПП,и бях като ударен от ток,когато рзбах с коъ тръгваш да правиш едно правителство.За съжаление няма да получиш повече такава подкрепа.Хората те подкрепиха,защото очакваха,че ще се разправиш с краде-ц-а от Банкя,шиши,и техни хора.Излага ги грозно.Сега какво чакаш?
132
0
 
4
 
! Отговори
Питане преди 1 месец
А има ли?
131
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На Киро не знам как може да се докаже, че Коцев не е викан и притискан, а сам е търсил Сарафов. Кирото си е навило на пръста нещо и ще го повтаря до откат. Киро е като малко дете, направило пакост. Счупилчашата, ама не си признава, а вика тя сама се счупи или топи брат, сестра, Гошко, който му падне.
130
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Верно ли простокирието още му се възхищава на тоз и ще гласува на сляпо?! Ако това е вярно простокирието се доближава на макс до електората на ДПС! Едните зад стъклата в бизнеспарка, другите в гората!
129
1
 
6
 
! Отговори
Бибитков преди 1 месец
Аресвааа ли ви? Конграчулейшънс за промяната, аз поне крада с финес.
128
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Споко бе пич....милиарди има колкото искате! Но първо трябва да минете през бай Ставри....онзи от третия етаж, южното крило. Човекът е строг, но справедлив! И ако успеете да излезете оттам чисти и непорочни...милиардите са за вас!
127
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В една нормална държава мошениците от ПП и ДБ щяха да ги разследват и лежат в затвора
126
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
У нас мафията си има държава!!! И тя се казава ГЕРБ- ДПС. Никой няма да я пребори!!!
125
1
 
22
 
! Отговори
Бабикян преди 1 месец
ШАРЛАТАНИ , ВЪН !!!!!
124
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мафията на ГЕРБ и ДПС(ИТН и Възраждане) няма да бъде преборена. Заради това ще Ви прегазват пияни и дръсани по улиците, ще Ви бият както си искат . Ще си крадат и Ще Ви дават по 50-70 лв. за Великден и Вие ще се радвате, както се радват на Путин в Русия и на Ким в Северна Корея. Само в Турция не се радват на Ердоган, защото Турчина е различно племе от нашето. Търчина не може да бъде роб и да го мачкат. Докато Ние сме си свикнали.Ние сме си роби. Мрънкаме пред телевизора.
123
2
 
16
 
! Отговори
... преди 1 месец
Ти пък си голямо хлапе, което не знае как се държи и да говори. Хайде стягай багажа и си ходи в Канада, тук не е за теб , в България са най опасните земни зверове и хищници.
122
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На Асен Василев сега му липсват 3 милярда, а като дойде да властва едни 9 милярда прахоса за 9 дена. Тези от ПП крадат като за световно.
121
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма кой да се справи с мафиотксите структури на ГЕРБ и ДПС те са на всяко едно ниво на държавата. Да не говорим за Руските Шпиони. Тях ги има на всяко ниво. Боже пази ни , защото няма кой да ни пази тук в България. ИТН, Възраждане и всички псевопатриоти са на ГЕРБ и ДПС.
120
1
 
4
 
! Отговори
От 34г. Парите не преди 1 месец
Стигат никога до Българските граждани,защото вождовете на етносите ги крият за развъждане на процесите за гласове при избори по 5 кебапчета на всеки 4г.да преяждат с власт дупетатите.
119
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най -лошото от всичко е че големите телевизии са на ГЕРБ и ДПС и на практика няма свободна медия..И после Русия и Сърбия били зле. Купете си огледала, защото Ние сме по- зле от Сърбия , Русия и Турция. Мафиотите от ГЕРБ и ДПС Ви определят съдбата. Трябва да си сменим името на Мафиотия и герба и флага да бъдат нещо подобно на пиратските флагове.
118
0
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
До Абсурд/127 "Страната на абсурдите, НЯМА осъден политик настоящ и бивш. Не се дават обяснения къде са тия милиарди." - а как е в ЕС, как е?
117
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да и на предните избори беше същото!!! След това обаче България беше осъдена да плати един милярд евро!!! На кого ли не му стана ясно що за хора са коалицията ГЕРБ, ДПС ,ИТН и Възраждане.
116
9
 
5
 
! Отговори
Аман от тъ..ци! преди 1 месец
До 127 Абсурд. Истината е че Не липсват 3 млрд.! Бюджетът е като твоята разплащателна сметка, тя се пълни от заплата в края на месеца, ти започваш да харчиш от нея за ток, вода, храна и тя Намалява, но в края на месеца се пълни отново от заплатата ти! Със започването на новия месец започват разходите, първият е за пенсии, около 1,5 млрд., другата сума е свързана с покриване на дълговете на "Топлофикация", около 1,5 млрд., с което станаха 3 млрд. и наистина към момента има 6 млрд.
115
9
 
1
 
! Отговори
akud преди 1 месец
комунистите имат две три упорки не повече и затова се повтаря постоянно. Главчев дори не може да си прочете написани отговор по време на клетвата за стъпването си в длъжност
114
2
 
25
 
! Отговори
7373 преди 1 месец
Не става вече с лъжи, Кириле. Свърши тази. Аз само не разбрах пудела на кой е. Не че е важно, но ще даде допълнителна яснота.