В Русия се надъхват: Скоро ще преговаряме само за капитулацията на Киев

Небензя: Подгответе се предварително
11 апр 2024 21:44, Александър Попов
360
В Русия се надъхват: Скоро ще преговаряме само за капитулацията на Киев
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Скоро единственото, за което Москва ще е склонна да преговаря, е безусловната капитулация на Киев.

Във военните действия в Украйна настъпва радикална промяна, заяви постоянният представител на Руската федерация в ООН Василий Небензя на заседание на Съвета за сигурност на организацията, предава "Взгляд", цитиран от "Фокус"“.

Небензя обърна внимание на факта, че руската армия е преминала в настъпление на почти всички направления, унищожавайки украинските укрепени райони, създавани в продължение на много години.

"Пред очите ни настъпва радикална промяна във военните действия и нито новите пакети от западна помощ, нито новите така наречени "месни атаки“ и контраатаки на киевския режим ще могат да променят тази тенденция“, подчерта Василий Небензя.

Според дипломата в близко бъдеще единствената тема на международните срещи, посветени на конфликта в Украйна, ще бъде безусловната капитулация на Киев.

"Съветвам ви всички да се подготвите за това предварително“, обърна се към присъстващите на срещата руският постоянен представител в ООН.

Той също така отбеляза, че опитите на Володимир Зеленски да популяризира своята "формула за мир“ и да свиква срещи на върха в подкрепа на режима в Киев днес предизвикват само недоумение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


360
Още по темата: Русиявойната в Украйна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
246
15
 
11
 
! Отговори
НА РУСИЯ С ЛЮБОВ преди 1 месец
иМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО ОТ СТОЛЕТИЯ НАПАДА СВОИ СЪСЕДИ И ЗАГРАБВА ЗЕМИТЕ ИМ .ТАКА НАГРАБЕНОТО СТАНА ЕДНА ШЕСТА ОТ ЗЕМНОТО КЪЛБО .и ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГРАБЯТ КАТО СА СИ СЛОЖИЛИ ЗЕМНОТО КЪЛБО НА ГЕРБА ЗАЩОТО ИСКАТХ ДА СТАНАТ СВЕТОВНИ ГОСПОДАРИ-.дОКАТО НЕ БЪДЕ ЛИКВИДИРАНА ИМПЕРИЯТА ЗА ЗЛОТО ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ЗАСТРАШЕНО.
245
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това го казвам от месеци и реално мисля, че западът точно това иска. Явно са жертвали украйна много отдавна, просто искат да нанесат максимално щети на Русия. Жалко за украинците, оказаха се по глупави и от нас.Което, само по себе си, е постижение.
244
13
 
10
 
! Отговори
Москва потъна преди 1 месец
Тоя плешивия да внимава ядрената гъба да не му опърли темето.
243
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А Зеленски се надъхва за ново контранастъпление. Чакам го с интерес.
242
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Русия се набута в афганистански сценарий.Уж бяха навсякъде в целия Афганистан а стана така че се изтеглиха и след това СССР мина в историята.И Запад (най вече САЩ) и Русия дълго се подготвяха за тази война.Украйна няма да е същата но залеза на Русия е очеваден.Тя е разучена до последния детайл.Последния пирон в ковчега и ще дойде от Китай.Разбира се това няма да стане от утре и други ден.А постепенно.Русия е изолирана и компрометирана от останалия свят.А това беше стратегията на САЩ и Китай.
241
15
 
17
 
! Отговори
рашизъм преди 1 месец
рашизъм=фашизъм
240
12
 
16
 
! Отговори
путин преди 1 месец
е УБИЕЦ
239
6
 
26
 
! Отговори
Никола Стефанов преди 1 месец
Руснаците не се надъхват - те просто съобщават факт. След като англо-американците провалиха преговорите в Истанбул преди две години и накараха укрите да се бият до последния човек нищо по-малко от пълна капитулация на Украйна няма да спре руснаците.
238
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само не е ясно с кого ще преговарят. С клоуна Зе, който от полунощ на 1-ви април е нелегитимен, диктатор и узурпатор на властта? На мен въображението ми изневерява нещо. Как ще седне Зе-то на една маса с Путин? Разликата в класите се натрапва от пръв поглед, пък да не задълбаваме. Ще намери как западът да отстрани Зе, защото тази война мъчи и тях.
237
9
 
5
 
! Отговори
Свобода преди 1 месец
Абе, ***, защо нищо не казваш за влизането на Финландия, и Швеция, в НАТО?!? Нали НАТО щеше да се изтегля от източна Европа?!? Русия си го наби, и то четвъртит! Цяла Европа се въоръжава, и то в пъти!
236
3
 
22
 
! Отговори
"Надъхват" преди 1 месец
Защо да се "надъхват"? Това си е самата истина. В момента Украйна върви към катастрофа и то с много бързи крачки. След месец Харков ще е паднал, до края на лятото, Одеса и Николаев. При Киев ще е по различно - там ще се подписва капитулацията... както във Берлин. Та така...
235
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Те това си е твои проблем.Абе поетчето що няма видео към снимката ,не всички сме неуки глигани като 282,говорим по няколко езика и прекрасно можем да си вадим изводи кои ,какво и къде бил казал.Бранник е фашистка организация и като такава мястото и е в Харков при дружките и
234
24
 
7
 
! Отговори
Бранник преди 1 месец
Дори и да е така, Русия и руснак станаха обидни думи по целия свят, изключая Северна Корея, Иран и прочие прогресивни страни.
233
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
СЛЕД *** ИДЕ РЕД НА МОЛДОВА А СЛЕД НЕЯ И НА ТАТАРСКА ВУГАРИЙСКА БУАХХА
232
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С Днем космонавтики! Поехали!
231
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прочетох по долу коментар- Украйна 40 млн. квалифицирана ?! ,интелигентна ?! работна ръка. Ще ми позволите да се усъмня,че написалият го е комуникирал с украинци!
230
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това изказване показва защо руснаците трябва значително да бъдат редуцирани като популация и ограничени в много по-малка територия.Между другото Гагарин не е летял в космоса. Това си е още една опашата руска лъжа.
229
13
 
8
 
! Отговори
SS Adolf Wermacht преди 1 месец
В РУСИЯ СЕ НАДЪХВАТ ДА СИ ПОСРОЯТ БАНЯ
228
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На този ден, преди 63 години съветският космонавт Юрий Гагарин се откъсва от оковите на земната гравитация и става първият човек, койо извървша космически полет. Вчера Русия изстреля тежката ракета "Ангара" 5А. А преди две седмици в Окраина поставиха рекорд - някакъв xoxлопитек отворил със зъби 52 бири за една минута...
227
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Преговори за капитулацията на Киев се водят отдавна. На вас ви показват само халюцинациите на Зелето. Цитират го едно към едно, все едно е някой велик и мъдър вожд.