Сидеров: МВР работи с двоен стандарт при "Баня Баши"

От три производства две са на атакисти, обяви министър Цветанов
Обновена: 3 юни 2011 12:22 | 3 юни 2011 11:00,
153
Сидеров: МВР работи с двоен стандарт при "Баня Баши"
Снимка: Архив Булфото

„Целта от провокирания инцидент е постигната, дали едната, дали другата страна, но той е полезен реално и за ДПС, и за "Атака", заяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов за сблъсъците между мюсюлмани и привърженици на "Атака" пред джамията в София.

По време на парламентарния контрол той отговори на въпрос на Волен Сидеров дали са установени мюсюлманите, нападнали участници в митинга на „Атака” при „Баня Баши“.

„Ще ви моля за обективност и детайлно обяснение на това – какво установихте до момента по време на разрешения митинг на „Атака” пред столичната джамия на 20 май. Активисти на „Атака” бяха нападнати от „мирно молещи се мюсюлмани” с тръби и камъни“, настоя Сидеров.

Цветанов отчете, че са образувани три досъдебни производства, две от които са срещу хора на „Атака“. По думите му обвинения са повдигнати срещу най-агресивните участници в сблъсъка.

„От проведените процесуално-следствени действия са установени: лицето, което се е намирало върху сервизно помещение на джамията, ритало тонколони и размахвало нож, лице, което е размахвало водосточна тръба, лице, хвърлило предмет по джамията, и други лица“, обясни силовият министър.

Още по темата

Човекът, който е ранил депутатката Деница Гаджева, остава неизвестен. Цветанов обясни частично свършената работа по конфликта с липсата на достатъчно доказателства и видеоматериали в началото на разследването.

Сидеров обвини министъра, че полицията действа с двоен стандарт.

„Има задържани само представители на „Атака”, а не от обратната страна. Каква е причината за двоен стандарт? Пред очите ни служителите освобождаваха т.нар. мюсюлмани, въпреки че те също участваха в сблъсъка – защо те бяха освобождавани още на място“, попита той.

„Нямаме никакъв мотив да прикриваме когото и да било. За нас е важно полицията да не бъде ползвана в политически говорения “, отговори Цветанов. Той призова да не бъде използвано МВР като страна в този спор.

„Колкото по-бързо затворим тази тема, ще бъде по-полезно за всички, които участваме в политическия живот“, категоричен бе министърът.

Всички факти и обстоятелства се докладват на Софийската районна прокуратура. Разследването продължава, припомни Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
6
 
! Отговори
Уточнение! преди 12 години
Всеки, който е гледал репортажите по ТВ, е забелязал че до събитията от снимката се стигна след като мюсюлманинът с гипсираната /превързаната/ ръка ПРЪВ ИЗВАДИ и РАЗМАХА НОЖ!
45
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цветан Цветанов: Инциденти като този пред джамията обслужват политически формацииСофия. Всеки в света, и всеки в България, трябва да изповядва собственото си вероизповедание и трябва да се стремим към една толерантност, което смятам, че е по-добре за държавата. Това каза в кулоарите на парламента министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов по повод случилото се пред джамията в София,Цветанов посочи, че полицията предприема адекватни действия, за да предотврати разрастването на този инцидент. На въпрос - ще допусне ли ГЕРБ изграждането на втора джамия в София, Цветанов отговори: Нека да не провокираме тема и дебати, които могат да провокират впоследствие и инциденти. Това, което казах мисля, че беше достатъчно. Това, което ви уверявам е, че подобни теми не са дискутирани, а и като някакъв пазарлък за нещо, което трябва да се случи в бъдеще време. Говорим за конкретната ситуация, която стана в една от петъчните молитви. Надявам се, че подобен инцидент няма да се случва и това, което казах, че подобни инциденти обслужват определени политически формации. Но аз съм убеден, че обществото вече е доста по-зряло и за тези 20 години подобно говорене с нищо не промени благосъстоянието за тези граждани, които живеят в смесените райони на страната. За мен това е инцидент, от който всеки един български граждани да изведе собствени изводи от това, което видя и все пак да призовем всички подобни инциденти да няма.
44
3
 
9
 
! Отговори
4efo преди 12 години
Най-малко съм за психичноболния Волен Сидеров,но гледайки мазната физиономия на Лютви Местан,който тази сутрин в парламентарния контрол настояваше за 2ра и 3та джамия,откровенно казано ми се доповръща.Не била достатъчна една и затова килимчетата им били отвън-ми утре като ви направим втора и минете пак с този номер за искания за трета?Какво правим тогава-вдигаме 100 джамии из цяла България?Призивът ми е, на който не му изнася в България да се мята на летящото килимче на Аладин и да се изнася !
43
1
 
4
 
! Отговори
Дунавски преди 12 години
Никъде в развитите европейски страни няма минарета и вой на ходжа в центъра на столицата. В Рим, Атина, Виена, Париж - люлката на европейската цивилизация познават исляма и са го решили отдавна въпроса. Само в България управници антибългари се правят на глухи и слепи. Те да си свършат работата и да не дразнят българите, дръпнати с векове назад от османците. И не атакистите да действат както намерят за добре. Че двете страни само от бой с улуци разбират.
42
1
 
6
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,Дори и Воленчо, да преиграва....:- Според Корана минаретата не са задължителни..., за мюсулмански храм..., та камо ли използването на високоговорители... Според Библията, от която е преписан Корана, и ревностните християни се молят по 5(пет) пъти дневно, какво ще стане, ако Камбаните бият ВСЕКИ ДЕН ПО ПЕТ ПЪТИ- За ползването на тротоара се плаща - тротоарно право на общината..., а джамията не плаща- Около една трета от стелажите за обувки бяха празни, а на тротоара на 20.май, имаше тридесетина души, които спокойно можеха да са в сградата на джамията...и признаха на журналист, че са от МОМЧИЛГРАД И КЪРДЖАЛИ Доста отдалече са дошли за петъчна молитва с ножове- От директния репортаж на канал 3 се чу ясно, че Имама ТРИ ПЪТИ моли мюсулманите ДА ВЛЯЗЯТ В ХРАМА ЗА МОЛИТВА, но тридесетината ислямисти, водени от случайно дошлия в този ден г-н Юзеиров, не влизаха и продължаваха да ХВЪРЛЯТ КАМЪНИ И ТОЧАТ НОЖОВЕ пред джамията!!!- От прякото излъчване се виждаше, че пръв удар с юмрук И ВОДОСТОЧНИ ТРЪБИ (складирани в джамията) нанасят мюсулмани, в последствие арестуваха атакист..., а задържания мюсулман бе пуснат от полицая- Докато траеше неразборията НЯМАШЕ ПАЛЕЖИ!!! Едно килимче беше запалено доста СЛЕД като Сидеров призова митингуващите да отидат пред парламентаи те напуснаха градинката!!!И в същото време:- Удариха в главата с камък български депутат, според ДПС И какво от това- Лошото е, че Президентчето ни в същия момент случайно беше в Кърджали..., на поклонение пред местния кмет... - Хубавото е, че г-н Омеров (Алексей Петров), СПРЯ ПАРИТЕ за Атака и ги прехвърли на НОВАТА ПАРТИЯ НА ТЕЛЕВИЗИЯ "Скат"...- А и, да видим откъде Първанов ще извади пари за партия?!?!?! Дали и той ще ги получи от ковчежника на ДПС г-н Омеров (Алексей Петров)???Кой ще отговори...
41
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НАИСТИНА СТАНДАРТА Е ДВОЕН ! До сега би трябвало МВР да е изпратила в лечебно заведение някои хора, които имат имунитет от народното събрание !
40
0
 
2
 
! Отговори
Свидетел преди 12 години
ДА БЕ, ДА! АЗ ЩЕ ГО ПОТВЪРДЯ В СЪДА!!!!!
39
2
 
5
 
! Отговори
кучемраз преди 12 години
ЧАЛАМБА или Кой е човекът над султанаПреди всичко, искам да уточня, че желанието ми да споделя с многохилядната аудитория на dnes,bg този древен обичай, e продиктувано главно от стремежа ми да разпространя познанието, а не от някакви низки, перверзни страсти...Толкова за желанията...Както знаем от скучните учебници по история, ние, българите, сме имали доста тесни контакти с Османската империя (е да, тесни са били само в началото...). Не ми се иска да коментирам точно в тази статия какви са били тези контакти, защото темата е много болезнена за всеки българин. Едно нещо е ясно и неоспоримо обаче за добро или за лошо, сме възприели доста нрави и обичаи от карабинерите. Има обаче няколко характерни особености на туркайците, които по необясними за мен причини не сме усвоили и за което, лично мен, много ме е яд. А именно:1.Характерното оформяне на окосмяването над горната устна т.нар. Мустак Тип *** (за това, някой друг път);2.Т.нар. Мазни борби (много силна тема);3.Обезкосмяването при жените (все още рядко срещано явление при българките, освен при порно-звездите, ама май такива още нямаме);4.Подмиването след дефекиране (дефекиране = сране);5. Свещенният ритуал Чаламба, на който е посветена и самата статия;За разлика от други империи и царства (като например Франкската, в която царе и царедворци са се напъвали с насълзени очички над смърдящи купчинки, зад вратите на дворците си и се е налагало да редуват дворците, за да могат да бъдат почистени), в Османската империя хигиената е била издигната на пиадестал. Нещо повече, на подмиването се е гледало не само като процес на почистване, а на сакрален ритуал, свързан със специфична посуда и пособия. В империята е имало дори професии които изцяло са били посветени на тези ритуали ибрикчиите.Това е въпросният ибрикОбикновено под *** се разбира занаятчия, който изработва характерните за подмиването съдове ибриците, които са били изработвани от най-различни материали глина, стъкло и др. По-заможните (и съответно разположените по-високо в социалната йерархия) поданници на империата, са имали прислуга (познай как са се казвали) ***, които са участвали в ритуала на подмиването подливали са с ибрика, подсушавали са с кърпи *** на господаря си, пръскали са го с ориенталски аромати. Човекът на върха на импирията, султанът, е имал, не един или двама ***, а цяла сюрия, предвождана от ГЛАВНИЯ *** същински жрец в храма на султана. При султана, подмиването като ритуал достига своята кулминация с действието ЧАЛАМБА.Когато султана усети лек дискомфорт в областта на правото черво и *** сфинктери, на помощ идва свитата от *** начело с главния. Двама от помощниците на главния *** поемат под мишници султана, като го подкрепят дакато той клечи над позлатеното цукало. По време на напъните на султана, главният *** е обвил в прегръдките си главата на султана, като я милва нежно е шепти успокояващо: Хайде, малко остана, Ваше Величество или Спокойно, Ваше Величество, и този зор ще мине.... През това време останалите от свитата подготвят посудата от ибрици, темперират водата, затоплят кърпите и т.н. След като главният *** прецени че султана е приключил, той замива трикратно задните части на султана с ароматизирана вода с 39 оС. Особено внимание се отделя на гънките. След това главния *** старателно подсушава с меки кърпи и пудра (в онези години най-вероятно е било обикновен талк) *** на господаря си. Един от помощниците му му подава шишенце с благовонно масло (любимото на султана), главният *** взема точно една капка от него и я капва в шийната ямка, в основата на главата. Капката се стича по гръбначния стълб на султана и в момента, в който тя достигне до ануса, с рязко движение на половия си член, главният *** я втрива в *** сфинктери на султана, викайки с цяло гърло ЧАЛАМБАААААААААААА. След това, докато помощниците му обличат султана, главният *** анализира материала, който е оставил султана в позлатеното цукало и прави предсказания за бъдещето на империята и на султанското семейство.Съществуват твърдения, че за голям период от време, за главни *** са избирали главно еничари (вероятно от български произход), но доколко това е вярно не може да се каже...Защо това е голям пропуск за българската култура?Защото, ако беше възприет този ритуал:1.Нямаше да я има поговорката Не си развявай онази работа, там където си вадиш хляба и щеше да е по-весело...2.Зад всеки шеф, който се изживява като султан щеше да има по един главен;3.По терасите нямаше да се развяват мъжки (а често и дамски) *** със съмнителни кафеникави петна;4.Аналниат секс щеше да бъде прокаран като олимпийски спорт от Славков и щяхме да имаме абсолютен шампион и то без допинг!!!
38
1
 
5
 
! Отговори
123 преди 12 години
Аз пък съм доволен, ще ще премахнат няколко високоговорителя от джамията. Мохамед не е казал, че са задължителни. Аллах няма да ги чуе и 1000 високоговорителя да надънят. Не ми пречат нито мюсюлманите, нито техните обичаи и бит, само виенето от тези говорители ме дразнеше много.
37
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Душана Здравкова: Поведението на Цветанов е недостойноИскрено вярвах, че ГЕРБ ще генерира смислена политика в областта на съдебната реформа. Такова нещо обаче не се случи и вие го виждате отразено в докладите на международните институции. Мисля, че стигнахме до границата на обществената търпимост към съдебната система и неодобрението спрямо нея. Аз не искам да работя в такава система, каза пред ГЛАСОВЕ бившият съпредседател на гражданското сдружение ГЕРБ Душана Здравкова, която подаде оставката си като съдия във Варненския окръжен съд. И още: Изборът на председател на Софийския градски съд преля чашата на моята поносимост към това, което става в съдебната система. Оставката ми е мой личен акт на съпричастност към колегите от Съюза на съдиите, към колегите от Софийския градски съд и към малцинството във Висшия съдебен съвет.Г-жо Здравкова, как стигнахте до решението да подадете оставка като съдия?Никак не беше лесно да стигна до това решение. Конкретният повод беше последното решение на Висшия съдебен съвет. Изборът на председател на Софийския градски съд преля чашата на моята поносимост към това, което става в съдебната система. Не бих казала обаче, че причината е само в това има много други неща, които се случват и не се случват в съдебната система. Както написах в отвореното си писмо, гръбнакът на тази система е пречупен. Тя е вечният и необходимият грешник. В същото време не се взимат адекватни решения и ние не можахме да направим промените толкова години. Това намира отражение и в оценките, които ни дават външните институции. Аз просто си дадох сметка, че само с външни мониторинги и с проверки няма да стане. Трябва някой да застане открито и да каже ясно и честно как стоят нещата. В системата има откровен непотизъм, има безскрупулно толериране на близки роднини и познати до девето коляно и всеки разследващ журналист може да установи колко от децата на висши магистрати какви длъжности заемат. За имотите вече разбрахме. Всичко това не е от вчера.Кого упреквате в най-голяма степен за сегашното състояние на съдебната система?Малко или много всички носим отговорност и вина за това, че си приказваме в кабинетите, че го обсъждаме помежду си, а нямаме ясна и принципна позиция. Само колегите от Съюза на съдиите се опитват да кажат толерантно и възпитано чрез декларации как стоят нещата, но както виждате никой не ги чува. Оставката ми е мой личен акт на съпричастност към колегите от Съюза на съдиите, към колегите от Софийския градски съд и към малцинството във Висшия съдебен съвет, които също са колеги съдии. Не знам по какъв друг начин да изразя това, за което ви говоря.Как ще коментирате поведението на вашите колеги във Висшия съдебен съвет? Ясно е, че там управляващите имат силно представителство в лицето на парламентарната квота, но все пак мнозинството, гласувало за избора на Владимира Янева, беше впечатляващо.Не бих могла да коментирам. Всеки носи отговорност за собствените си действия. Вие ще си правите изводите отстрани. Медиите и журналистите са достатъчно проницателни и когато няма някаква специална поръчка, смятам, че отразяват нещата такива, каквито са. Мисля, че стигнахме до границата на обществената търпимост към съдебната система и неодобрението спрямо нея. Аз не искам да работя в такава система. Аз искам младите колеги, които постъпват сега или са отскоро на работа, да имат друг пример и друга ценностна система, за да могат да бъдат полезни на гражданите и на обществото, за да може наистина да има правосъдие.Някак емблематичен е фактът, че точно вие, която сте един от основателите на ГЕРБ, реагирате така остро срещу случващото се в съдебната система сега, когато на власт са хората, с които някога основахте гражданското сдружение. Срещу тях ли са насочени основните ви упреци?Не бих казала, че само сегашните управляващи търпят упреци. Аз съм казвала тези неща и по време на правителството на Костов, и на всяко следващо правителство. Търсила съм взаимодействие и сме работили добре с Бойко Борисов, когато той беше главен секретар. Тогава успяхме да реализираме много неща. Разбира се, много неща останаха неизпълнени и аз искрено вярвах, че един ден, когато се случат нещата с движението, то ще генерира смислени политики, включително в областта на съдебната реформа. Такова нещо обаче не се случи и вие го виждате отразено и в докладите на международните институции.Каква е все пак ролята на ГЕРБ за сегашното състояние на съдебната система?Аз не мога да направя задълбочен анализ на тази роля, защото не съм си поставяла това за цел. Аз съм един човек от тази система, един от немногото съдии в България, които виждат, че нещата не се случват така, както бихме искали. Все още няма информационна система, въпреки добрата компютъризация на съдилищата. Няма информационна система, която би дала възможност делата да се проследяват, да се проследява тяхното движение между институциите, а не само в рамките на един съд. Няма отграничаване на мястото на дознанието и следствието. Не става ясно къде и защо не се събират качествени доказателства. Хвърля се упрек върху съдебната система. Аз не искам съдебната система да бъде вечният необходим грешник.Да, но именно управляващите от ГЕРБ превърнаха съдебната система във вечния необходим грешник. Имам предвид премиера Борисов и вътрешния министър Цветан Цветанов, който по правило обяснява и оправдава всичките си неуспехи с некомпетентността и корумпираността на съдиите.Мисля, че това не е достойно поведение за никого. Аз съм слушала такива оправдания и от предходните правителства и това за необходимия грешник съм го казвала и в други свои интервюта преди доста години. Но това е по принцип отношението на хората от изпълнителната власт. Нали знаете, Екзюпери е казал, че е най-трудно е да бъдеш съдия на самия себе си тоест никога не се гледат собствените грешките, а винаги се търсят оправданията. Мисля, че ако има едно добро взаимодействие, нещата ще изглеждат по много различен начин. А това става чрез други правила. На съдебната система й трябва нов конституционен модел, тъй като досегашният не работи. Трябва промяна на правилата.Какво имате предвид, като казвате нов конституционен модел? Първо, по-малка намеса от страна на другите власти в съдебната система. Отначало смятах, че квотите са удачен вариант, но сега виждам, че не е така.Тоест друг начин на структуриране на ВСС?Да, разбира се, друг начин на структуриране на ВСС. Освен това прокуратурата не трябва да бъде в съдебната система, тя трябва да бъде самостоятелна. Мястото на прокуратурата е в изпълнителната власт, защото тя е държавно обвинение и е нормално да работи заедно с изпълнителната власт. Понастоящем обаче тя е една двойствена структура от една страна е към съдебната система, а от друга страна е държавното обвинение. Съдът пък е арбитър, съдът трябва да бъде този независим, отделен от всички страни орган, който взема решенията. Това е. А сега някак в съзнанието на хората тези неща се смесват. Като се каже съд, те разбират и прокуратура, и следствие, и дознание, и всичко, а това не е така. Ако те се разделят, нещата ще си дойдат на мястото и затова е необходим много сериозен обществен дебат и аз съм казвала това неведнъж политическите партии трябва да започнат да говорят за тези проблеми. Мисля, че подобна е позицията и на голяма част от колегите съдии. Но нека проблемите се решават с разумен компромис. Аз така се научих да работя в Европейския парламент не да ни разделят противоречията, а да ни събира единомислието.Лошото обаче е, че когато тук започнем да говорим за дебат и дискусии, нещата придобиват характера на безнадеждност. Преди няколко седмици Цветан Цветанов заяви публично във връзка с предстоящите президентски избори, че новият президент трябва да помогне за реформирането на съдебната система. Как разбрахте тези негови думи?Откровено казано не следя всички изказвания на Цветанов. По принцип ролята на президента би могла да бъде и тази, той би могъл да инициира една сериозна дискусия и това би било изключително полезно. Той би могъл да инициира и промяна на целия конституционен модел. Според мен не би трябвало да има Велико народно събрание (ВНС), тоест трябва да се свика ВНС, за да се разпусне и оттам нататък да се отворят широко прозорците за чист въздух в съдебната система. Защото сега каквото и да започне като дискусия, се казва: Е, да, ама трябва Велико народно събрание. Е, ако го няма това Велико народно събрание, препятствията ще отпаднат. А ВНС може да бъде свикано само с една-единствена точка в дневния ред неговото разпускане. Аз предложих това още в края на мандата на предходното Народно събрание. Те трябваше да се разпуснат малко преди приключване на мандата, да вземат решение за свикване на ВНС, то да се разпусне и след това да бъдат проведени вече нови избори, за да се седне сериозно и да се мисли за нова конституция.Звучите като Яне Янев и РЗС.Ако направите справка, ще видите, че съм казвала това много преди да има изобщо партия РЗС. Още през 2006 г., когато направихме първата кръгла маса на сдружение Граждани за европейско развитие на България, един от панелите беше за реформа в съдебната сситема и там беше заложен този нов конституционен модел.Ще ви върна отново към думите на Цветанов, които аз разбирам така щом овладеем и президентската институция, ще имаме още по-големи възможности за влияние и кадруване в съдебната система. Имате ли опасения в това отношение?Вижте, аз съм привърженик на казаното от Монтескьо за разделението на властите. Когато властите са ясно разграничени, те могат да функционират демократично. Ето това видях в европейските институции там е намерен балансът между институциите и се разчита на този институционален баланс. Когато в България постигнем нов и ефективен институционален баланс чрез нова конституция, тогава няма да имаме тези проблеми.Притеснява ли ви драстичното нарастване на случаите на полицейско насилие? Наскоро и главният прокурор призна, че делата за полицейско насилие са се увеличили и това е реален проблем.Да, това определно ме притеснява. В никакъв случай не мога да се съглася с полицейския произвол и нахлуването в домовете на хората. Има Закон за закрила на детето докога и колко деца трябва да бъдат стресирани, за да се стресне обществото. Преди два дни във Варна се случи поредната полицейска акция с поредното случайно нахлуване в нечий дом. Това е недопустимо. Аз не искам това да се случва в държавата, в която живеят моите деца и внуци.С какво ще се занимавате занапред?Аз изпълних своя морален дълг към съдебната система, сега искам да изпълня своя дълг към родителите си, защото в момента имаме тежък семеен проблем, свързан със здравето на баща ми. След това ще мисля какво ще правя.
36
2
 
2
 
! Отговори
до Плуто преди 12 години
Да бе - няма начин да не е така! - Насаждания на ислямски разбирания :)))) :) Само през последната седмица от нашия вход 20 семейства приаха исляма! :))))))))))))))))
35
6
 
4
 
! Отговори
до Свидетел преди 12 години
Очевидно медиите и лъжливата уста на тази откачалка, дето се срамувам, че е българин - Волен Сидеров много добре са успели да ти го "набият в кухата лейка" - че турците били предизвикали побоя! :) Смях! Случайно видях всичко от край до край - тези дето ги бяха събрали от Атака и ги бяха облекли в брандираните блузки - бяха от най-долните футбулни хулигани (или дрогирани - едно от двете). Сидеров е абсолютен лъжец! а всички които вярват на глупостите му са овце
34
1
 
6
 
! Отговори
Плуто преди 12 години
Каквото и да говорят медиите, ние хората виждаме какво става - насаждане на ислямските разбирания, унищожението на държавата отвътре, много злини за нас ни стоварват такива хора. И за съжаление, Сидеров е прав - МВР защо вземап ристрастно отношение, а не разследва тия хора и от двете страни, да ги разпита, а не само ходжата? ходжата може да излъже каквото си иска? да не би да не са коварни? те лъжат като змии щом имат интерес - опит. Но и не са само те. Ако МВР иска истината, да разследва всички
33
3
 
3
 
! Отговори
Tupalhasan преди 12 години
AZ li4no sam vijdal kak turci taka da se kaje priob6tavat policai. 4erpqt gi edno drgugo,posle iskat da pomognat q za akt q za ne6to drugo,A kamo li da gi zadarjat, Naistina se vijda dvoiniq standart i to v polza na malcinstvata, Darjavata nie li sme ili 6epa turci?
32
5
 
3
 
! Отговори
до 24 преди 12 години
Нещо големи християни станахте щом се заговори за ислямизъм в България, ама то е така. В държава, в която всеки разбира от всичко е така...Нека университетите да приемат и по специалност "Всичкология", белким вземете дипломки за висше образование.
31
3
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
атака и дпс да бъдат забранени със закон.двете партии пречат на демокрацията.
30
3
 
4
 
! Отговори
кучемраз преди 12 години
призовавам всички служители на мвр да си пъхнат краставици във гъзовете си и после да бъдат претопени *** за конски ***
29
3
 
4
 
! Отговори
dogan преди 12 години
ei, "reporterite" ot dnes.bg , zashto ste slojili taq snimka a ne snimkata na onq hubavec s noja??? iavno i na vas vi e plateno
28
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Плюйте Волен и си пожелавайте повече джамии с мегафони до прозорците си.
27
0
 
5
 
! Отговори
хех преди 12 години
Нямаме никакъв мотив да прикриваме когото и да било.Значи ако имаше мотив, нищо не би попречило да се прикриват престъпници ? от устата на МВР шефа звучи прекалено опасно това...